”Vi är mesigast i världen, vi måste återta kontrollen”

Att svenskar gör skäl för epitetet Die dumme Schweden visas om och om igen. Tänker på Jesuiternas valspråk, Inte tänka bara blint lyda när en överordnad befaller.

En bloggläsare skickade denna videokrönka från en av sina vänner. Sverige är mesighetens stamort på jorden, det får bli slut på det!

”NY FILM – Vi bara backar och backar, eftersom allt vad auktoriteter heter blivit ful-förklarat och avskaffats. Vi är Landet Rosa Sockervadd, där till exempel rikspolischefen tycker synd om mördare i teve. Vi backar mot vår egen undergång. Nu fan räcker det! Vi måste slå näven i bordet och återta kontrollen över vårt land!

Här finner du filmen: https://youtu.be/qt3BsM_UULg

Jag önskar dig en god fortsättning på julen! Vi måste se glädjeämnena där de finns, trots den prekära situation som Sverige politiskt befinner sig i.

Sprid gärna filmen till andra!”

————————————————————————————–

Om vi inte slår näven i bordet och röstar bort regeringen nästa år, då finns inget hopp om räddning för Moder Svea, men frågan är om alternativet, med Kristerssons och Åkessons vurm för vaccin passen, blir så mycket bättre?

Efter att ha sovit i sina riksdagsbänkar under flera år, så har oppositionen plötsligt blivit klarvaken. Nu, jävlar vill de visa mer handlingskraft än regeringen, för att verkställa lagen om ”trygg och säker vård” för de gamla. Det verkar som flera av dem har fascistiska böjelser i själens mörka vrår, som nu tränger sig fram.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/opposition-kraver-vaccinerad-personal

3 tankar kring ””Vi är mesigast i världen, vi måste återta kontrollen”

 1. Med andra ord VARKEN S eller M skall inte överhuvudtaget ingå i en kommande regering. Deras förtroende hos det svenska folket borde väl högsta sannolikhet anses vara FÖRBRUKAT. Men ”Die dumme Schweden” röstar säkert fram någon av dem i tron att DE går i det allmännas intresse i första hand, när det alltid visat sig att det GÖR DE INTE, och kommer de heller aldrig att göra. Vilka är det i Sverige som ser till att detta INTE FÅR HÄNDA? Kan det vara KAPITALET som bestämmer!

 2. Kristersson, kan aldrig bli statsminister p.g.a. av sin tidigare omfattande kriminalitet, bland annat under ALLIANSENS tid. Kina skulle nog inte ha något emot att få honom utlämnad dit.
  En större ”trampmina” än Kristersson kan knappast finnas att tillgå!
  Ändå utser M honom till partiledare! M borde hamna under spärren när man utser en sådan inkompetent partiledare, Skulle Kristersson mot förmodan bli statsminister då blir vi väl kallade ”Die dumme dumme dumme Schweden”, eller hur

  För er som inte har läst Ulf Kristerssons meritlista som sammanställts av Åke Sörbom. Ref. lisa finns i kommentaren till alla händelser, uttalanden som Kristersson inte talar om.

  1. Under sin tid som socialborgarråd i Stockholm sålde Kristersson ut förskolor och assistansbolag till ett värde av 81 miljoner kronor – för 3,4 miljoner kronor. På bara tre år gjordes vinster på 65 miljoner i dessa verksamheter. Till exempel såldes Kulturkrabatens förskolor i Årsta för 635.000 kronor och redan året efter hade den nya förskolechefen tagit ut 9 miljoner i vinst och köpt en gård för bolagets pengar för 2 miljoner. Vantörs Hemtjänst såldes för 69.500 kronor och redan efter nio månader gjorde man vinst på 5,4 miljoner. Utförsäljningarna har i flera instanser, bland annat av regeringens egna utredare, dömts ut som olagliga men Kristersson och Moderaterna har avfärdat och stridit för att allt har gått rätt till.

