Dårskapen från MP tar aldrig slut

MP: Uppmuntra föräldrar att välja skola i utsatt område!
”Miljöpartiet hoppas att fler svensktalande föräldrar ska ta ansvar för segregationen, genom gruppmöten där de uppmuntras att placera sina barn på skolor i utsatta områden i Göteborg.
– En förälder kanske tänker – oj, det är bara mitt barn som har svenska som modersmål på den här skolan. Men stimulerar man dem istället att göra skolvalet i grupp, då blir de inte lika oroliga, säger Karin Pleijel…..”

Troligen blev hon så till sig efter att ha hamnat överst på Miljöpartiets lista till kommunvalet 2022, så hon presenterade denna genialiska idé!

Steget Efter

Kanske denna dam tänker att skotten viner över deras huvuden? I så fall kan de få vara spejare åt brandmän, ambulanser och poliser eller varför inte bli Post Nords små kurirer?

 Föräldrar och barn ska ”ta ansvar för segregationen” absolut inte dessa verklighetsfrånvända miljöfascister, som orsakat den.

Vilka idioter MP är! mejlar åter min gamla väninna, som jag helhjärtat instämmer i.

Källa; https://www.gp.se/nyheter/göteborg/mp-uppmuntra-föräldrar-att-välja-skola-i-utsatt-område-1.64842201?fbclid=IwAR21o4CO6Jj8SgwtRFcr7ldELI5xClQ5QcA8MDWep6tsyLfnTbd7mbKC5as

PS. Beklagar pågående spam attack i kommentatorsfältet! Trots regelbunden städning med Trygg Surf och otaliga blockerade ord , mejladresser. DS.

3 tankar kring ”Dårskapen från MP tar aldrig slut

  1. Ett bättre sätt är att familjer flyttar till utsatta områden. Det bör vara merit för att sitta i partistyrelse. Det skulle höja taxeringsvärdena och berika alla i utsatta områden. När verksamheten kommit igång kommer den prägla samtalalen positivt
    – sen vi flyttade till Rapgatan har barnen blivit tvåspråkiga.
    – Förra veckan lagde vi halalmiddag. Alla familjen tyckte det va jättegott.

    1. Skicka detta briljanta förslag till Miljöpartiet samt regeringen med Annie Lööf, som nu verkar ha tappat lite av sitt engagemang för unga afghaner. I stället försöker hon charma landsbygden, men med skenande diesel priser så har hon nog större framgång på Stureplan.

    2. Med kunskap om hur djur behandlas har jag minskat ned animaliekonsumtionen så mycket som möjligt av etiska skäl att äta likdelar är tveksamt anser jag

Kommentarer är stängda.