Ja till frihet – Nej till vaccinpass

Var den gemensamma parollen under gårdagens manifestationer i landets större städer mot vaccinpassen.

Visa källbilden
Bild; sr.se Medborgarplatsen

På Stora Torget i Linköping uppskattade jag antalet till 75-100 personer + två stadiga poliser som lugnt bevakade manifestationen. Deltagarna protesterade med ljuslyktor, ljus och delade ut flygblad med Covid fakta från Läkarupproret samt ett litet blad med nyttiga frågor inklusive faktabaserade svar.

Några exempel;

 • Tycker Du inte att någonting verkar fel?
 • Att någonting inte stämmer?
 • Vad är det som händer?
 • Vart är vi egentligen på väg?
 • Varför införs vaccinpass?
 • Varför pressas världens folk att vaccinera sig?
 • Hur farlig är denna så kallade pandemi?
 • Hjälper vaccinet verkligen?
 • Varför inskränks vårt grundlagsskydd i en demokrati?

Ett samtal med en representant för småpartier gav en vidare förklaring till covid hysterin med dess pass och lock down.

Pandemin passar utmärkt in som ett medel att skylla på, när västvärldens ekonomier börjar krackelera. Riksbankers hejdlösa sedelpressar håller inte i längden. Att höja räntan vill absolut inte riksbankchefen med Sveriges enorma bostadsskulder hos befolkningen. Då skulle många få gå från hus och hem och uppror från en kuvad befolkning skyr makthavare som pesten. Vad som är ännu värre är att stigande räntor skulle få börsen att sjunka och det vill absolut inte Ingvers med sina aktiestinna medarbetare. Då är det enklare att skylla på coronan med vaccinkostnader, när sedelpressarnas effektivitet med denna lågräntepolitik måste betalas. Nu eller i morgon eller längre fram, när ekonomierna sjunker ihop.

Skönt att jag snart är 75 år tänkte jag, men skrev min namnteckning på ett upprop för att småpartier lättare skall komma närmare maktens boningar både i kommuner, regioner och till riksdagen. Nu har mitt förtroende för dagens riksdagspartier sjunkit ner till noll, när hela oppositionen tiger och samtycker till att stampa sönder konventioner och FN:s mänskliga rättigheter för medborgarna.

Vid hemkomst tittade jag på Rapport som meddelade att en betydligt större folksamling på Medborgarplatsen i Stockholm bestod av ett hundratal personer och då finns risk att Corren på måndag skriver att inte mer än 5-10 personer deltog i Linköping. När skall dessa maktens megafoner sluta att ljuga?

Men alla vi som manifesterade och demonstrerade mot vaccinpass under gårdagen kan i alla fall glädja oss åt att vi inte tillhör de fega 80 procenten!

 • FHM har nu fått upp farten och hetsar näringsidkare att porta antivaxare!

https://www.foretagarna.se/nyheter/riks/2022/januari/fhm-far-infora-vaccinationsbevis-pa-fler-platser/?utm_source=facebook&utm_medium=boost1&fbclid=IwAR3Lxx2ZfDO7YmPG788zsnPdOD_qDGPOfPCgUmOGyfc1IAJ6OdUDzsph1io_aem_AW4XPg7G4-hqk-_NEB48KecgRsSRGdOJCS6oEdsU5lSX9sHt6Ie1LK0XmqRzTHo0kY6jw1JmBET9Mweq77ihQmvfsFzvF1V_7qKG8qFbeiWoG2xgATzBnhQcNjJWCik0qBc

 • Bremen har högst vaccingrad, men också högst smitta! Ett samband som FHM vägrar se. Inte så konstigt med detta samband eftersom alla sprutor sätter ner kroppens naturliga immunförsvar. Initialt skall sjukvårdens belastning minska, men denna strategi med boostersprutor förvandlas till en bumerang effekt, då IVA-platser allt mer upptas av fullvaccinerade.

https://www.svd.se/hogst-vaccintackning–anda-rusar-omikron?utm_source=SvDNV2V&utm_medium=email&utm_campaign=2022-01-08

 • Statistik från Storbritannien; Dubbel så hög risk för dödlighet av vaccinerade jämfört med ovaccinerade under 60 år sedan maj 2021 troligen pga vaccinering.

https://www.theburningplatform.com/2021/11/20/vaccinated-english-adults-under-60-are-dying-at-twice-the-rate-of-unvaccinated-people-the-same-age/ orginallänken förmedlad av Nya Dagbladet, för i statsmedia är det knäpptyst.

https://nyadagbladet.se/utrikes/brittiska-statistiken-hogre-dodlighet-bland-vaccinerade/

2 tankar kring ”Ja till frihet – Nej till vaccinpass

 1. Det som bäst bevisar att vaccinhysterin bygger på lösan grund, är mediernas ovilja att låta vetenskapare med annan åsikt komma till tals. Om medierna vore så säkra på att de ”ordinarie” talespersonerna hade hela sanningen på sin sida, då skulle de vara trygga i detta och gärna bjuda in motståndare att göra bort sig. Men medierna visar sig istället livrädda för att släppa fram det minska tvivel, vilket alltså tyder på deras svaga kunnande.

  Tur att vi har Swebbtv.

  1. Tyvärr finns det många områden i samhället som ”bygger på lösan grund”.
   Swebbtv konstaterar att makthavarna vill tvinga ovaccinerade att ta ett vaccin som inte hjälper!
   Covid:s nödgodkända mRNA vaccin hjälpte endast initialt mot svår sjukdom, det är verkningslöst mot alla mutationer. Tyvärr försvagades immunförsvaret av alla sprutor, trolig förklaring till att det nu i flera nästan fullvaccinerade länder har mest vaccinerade på IVA. Tyvärr är dessa fakta inget som varken politiker, FHM och statsmedia tar in!

Kommentarer är stängda.