Äldre kvinna avled efter tvångsvaccinering

Eftersom jag skrivit under namninsamlingen ”Nej till tvångsvaccinering” så kommer uppdateringar från arrangören, Mikael Jörgenstam som nu önskar hjälp med flera IVO anmälningar efter att en kvinna på ett gruppboende avlidet efter tvångsvaccinering av läkare.

Avsändare: Skrivunder.com <info@skrivunder.com>

”…..För att råda bot på vissa läkares uppenbara och grova egenmäktiga förfaranden i strid med patienters och brukares vilja vill vi nu försöka få en massiv ansamling av anmälningar mot denna verksamhet så att IVO måste genomföra en saklig anmälan enligt LEX MARIA mot läkaren och boendet.

Därefter kan de anhöriga välja att gå vidare med anmälan till JO, JK och eventuella andra rättsliga ageranden mot vården i sak….”

Läs och förskräcks! Det känns som dr Joseph Mengele har återuppstått.

Bildkälla; Brighteon.se

Textförslag till IVO anmälan; som gäller Hälso-sjukvård, Ventilens gruppboende i Lycksele kommun.
En äldre kvinna bosatt på Ventilens gruppboende i Lycksele kommun har injicerats tre gånger av läkare efter att själv SKRIFTLIGEN har valt att avstå sådana vaccinationer med Covid-19-preparat. Kvinnan är nu avliden.
Detta kan betraktas som olaglig tvångsvaccinering
och bör utredas av IVO.


”….Läkaren som trots kvinnans nekande valde fortgå med behandlingen vägrade till och med efter påstötning från anhöriga att ens betrakta kvinnans faktiska skriftliga uppgifter lämnade till boendet.
NU ÄR HON AVLIDEN!!!
Det står inte rätt till i sjukvården då patienter inte får information om;

• Försöksfas-statusen på preparatet;
• riskerna med preparatet;
• möjliga biverkningar av preparatet;
• att fler än 19 000 personer avlidit av preparatet globalt;
• att fler än 2 500 000 biverkningar av preparatet rapporterats globalt;
• att möjligen bara 10 % av dödsfallen/biverkningarna av preparatet är inrapporterade.
Är inte detta olagligt i Sverige enligt gällande patient lagstiftning, internationella överenskommelser, EU-direktiv och internationella konventioner som Helsingforsavtalet och Nürnbergkodexen 1947….”

Formuläret hos IVO finner NI på länken nedan. För IVO-anmälan genom ”tips till IVO” kan du förbli anonym genom att välja att inte ange din e-postadress i slutet av formuläret.

https://www.ivo.se/om-ivo/kontakta-oss/tipsa-ivo/tipsformular/

Ps. Automatiskt svar från IVO, efter min anmälan. ”Tack för att du har kontaktat oss. IVO kommer att granska anmälan med referensnummer: 220116-000040 · Skapad den 2022-01-16 18:56.” Ds.

https://www.vaken.se/varlden-ett-absurdistan-en-vitskrift-om-den-sa-kallade-pandemin/
https://www.vaken.se/canadian-covid-care-alliance-fler-doda-i-vaccingruppen-an-i-kontrollgruppen/

3 tankar kring ”Äldre kvinna avled efter tvångsvaccinering

  1. Alla folkgrupper måste definieras och godkännas av Riksdagen. Det minsta en grupp kan vara är 2 personer.

    1. Det är en fråga som jag ständigt funderar på. När den blinde fadern med förnedringsrånad son, luftade sin vrede mot invandrargossarna på nätet, då blev han dömd för hets mot folkgrupp, då borde varenda medborgare förstå att demokratin gått i stå. Modern till en av förövarna anmälde och förortens valboskap måste göras till lags, oavsett deras söners rövarliv mot Svennar. För HFM omfattar bara majoritetsfolket, etniska svenskar. De med annan hemvist får lägga upp bestialiska våldtäkter på sociala medier utan att något händer förutom fler fritidsgårdar med förstående ledare, gärna med brottslig bakgrund.

Kommentarer är stängda.