Svenska myndigheter stoppar studie om covid-vacciner

Att skam bosatt sig på torra land har jag skrivit förut, men detta myndighetsstopp slår alla rekord!

Text från vaken.se

https://www.vaken.se/svenska-myndigheter-stoppar-jattestudie-av-covidvaccin-riskerar-minska-vaccinationsviljan/

”Svenska myndigheter stoppar en jättestudie som skulle jämföra effektivitet och säkerhet av de godkända vaccinen mot covid-19. Invändningarna var bland annat att studien kan minska viljan att vaccinera sig.

Etikprövningsmyndigheten stoppade studien med hänvisning till att en studie skulle kunna minska viljan att vaccinera sig och att det vore oetiskt, kunskap om ett vaccin som befolkningen ska ta skulle alltså vara oetiskt. Man skulle kunna tycka tvärtom, att det vore oetiskt att inte ta fram kunskap om ett vaccin som ska gå ut till en hel befolkning.

Läkemedelsverkets stoppade studien för att de menade att man inte kunde lämna ett medgivande när man inte får välja vaccin, vilket ingen får i dag ändå. Läkemedelsverket hade också en rad invändningar som också de handlade om att studien riskerade att minska tilltron till myndigheter och minska viljan att vaccinera sig mot covid-19 och vaccin i allmänhet.

Inte nog med att beslutsfattande enhetschef på läkemedelsverkets kommer direkt från många år på Astra Zeneca, risken för jäv är uppenbar, det är också uppenbart att myndigheterna är utanför ramen för sitt uppdrag är att se till viljan att vaccinera sig, när de ska bedöma en klinisk studie.
Leifs Värld The newsSvenska myndigheter stoppar jättestudie av covidvaccin – Riskerar minska vaccinationsviljan

Alla bilder
Bild; Wikipedia

Om en gnutta sunt förnuft hade funnits hos myndigheter, då hade man resonerat tvärtom. En studie som kartlade vaccin mot Covid-19 hade ökat tilltron till FHM och fler hade vågat vaccinera sig. Men icke!
Eftersom myndighetspersonerna redan vet att redovisning av vaccinets otillräcklighet, biverkningar och död skulle få profiten att sina hos Big Pharma och tilltron till myndigheter skulle raseras, som de själva angav i svaret. Man tar sig för pannan inför dessa jubel idioters konstateranden.
Big Pharmas grepp över nationalstatens ledare är lika stort som från deras supporter inom WHO och EU.
Mot globala bröders nätverk är demokrati med folkstyre ett gigantiskt skämt!
Vaccinationspass skall finnas kvar vid utlandsresor till juni 2023 har EU bestämt.
Eftersom Ursula van der Leyen är springflicka åt sin makes bioteknik engagemang och åt sina bästa vänner inom Pfizers koncernen, så måste varenda skattekrona mjölkas ut från skattebetalarna. Ökad skuldsättning av nationer är det bästa som globalist maffian vet. Bankerna gnuggar händerna av förtjusning, när sedelpressarna går för högtryck och finans kollapsen skjuts upp ytterligare en tid.

Ett ljus i detta corona mörker kommer från Swebb TV den 2 februari.

Om partiet Nyans och Natos krigshets får Ni på köpet.

”Advokaten Reiner Fuellmich planerar nu att dra igång ett rättsfall enligt amerikansk modell med en grand jury, där bevisen mot de ansvariga för att ha skapat och drivit fram covidpandemin ska läggas fram. De menar att brott mot mänskligheten har begåtts med uppsåt, detta av en liten klick miljardärer och företag, i samspel med regeringar världen över.
Alla fakta och vittnesmål kommer att läggas fram till allmänhetens beskådan med början den 5 februari.
https://rumble.com/vtgbnm-reiner-fuellmich-how-a-grand-jury-will-prosecute-covid-crimes.html
En åklagaranmälan skickades in till åklagarkammaren i Uppsala den 18 januari med anledning av ”synnerligen mycket allvarliga brottsmisstankar om läkemedelsförfalskning med mera.”

Ett av otaliga vittnesmål från vaccinlandet. https://www.friatider.se/linda-43-blev-handikappad-efter-vaccinsprutan-lakaren-ville-ge-henne-en-till

En tanke kring ”Svenska myndigheter stoppar studie om covid-vacciner

Kommentarer är stängda.