Manifestera i dag mot vaccinpassen!

Så vi får tillbaka våra grundlagsstadgade fri- och mänskliga rättigheter, i morgon kan det vara försent.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är photo_2022-01-03_14-11-17-494x700.jpg

Frågor med svar från läkaren Sebastian Rushworths bok ”Varför det mesta Du vet om Covid-10 är fel – En evidensbaserad utvärdering”

  • Hur farlig är Covid-19? För friska individer inte farligare än en förkylning eller influensa, farlig är Covid för mycket gamla och svårt multisjuka, precis som en förkylning kan vara
  • Fungerar Lockdown? Nej!
  • Fungerar tester och ansiktsmasker? Dåligt!
  • Är vaccinerna säkra och effektiva? Nej!

Dessa slutsatser från boken bygger på de senaste och mest gedigna forskningsstudier som publicerats om Covid.

En övergripande slutsats är att flera av de åtgärder som världens regeringar – inklusive Sverige – har genomfört mot Covid inte varit grundade på fakta, utan på vilja att visa handlingskraft. Vilket media förberett genom vinklade och överdrivna reportage om sjukdom och död och felaktiga analyser av statistik, som skapat masshysteri. Ibland har åtgärderna orsakat mycket större skada än själva viruset. Någon analys av grundorsaken gör inte den unge Rusworth för då skulle nog karriären få ett abrupt slut.

Demonstrationer mot dessa pass är numera förankrat i vetenskap, som FHM blundar inför. Vaken.se redovisar från en forskningsstudie i USA att Covid insjuknande inte har något samband med vaccinationsgrad. Tvärtom, så sågs samband mellan hög vaccinationsgrad och högre antal covid-fall per miljon invånare.
https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s10654-021-00808-7.pdf

Inte så konstigt eftersom upprepade vaccinationer sätter ner kroppens naturliga immunförsvar och fungerar inte mot Covids mutationer (egen reflektion).

Världens regeringar har nu målat in sig i ett hörn, att erkänna sina felaktiga åtgärder är otänkbart. Därför blev den magiska lösningen vaccinet, vars framtida följder ingen vet. Det spelar ingen roll att Covid vaccinerna inte har någon effekt på den totala dödligheten eller på smittspridningen. Alla måste kavla upp ärmen minst 1-2-3-4 ggr för att makthavarna med flaggan i topp skall kunna ta sig ut ur sitt hörn och proklamera att krisen är över och utropa sig till hjältar!

När framtida följder synliggörs då har ingen ansvar, alla kommer att skylla på varandra och folket skatte plundras som tvingats stå för eventuella ersättningar.

Mer troligt är nog att Force majeure utropas. Alla biverkningar, sjukdom och död beror på övermäktiga, oförutsedda krafter av nödgodkända medicinska experiment. Ansvarsfrihet, således för hela globalistmaffian!

Karneval Förlag. Beställ gärna boken som jag gjort från biblioteket.

Bildresultat för bok: varför det mesta om Covid-10 är fel

Till sist, en strimma av tillnyktring? Swebb TV den 5 januari; https://swebbtv.se/w/qX7vHs9iR8maS2q1VnChxS?utm_campaign=cmp_2855838&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

”Från och med den första januari i år har amerikanska hälsomyndigheten CDC dragit tillbaka det nödgodkända tillstånd som man gett till PCR-metoden, som används för att diagnosticera coronavirus. CDC uppmanar laboratorier att istället hitta en metod som bättre kan skilja mellan corona och vanlig säsongsinfluensa. I Sverige fortsätter dock FHM att rekommendera PCR-test som vanligt.”

Medan stasmedia varje dag fortsätter att basunera ut den ökade smittspridningen från falska tester, allt för att hålla masspsykosen vid liv och Big Pharmas profit.

Sydsvenskans artikel rekommenderas varmt;

https://www.sydsvenskan.se/2022-01-07/hetsen-mot-ovaccinerade-ar-en-politisk-strategi?shareSource=sharebutton

3 tankar kring ”Manifestera i dag mot vaccinpassen!

  1. Ska inte NATO frågan ske genom folkomröstning eller ska politikerna köra över oss med det också som man gör med krav på vaccinpass och all annan påhittat skit som de verkställer över våra huvuden? När de inte beaktar folkets vilja, vad ska vi då med politikerna till?

  2. Ja, vad ska man säga… jag kan knappt fatta att så otroligt många har blivit riktigt, riktigt dumma i huvet samtidigt. Ja, jag vet masspsykos – men ändå…

    1. Ja, det är något jag funderat på länge. Kan det vara ett virus, som främst drabbat lättlurade svenskar? Varför sväljer majoriteten allt från makthavarnas korrekta dynga? 80 % röstar ännu på sjuklövern, samma siffra finns enligt Miligrams lydnadsexperiment, där 80 % inte har förmåga att stå emot maktens masspsykoser.

Kommentarer är stängda.