Trilaterala kommissionen

Är den dolda maktfullkomliga tankesmedjan, som styr väst världens makthavare och där Rockefeller klanen håller i spakarna. Glädjen är omåttlig hos de nya adepterna som blir invalda, som visst har glömt att Jeffery Epstein var en uppskattad medlem med sin Lolita Express!

Ett påstått självmord blev slutet på den karriären, förmodligen på order av hans globala fd vänner. Nu ligger fokus på prins Andrew för att de andra festprissarnas deltagande skall falla i glömska.

Trilaterala kommissionens medlemmar är arkitekterna bakom mycket djävulskap mot folk i många länder. Nu med hållbar utveckling och den stora återställningen, som de fick FN att bli ”förkläde” för. FN är politikers idol oavsett kulör, att innehållet i denna höga skyskrapa (som Rockefeller donerade marken till) har förvandlats till korruptionens högborg verkar ha gått medborgare totalt förbi. Skyhöga löner, traktamenten med enorma förmåner är som en sockerbit för politiker.

Detta är anledningen till att Sverige alltid skall vara föredöme oavsett vilka tokerier som gäller. Löfven slängde för säkerhets skull upp 8 miljarder till FN:s klimatfond i slutet på sin ämbetsperiod, utan förpliktelser eller återkoppling. Nya konferenser, resor med älskarinnor, nepotism och korruption får mer bränsle av skattebetalarna, för FN är en helig ko.

Bild från artikeln https://tapnewswire.com/2020/12/patrick-wood-trilateral-commission-technocracy-and-the-great-reset/

Visa källbilden
Många var omedvetna om en skrämmande kult som uppstod i Nordamerika i början av 1900-talet, och som gick under jorden i akademiska institutioner, innan de i tysthet adopterades av den plutokratiska eliten och finansierades av familjen Rockefeller. 
Den heter Technocracy Movement, som förvandlades till Trilateral Commission 1973.

”Trilaterala kommissionen – en globalistiskt inriktad tankesmedja som grundades 1973 av bland andra den profilerade polsk-amerikanske rådgivaren Zbigniew Brzezinski och den tidigare judisk-amerikanske toppolitikern Henry Kissinger på uppdrag av ultraglobalisten David Rockefeller. Idag betraktas den som en av de mest inflytelserika tankesmedjorna i världen och kritiker har kallat den för en ”global privat elitorganisation….” https://nyadagbladet.se/inrikes/har-ar-svenskarna-i-globalistiska-maktnatverket/

Inflytelserik eftersom den är dold för folket, men desto tydligare för våra regeringar oavsett kulör. Nu ståtar fler svenskar bredvid Carl Bild och Annie Lööf, Anna Ekström (S) och Tove Livendahl, chefsredaktör på SvD är nya medlemmar, samt några till i detta tvivelaktiga sällskap på ca 400 personer.

Banden är mycket täta till World Economic Forum vars grundare Klaus Schwab inte ligger på latsidan, när det handlar om att bevaka sina bröders förmögenheter och inflytande på väst världens makthavare. Redan under 2004 startade han elitskolan ”Young Global Leaders” för morgondagens ledare inom politik, näringsliv, media och kulturelit. Vilket varit mycket framgångsrikt. Under pandemin gick det snabbt med genomförandet av restriktioner och fokus i deras stora återställning är avancerad teknologi. Målsättningen är ett mer hållbart och rättvist samhälle. För vilka får läsare lista ut själva.

Bild; från Nya dagbladets artikel

Anna Ekström och Carl Bildt

”……. Min forskning visar att kommissionen vid sina möten sätter agendor som regeringar senare genomför. Kommissionen möts utanför allmänhetens strålkastarljus eftersom den inte vill styras av den allmänna opinionen, konstaterar forskaren Dino Knudsen….”

Ni minns väl hur Henry Kissinger fick Nobels fredspris 1973, när USA fällde napalm över en fattig befolkning, Barack Obama ligger inte långt efter, med sitt fredspris, när USA idkade demokrati (bomb) – export till Afghanistan. Efter dessa fredpris brukar de förtryckta bli de nya förtryckarna i maktens boning, när vreden tar sig nya uttryck. De röda khmererna och islamiska statens krigare kan tävla i brott mot mänskligheten. IS lär väl snart stå som förslag till årets fredspris, efter ledarnas exklusiva resa till Oslo.

Nu är den gamle Kissinger, som under större delen av sina 99 år varit i Rockefellers tjänst, orolig för hur folkets protester mot sina ledares lock down åtgärder under pandemin skall stoppa deras agendor, där de rika blir rikare eftersom de fattiga blir fattigare.
Hans råd är mera överstatlighet!

Vilket gör att folkets ledare hamnar i bryderi, när medborgare går samman och protesterar mot ett vaccin, som nu mer stjälper än hjälper mot mutationer från Covid-19.
https://nyadagbladet.se/utrikes/henry-kissinger-den-liberala-varldsordningen-ar-hotad/
Kanske folkets protester är en bumerangeffekt som inte fanns med i beräkningen, när Covid -19 pandemin planerades?

