Samma fanatism och blindhet hos MP som hos tyska folket under nazismen

Av Olle Ljungbeck

”Samma slags fanatism.
När jag häromkvällen satt och lyssnade/tittade på ett program på TV om förintelsen, slog det mig att den fanatism en stor del av tyska folket under nazistperioden drevs av, påminner starkt om den klimatfanatikerna inom
bl a MP nu visar upp.

Bild; Klassekampenarkivet

Bildresultat för tyska folket jublar åt hitler

Tyskarnas blindhet vid utrotningen av judarna  var nästan total. Den tog sig uttryck i en fanatism där all medmänsklighet saknades. Det går helt enkelt inte att förklara detta vansinne. Samma gäller  omöjligheten att förklara klimatfanatikernas vanvett och besatthet. De är så fullständigt i avsaknad av förmåga att reflektera om att klimatvariationerna kan vara ”naturligt” förekommande sedan miljoner år tillbaka och fortfarande.

Trots att de faktiska bevisen för detta är mångtaliga. Det stärker mig än mer om att miljöfanatikerna med miljöpartiet i spetsen har fastnat i eller drabbats av samma blinda fanatism som nazisterna under Hitlertiden. Den är helt oförklarlig eftersom klimatförändringar förekommit under årmiljoner – långt före människan. 

Bild; aftonbladet

Bildresultat för klimatdemonstration

Jag stärks nu än mer i blindheten hos miljöpartiets medlemmar  och nu senast kommunalrådet i Göteborg Karin Pleijels blindhet, när hon förordar att svenska föräldrar skall placera sina barn i invandrargetton och invandrartäta områden. Detta är samma känslolösa och grymma fanatism som fick tyskarna att begå de mest fruktansvärda brotten någonsin.

Jag kan inte se det på annat sätt än att de miljöpartister som vill detta lider av samma omänskliga galenskap som nazisterna var bärare av. Båda grupperna, nazister som miljöfanatiker verkar sakna reflekterande förmåga över vad deras handlingar innebär eller får för konsekvenser för dem de drabbar med sin ondska.

Jag vill gå så långt att jag påstår att den avsaknad av känslor som såväl nazister som dagens miljöpartister uppvisade/uppvisar närmast måste jämställas med den svåraste graden av psykopati.
Båda grupperna är helt känslokallt beredda att offra andra människors liv och möjligheten till ett gott sådant enbart, för sina egna mål. Därför kan vi inte betrakta dem som normala individer med den medmänsklighet som krävs för detta. Men då menar jag att medmänskligheten skall riktas mot offren inte mot brottslingarna  som blivit följden av värdegrundsgalenskapen där värdegrundsapostlarna alltmer låter känslomässiga floskler betyda mer än sakargument.

Detta har nu gått så långt att medkänslan med brottslingen tar över medlidandet med offren. Sådana ex finns det ett flertal av i dag. Inte minst inom ”popvärlden”.
Till slut. Skall Sverige återgå till att bli en demokratisk rättsstat måste nästa regering som minsta insats göra följande.

– Utvisa minst 400 tusen immigranter.

– Utvisa alla brottslingar efter avtjänat fängelsestraff. 

– Utvisa alla som påträffas med vapen eller sprängmedel utan att ha rätt till         detta.

– Utvisa alla familjer där barn ofredat andra barn

– Förbjuda alla religiösa skolor

.- Förstatliga sjukvård och skolor.

– Grundlagsfäst förbud för staten att stödja medierna/tidningarna ekonomiskt eller på annat  sätt som kan skada demokratin.

(Medierna inkl TV är i dag en kopia av förhållandena som råder i diktaturer. Sverige skulle inte varit i nuvarande katastrofala situation på så gott som alla viktiga samhällsområden om medierna varit fristående utan stöd från staten). 

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

2 tankar kring ”Samma fanatism och blindhet hos MP som hos tyska folket under nazismen

  1. Det är inte bara hos MP som nazisttiderna går igen. Än mer så i MSM och Public Service. Deras skriverier är som direkt hämtade ur nazisterna propaganda manualer.

    Media har hyrt in så kallade Kina experter, i verkligheten en slags betalda legosoldater eller lego-agitatorer som mot betalning ljuger, fabricerar, smutskastar, producerar fejk och lögn och samtidigt gömmer sig bakom titlar som journalister, forskare, och akademiska titlar som docenter , som mot betalning på alla sätt försöka få Ryssland och Kina se trasiga ut och avskräckande. Dom ljuger å det grövsta. Jag har studerat nazismens propaganda sedan innan jag nådde tonåren, jag kan inte minnas att jag sett så otäckt grov desinformation, grova fejknyheter, och grova lögner som dessa dagar

    I media som MSM och Public Service propagandan behandlas Rysslands och Kinas folk i nyrasistiska nedsättande beskrivningar baserade på nazisterna rasbiologi som viljelösa objekt, som apor i en bur som dresserats, kontrolleras och styrs. En underutvecklad primitiv underordnad ras som inte är att lita på naturligtvis utan att säga det i klartext utan bara indirekt antyda det. Propagandan mot senast TikTok är minst sagt massiv, uppenbart ett beställningsjobb för USA.

    1. Den västliga oligarkin med sitt monopol har svårt att inse att det bara är Ryssland och Kina som de inte rår på. Därför återanvänds Goebbels propaganda apparat för att hålla Rysslands skräcken vid liv och utmåla Kina som den största faran, allt för att dölja sina egna globala maktambitioner.

Kommentarer är stängda.