  2. Som socialborgarråd så bodde Kristersson i en fin lägenhet i central Stockholm. Enda problemet är att lägenheten tillhörde föreningen Ersta Diakonisällskap och var avsedd för svårt sjuka och hemlösa. Stockholm stad köpte tjänster av föreningen för flera miljoner och en förundersökning om mutbrott inleddes men lades snabbt ner.

  3. 2005 uppdagades en stor barnhandelshärva där barn i Kina kidnappades och såldes för adoption till USA och Europa. Kristersson var vid tiden ordförande för Adoptionscentrum och valde att mörka skandalen, trots att flera av de adoptioner som gått genom Adoptionscentrum skett genom aktuella skandalbarnhem i Kina.

  4. Under sin tid som socialförsäkringsminister bosatte sig Kristersson med sin fru i en attraktiv lägenhet i Stockholm. Lägenheten införskaffades utanför bostadskön, genom kontakter med bostadskapitalisten Stefan Ränk, VD för bolaget Einar Mattsson. Kristersson hade lämpligt nog tidigare sålt ut 1200 allmännyttiga lägenheter till bolaget för 6.600 kronor kvadratmetern. Kristersson fick dock bo kvar trots att han och hustrun bodde på andra adresser – ett regelbrott som hyresgäster i vanliga fall blir vräkta för.

  5. Under större delen av 2001 anlitade Kristersson svart städhjälp och betalade en lön på 70-80 kronor i timmen.

  6. Under 2015-2016 åkte Kristersson 668 taxiresor för skattebetalarnas pengar. Notan blev 113.000 kronor. Detta trots att alla riksdagsledamöter tilldelas ett gratis SL-kort och ska enligt lag åka kollektivt. När TV4 konfronterade Kristersson sa han att det var jobbigt att åka kollektivt eftersom han ofta har bagage med sig.

  7. Under 2007, när Kristersson var socialborgarråd så åkte han och hans fru till Kina var trejde månad för 128.000 kronor. Självklart skattefinansierat. Kristersson påpekade att han var där för att föra samtal om mänskliga rättigheter och demokrati medan kritiker menar att i själva verket följde han med sin fru som för Swedish China Tradecouncils räkning sålde marknadsinformation.

  8. När Kristersson valdes in i riksdagen i början av 90-talet sa han att hans mål var att ”bekämpa och avveckla välfärdsstaten.” I boken ”Non-working generation” 1994 jämför han det svenska välfärdssamhället och fackets inflytande med apartheidsystemet i Sydafrika.

  9. 2013, under sin tid som socialförsäkringsminister, sa Kristersson att den som är anställd ska själv ansvara för att vara i form och kunna jobba längre. 2001 så uttalade han sig om att psykiskt sjuka borde gå till jobbet istället för att ligga sysslolösa hemma. I boken ”non-working generation” skriver han även att 40-talister är lata och skor sig själva och lämnar notan till de som kommer efter.

  10. När den borgerliga regeringen föreslog att pensionsåldern skulle höjas så motiverade Kristersson detta med att ”man har ett ansvar att hålla sig i fysisk trim. I vissa jobb ingår det som en del av jobbet att hålla sig i trim. Andra tvingas fysiskt tänka på det, hur ska jag hålla mig i fysisk form? Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn.
  Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.”

  11. Innehavare av ”illegalt vapen”! Illegalt vapen kommer inte sådana från kriminella kretsar?

  12. Det finns fler argument men vad hjälper det när HELA Riksdagen har ”sina brister”.

  Tyvärr tror jag att denna meritlista inte är speciell unik vid granskning av både Riksdagsfolket, som hos de svassande Lobbyisterna .

  1. Tack för ett mörkt CV.
   ”Ulf Kristersson har gjort politisk karriär genom att köra över och sko sig på sjuka, hemlösa, bidragstagare och till och med oskyldiga utsatta barn. Ulf Kristersson kommer aldrig vara min statsminister.” Tyvärr tror jag att han kan bli det, tack vare SD:s dörrmattepolitik.

Kommentarer är stängda.