Att bekänna färg eller inte, det är frågan före eller efter valet

Hej Harriet! mejlar en bloggföljare.

Hoppas Du har hört Kasselstrands eldiga tal på Sunt förnuft med Gustav.

https://www.bing.com/videos/search?q=sunt+f%c3%b6rnuft+med+gustav&docid=608037730013051346&mid=0F6B66452FA51F7AA6D70F6B66452FA51F7AA6D7&view=detail&FORM=VIRE

Jag har skickat länken till en bekant, som vurmar för SD. Han har också lyssnat och kommer med ett svar på frågan hur han bedömer AfS visavi SD. Så här säger han.

Svaret ligger i svaret på frågan varför SD har 20% och AfS har 0,4%. Jo SD har förstått hur man navigerar sig fram till målet, som råkar vara exakt samma som AfS:s mål. Varför AfS inte är större, beror på att man avslöjar sina tankar innan man ens har startat, vilket innebär att de aldrig kommer att bli större. Vilken taktik tycker du är bäst för att i slutändan nå målet. Gorbatjov-metoden eller AfS-metoden?

Harriet, det ligger mycket i den analysen. Men jag menar, att även SD låg länge i medieskugga och hade usla procent i mätning. Alltså kommer även AfS att lyfta med tiden, lagom som SD blivit trötta och behöver avlösning”

——————————————————————————————–

Jag hoppas att denna vän har rätt, men helt övertygad är jag inte. Har ett parti en gång börjat tumma på sin ideologi, så brukar det fortsätta. SD har åkt kana länge från sina forna mål. Förändra EU inifrån, abortfrågan, public service, utrensningarna och nu är SD moderaternas eko om nyttan med vaccinpass, trots att dess syfte främst är att skrämmas och dela upp medborgare i goda och onda.

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/7d4Pd8/vaccinpassen-for-oss-mot-kontrollsamhallet

Hur mRNA-vaccin dödar celler i hjärta o hjärna – Vaccinforskare Ann-Cathrin Engwall i Swebbtv Vetenskap 48. https://swebbtv.se/w/bAF47JDtn1Mo4QuuWuBtNM

Alla bilder

5 tankar kring ”Att bekänna färg eller inte, det är frågan före eller efter valet

 1. Vi har ett etablerat ”valfusk” sedan minst 2006. Moderaterna fick År 2002 c:a 822 000 röster. Valet 2006 ”fick” man c:a 1 482 000 röster! Ökningen av antalet röster är så ORIMLIGA och att det aldrig har UPPMÄRKSAMMATS och utretts.
  Hur kunde Moderaterna få 660 000 fler röster än valet innan?
  På fredagskvällen innan valet 2018 på söndagen stals datorer inne på Länsstyrelsen i Blekinge som innehöll inloggningsuppgifter. Prognoserna innan var att SD låg på 23 – 24 % och skulle bli det näst största partiet. De slutade under 18 % med Moderaterna klev förbi och hamnade strax under 20 %.
  Vid dessa val stod siffrorna stilla i c:a 3 timmar!
  Moderaterna skulle aldrig acceptera att SD skulle bli ”större än de”!
  Summa summarum: Det spelar ingen roll hur vi än röstar så manipulerar man siffrorna OM inte det svenska folket i allmänhet bevakar de lokala slutresultaten samt genomgången som sker på onsdagen efter valet. Det är det enda sättet att säkerställa att valet inte har ”manipulerats”.
  Vi vet inte ens om t.ex. Afs, Fi m.fl. någon gång kommit över spärren. Nästa val ska hårdbevakas för det har vi rätt till enligt Vallagen.
  I Örebro finns det stor anledning att bevaka de 65 lokala vallokalerna om man t.ex. avser att Örebro partiet skall uteslutas då DE är en nagel i ögat hos de övriga ”företagspartierna”. Insyn från andra, det är inte populärt.

 2. När SD blev mer strömlinjeformade steg de i mätningarna. Så var tidsandan då.

  Ingen vet hur tidsandan är i september 2022. Men eftersom våldskriminaliteten stiger,
  kanske väljarkåren är mogen för klarspråk i politiken, dvs att AfS mycket väl kan lyfta.

   1. Ja Harriet, det behövs blåslampor. En sådan var de vänstersossar som knoppade av från SAP 1917 och bildade det parti som med tiden kallades Kommunisterna, idag Vänsterpartiet.

    När S hade egen majoritet, men utan att införa socialismen som statsmodell, blev de beskyllda av kommunisterna fört svek mot de egna idealen. Det stämde ju delvis, eftersom S faktiskt hade slutat tala om ett socialistiskt land.
    Där hjälpte inte blåslampan.

    Men S skapade en sorts personlig socialism. Dvs den, som föredrog den modellen, kunde inom kapitalismens ram leva sitt liv mellan Unga Örnar och Fonus. Däremellan bo i HSB eller Riksbyggen, handla i Konsum, försäkra i Folksam, cykla på Speed, dammsuga med Hugin, lysa upp tillvaron med Luma, gå med i PRO.

    Idag funkar nog V som blåslampa på nytt, genom sossarnas rädsla för att tappa väljare till V, om regeringen driver centerpolitik.

    AfS har en motsvarande roll gentemot SD. Om SD sviker sina mål, exv återvandring, så tappar de antagligen väljare till uppstickaren.

    1. Tack för en kunnig tillbakablick! Att leva sitt liv mellan Unga Örnar och Fonus = mitt i prick!

Kommentarer är stängda.