Morgan Johansson ser till att hedersförtrycket frodas

Och att fler Fadime och Pela kommer att mördas i hederns namn, när denne hycklande man slängt förbud mot kusingiften i regeringens papperskorg.

Trots att det är välbelagt att kusingiftren ökar risken för genetiska sjukdomar, att dessa äktenskap ofta är arrangerade i hederskulturens namn och att kusingiften utgör grunden för klankulturen, så prioriterar regeringen förortens röster för att säkra sin makt. Skamligt är bara förnamnet!

Fram till 1844 var licens från kungen ett krav för att få gifta sig med sin kusin, därefter togs licenskravet bort och kusingiften ökade 2,5 ggr. Kusingiften är förbjudet i många länder, men givetvis inte i den humanitära stormakten, vilket orsakat ett obeskrivligt lidande för unga pojkar, flickor och kvinnor med hemvist både i landet och utanför. Kriminalitet med förnedringsrån och våldtäkter möter värdlandets unga och hedersförtryck möter unga och kvinnor med invandrarbakgrund.

https://www.gp.se/ledare/kusingifte-b%C3%B6r-f%C3%B6rbjudas-i-sverige-1.45904971

Obegripligt att S försvarar kusingifte, skriver Samtiden. Nej, det är mycket begripligt, förortens väljare får ej störas inför valet, när deras parti Nyans står i farstun.

Båda SD och L har krävt förbud mot kusingiften, vilket gjorde mig hoppfull. Men det hoppet har nu regeringen effektivt stampat på, genom denne hycklande värsting till minister. https://sverigesradio.se/artikel/regeringen-vill-inte-forbjuda-kusinaktenskap

Inget förbud mot kusingiften för det skulle riskera förortens röster. Att > 200.000 tusen unga med invandrarbakgrund får sina liv stympade rör den feministiska regeringen inte i ryggen.

Undertecknad har fått artiklar om denna destruktiva sedvänja publicerade både i lokaltidningen och i DN, därutöver flera inlägg under kategori; kusingiften på denna blogg.

Redan under 2013 presenterades en studie i Lancet samt i läkartidningen om fördubblad risk för funktionshinder, inte minst kognitiva genom kusingiften.
Camilla Stoltenberg, professor, direktör för Folkhelseinstitutet i Norge visade med sin doktorsavhandling från 1998 betydande risker med denna sedvänja, vilket gjorde att hon kallades rasist av vänsterns upprörda anhängare.
(Stoltenberg, Camilla (1998). Birth defects, stillbirth and infant death: epidemiological studies of the effects of consanguinity and parental education on births in Norway 1967-1995. Oslo, Norge: Doktorsavhandling. ISBN 8277220804).

Under yrkestiden har jag mött flera tragiska fall av dessa ”giftiga ingiften”. Där kusingiften ofta utelämnas i journalen.

Andra risker, med betydligt lägre farlighet till skada/sjukdom, då är staten där som en hök för att minska dem med tvångsåtgärder och noll visioner står som spön i backen.

Förlorat medborgarskap med utvisning som påföljd för de (familjen, klanen) som bryter mot ett förbud mot kusingiften borde omgående in i grundlagen, var och är mitt förslag.

Men icke, kraven på förbud ligger nu i regeringens papperskorg och Morgan bröstar sig över att han hyllar frivillighet att få gifta sig med vem man vill, jag finner inte ord för mitt förakt för socialdemokratins rekord i falskhet, där deras egen makt övertrumfar allt. I papperskorgen ligger också motionen från SD om slopade skadestånd för våldtäktsmän. Trots oppositionens höga röster efter JK Marie Heidenborgs generositet med våra skattepengar mot våldtäktsmän. Motionen hade väl fel avsändare?

Klart idag: Dömda våldtäktsmän ska fortsätta få skadestånd

Omsorgen om partiet och sin egen karriär är vida större än att bänkar står tomma vid terminsstarten och att unga flickor fråntas sitt liv.

All heder till Olle Ljungbeck som under åratal protesterat mot detta hyckleri.

Olle Ljungbeck, bild; privat.

Olle Ljungbeck är inte ensam om att bli anmäld av socialdemokraterna för kritik mot massinvandringens fruktansvärda konsekvenser mot värdlandet. Han är i gott sällskap här av Arne Weinz som på Swebb tv berättar om socialdemokraternas förföljelse. Han är nu anmäld för åsiktsbrott och hets mot folkgrupp. Tusentals andra kritiker mot förd invandringspolitik har fått böta stora HFM belopp för att ha sagt sanningar. Näthatsgranskaren är generöst skattefinansierad, att han själv flydde till Afrika för att undgå rättvisan är nog bara en merit hos regeringen.

https://swebbtv.se/w/s6x1H4q1w6oBNmkBR5YRQj

Justitiemordet på den mördade Kevins bröder, rycker makthavarna bara på axlarna åt. Laila Freivald (S) var då justitieminister och hängde på telefonen varje dag till utredande poliser och såg till att den sannolikt skyldige, en kurdisk pojke på 13 år, avfördes från utredningen, eftersom det snart var val. Denna dam är en sann socialdemokrat, läs om hennes bravader i fall Ni glömt dem, som till slut fick henne att avgå.

Det är en skam att JK Marie Heidenborg får ha jobbet kvar, denna Ruter dam hävdade att preskriptionstiden på 10 år för fordran omöjliggör ersättning för två bröders förstörda liv. Men, när hon drunknat i afghanska bruna ögon, då gäller inga regler och hon delar ut förmögenheter till åldersljugande våldtäktsmän.

Hur i helskotta kan någon med bevarat förnuft rösta på detta korrupta och maktgalna parti?

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Ono7Qw/darfor-avgick-laila-freivalds

Till sist om Ni orkar tag gärna del av Jalle Horns debattartikel i Radio Svegot. Han låter vreden fara över vår tids politiker både i Sverige och utomlands.