”…Sverige styrs av nu av kärringar som förpestar myndigheter och kommuner..”

https://katerinamagasin.se/den-giftiga-kvinnohatande-feminismen-har-forstort-sverige-och-skapat-ett-helvete-for-kvinnor/

Katarina Janouch och Björn Ranelid är glädjande undantag från den godhetspositionerande och maktfjäskande kultureliten.

Katarina Janouch;
”Det här behöver skrivas om och om igen. Feminismen är idag är den enskilt sjukaste ideologin som saboterar hela Sverige. Det som startade som en logisk och naturlig rättviserörelse för att ge kvinnor jämställdhet och rättigheter har i vår moderna tid förvandlats till ett toxiskt sekttänkande som förgiftar vårt samhälle och som skapar ett ängsligt, allt mer orättvist och mentalt instabilt land. Ja, jag har själv kallat mig feminist som ung tjej men idag ser jag med förfäran hur denna en gång sunda tanke perverterat till något groteskt och människofientligt. Och jag är ledsen att behöva säga det, men Sverige vanstyrs just nu av kärringar som förpestar myndigheter och kommuner och som skapat ett otryggt och kvinnofientligt samhälle där ingen mår bra. Feminismen har blivit en statsreligion som daltar med bestialiska våldtäktsmän och belönar dem med skyhöga skadestånd. Sverige är idag ett land där dessa giftiga kärringar styr och ställer, ger varandra politiska poster och låter sin inkompetens förstöra allt som varit funktionellt i vårt land.

Universitet och lärosäten är förpestade av deras snedvridna wokeism.
Vår energipolitik styrs av känslor, inte av förnuft.
Kriminella går fria medan kvinnors frihet beskärs. Den här tragiska utvecklingen behöver skyndsamt vändas om inte Sverige ska spåra ur ännu mer….”

I denna raka artikel granskar Katarina bravaderna från feminismens värstingar från regeringen och dess inflytelserika medsystrar.

Här är några exempel:

  • Charlotte von Essen, chef för Säpo, totalt inkompetent, Inkvoterad feminist i batikhäxornas sammansvärjning och medlem i nätverket ”Hilda” där hennes kära syster
  • Anne Ramberg, advokat är spindeln i nätet, när hon inte ojar sig över sin mor som fick GÅ hela vägen till NK
  • Ann-Christine Lindeblad justitieråd och chef för etiknämnd och som vill åtala forskare för studie om utländska våldtäktsmän, själv har hon föregått med att rädda en sådan från utvisning.

och så givetvis regeringens Bimbos

  • Annika Strandhäll klimatminister eftersom hon inte kan ett dyft om varken klimatet eller annat
  • Lena Hallengren, socialminister, som vuxit till sig i floskel haranger, sedan hon som ny politiker gjorde min syster och andra förskollärare riktigt förbannade, när den unga damen talade om för dessa luttrade kvinnor hur de skulle arbeta med barnen.

Utmärkande för dem alla är deras lojalitet till socialdemokraterna och tack vare deras inkompetens har de blivit rikligt belönade.

Men jag undrar om inte Märta Stenevi tar priset i sin känslostyrda framtidsvision, där bögparet Niklas och Muhammed tar sitt barn med till fjällen…

https://www.friatider.se/mp-toppens-framtidsvision-niklas-och-mohammed-tar-sitt-barn-med-elflyg-till-fjallen (Bild från artikeln).

Mitt drömland är fritt från miljöpartister, som lever i fablernas värld!

Bitte Assarmo konstaterar i Det Goda Samhället att feminister är osjälvständiga fjompor som inte klarar av att ta eget ansvar utan måste skylla allt som händer på ett osynligt patriarkat som ständigt förtrycker dem. Det är patetiskt. Inflation i kvinnofällor råder.

https://detgodasamhallet.com/2022/01/27/bitte-assarmo-feminismen-ar-den-storsta-kvinnofallan/#more-55041

2 tankar kring ””…Sverige styrs av nu av kärringar som förpestar myndigheter och kommuner..”

  1. Glatt överraskad över att JANOUCH så oförbehållsamt ”erkänner” sin ungdomsförsyndelser.

Kommentarer är stängda.