Under ”Event 201” en simuleringsövning, som ägde rum den 18 oktober 2019 fick deltagande världsledare reda på att totalitär övervakning var absolut nödvändig för att kontrollera pandemier. Strax efter deklarerade WHO Covid-19 som en pandemi. Jag behöver knappast påpeka att värdar var World Economic Forum med John Hopkins centret för global hälsa. Margareta Skanze, journalist med 20 år på SR har kartlagt denna pandemibakgrund. https://newsvoice.se/2022/01/event-201-totalitar-overvakning-nodvandig/

Lastbilsprotesten ”Freedom Convoy” i Kanada, riktades mot oskäliga bränslepriser och mot premiärminister Justin Trudeaus drakoniska restriktioner. Protesten samlade stora folkmassor utanför parlamentet i Ottawa under lördagen (29 januari) som krävde att man tar bort vaccinmandaten i landet. Trudeau fann det bäst att ta till flykten.
Glädjande är att protester som pågår i hela västvärlden, där människor oavsett ålder och politisk tillhörighet, ser igenom maktens förklädnad i omsorg om sin befolkning.

Överstatlighet är vad som finns bakom politikers ord om att skydda sin befolkning från ett virus, när det i stället handlar om att skydda sig själva och sina uppdragsgivare från demokrati, folkstyre.

5 tankar kring ”Trilaterala kommissionen

 1. Svenska politiker i Regering och Riksdag som går på möten hos dessa organisationer skall ju naturligtvis, om det skall gå rätt till, avkrävas redogörelser vad som har förekommit på dessa möten. Deltagarlistor, mötesprotokoll, vad man bestämt mm.

  1. Absolut! Eftersom de har blivit inbjudna pga av sina ämbeten, inte som privatpersoner.

  2. En del går så långt som att ifrågasätta rätten/rättfärdigheten att samtala med folk som inte har samma åsikt som man har själv. Och detta i demokratins namn

   1. Angående SD har parollerna skiftat från att ta debatten till samtalsförbud. Nu verkar de bruna rötterna ha tappat skrämseleffekten och socialdemokraternas ordmakare funderar på vad som kan skrämmas mest inför valet. Öppna hjärtans politiken, klimatet och pandemin har tappat kraft och rysskräcken fastnar dåligt på vanligt folk. Att S gör landet tryggare, förstår få Linköpingsbor efter rekord i skjutningar och mord.
    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/lista-skjutningar-i-linkoping-i-ar.
    För en vecka sedan skedde ett mord till i Ekholmen. Så visst ligger staden i framkant med ingen misstänkt, ingen gripen…
    Nyamko Sabuni (L) får pudla efter att i en DN intervju sagt att hon kan tänka sig bilda regering med SD. Att förledas att tala sanning görs inte ostraffat. https://www.friatider.se/blev-en-pannkaka-sabunis-interna-ursakt-sd-utspel

 2. Mycket intressant, speciellt för det belyser problemen denna dolda makt-kult tycker sig ha med Kina. Kinas system av genuint folkstyre är inte designat eller styrt från toppen av en ideologi, det växte fram som en form av överlevnad och att undvika krig, och Kinas historia har minst sagt varit stökig. Under Kinas ”demokrati” 1913 till 1949 avlivades omkring 70 miljoner människor – helt ”demokratiskt”. Mao Zedong’s kommunism var kanske dubbelt så bra, men inte förrän omkring år 2000 började man hitta något bättre. Denna dolda makt är en kult för att etablera och underhålla en global militärdiktatur. Kulten sätter agendor som regeringar senare genomför och folkstyre är dess värsta mardröm. Kinas system har växt fram, inte påtvingats från någon kult, och möjliggör inte bara fortgående folkstyre i realtid av samhället, utan även folkstyre av förändringar i systemen självt. Kultens reaktion har blivit en intensiv propaganda där folken i Kina i media som Bonniers DN och SVT propagandan behandlas i nyrasistiska nedsättande beskrivningar baserade på nazisterna rasbiologi som viljelösa objekt, som apor i en bur som kontrolleras och styrs av en diktator, en ”ägare”, som mindre värda och opålitliga människor som kulten måste få kontrollera och styra. Exempel.
  —”Så kontrollerar Kina 1,4 miljarder människor” (DN)
  Verkligheten är det motsatta. Folk i Kina har verkligt inflytande över sina liv, något som makt-kulten i väst ser på med yttersta fasa och skräck.

  Den västliga makt-kulten styrda ”demokrati” skulle aldrig överleva utan den intensiva massövervakningen och propagandastyrningen av opinionen. I Kinas system av folkstyre behövs ingen massövervakning, för innevånarna delar ju själva med sig av vad dom vill. Samhället styrs underifrån och alla kan själva tala om vad dom vill i var fråga.

Kommentarer är stängda.