Kan sänkt straffvärde i stället öka grov kriminalitet?

Det är en fråga som signaturen ”TT” reflekterar över, efter Magdalena Anderssons förslag. Där alla migranter som nekats asyl självfallet inte ingår.

– Jag ser framför mig att fler personer som begår brott i Sverige bör utvisas. Vi ska utvisa fler brottslingar. Det handlar i grunden om tilltron till det svenska rättssystemet, säger Magdalena Andersson till Dagens Nyheter. Nu skall Anders Ygeman ta fram ett förslag om att sänka gränsen för utvisning av dömda brottslingar till ett straffvärde på minst sex månader… https://www.friatider.se/magdalena-andersson-utvisa-fler-kriminella-invandrare

Hej!

Man flyger in välfärds migranter till Sverige, men man flyger inte ut alla de som fått avslag!

De som fått avslag ska överklaga och sedan vet myndigheterna inte var de är. Man kommenterar att de får ta sig hem själva. Klart att de stannar tills de blir ”tagna”. Det är migrationens baksida där man helt tappat kontrollen. Man skyfflar över sina utvisningsproblem på Polismyndigheten som redan har fullt upp med migrant brottslingarna. Eftersom man inte har någon kontroll på de som nekats ”asyl” bidrar man inte då till att de blir ”brottslingar” för att kunna överleva i det dolda, i Sverige eller vilket europeiskt land som helst?

Kom till Europa, vi ”kan” göra dig till brottsling om du inte redan är det!

Den grova brottsligheten bland migranter kan att bli både grövre och högre, vilket innebär att man är på den säkra sidan för att slippa utvisning. Antalet som fått avslag och som inte lämnat Sverige finns det inga direkta uppgifter om hos Migrationsverket. Denna grupp växer och försörjer sig på brottslighet.
De får ju inga konsekvenser av sina brott eftersom de har inget att förlora. då de ändå kommer att utvisas om de blir tagna i samband med brott. Det är väl om de blir tagna, när de begår brott som är det enda tillfället som Polisen kan ta dom.

Med tanke på en parallell lagstiftning i USA där man får Livstid om man begår/begick 3 brott!
Blir inte konsekvenserna sådan att antalet Mord kan Öka vid varje brott?

Man ser till att inga vittnen kommer att finnas om någon är i dess närhet där ett brott begås, Stort som litet brott. Ökade inte morden i de stater som införde denna lag p.g.a. det?

Med detta tilltänkta förslag i Sverige om att sänka gränsen för utvisning av dömda brottslingar till ett straffvärde på minst sex månader, kan detta medföra att antal MORD i Sverige kommer att öka drastiskt?

Ingen migrant vill bli utvisad och begår därför mord vid våldtäkter, grov misshandel, grova rån, knivskärningar som klassas som grov misshandel/mordförsök, olagliga vapeninnehav i syfte att användas vid grova brott o.s.v.
Oavsett det ”fina förslaget” kan det leda till att antalet MORD kommer att skena iväg?

Förmodligen kommer polisen som rättsväsendet högst sannolikt bli de som kommer likvideras i parti och minut, antingen av förövaren eller av dennes likasinnade ”migranter”.

Eller kommer allt att gå ”smärtfritt” till?

Förr fanns det både en kontakt som kommunikation mellan svenska medborgare och politiker. Vilket detta förslag om utvisningar vid brott av migranter som ger minst 6 månaders fängelse, som inte ens har en konsekvensanalys. Alla de som finns i Sverige som nekats asyl.

Varför är inte denna grupp prioriterad till att utvisas?

Bara tanken på hur dessa 10 000 tals skall överleva utan att begå brott är väl näst intill obefintlig. En utvisning av de som vistas ILLEGALLT, kan det medföra att brottsligheten överlag minskar kraftigt?

Lagstadgar man i fel ände?”

Bildresultat för grova brott
Bildkälla; na.se

4 tankar kring ”Kan sänkt straffvärde i stället öka grov kriminalitet?

 1. Hm, de som har nekats asyl och vistas olagligt i Sverige de tillhör väl inte gruppen ”anonyma” bidragstagare med rätten att få rösta i svenska val?
  Eller har de politikernas ”välsignelse” till att få göra det?
  I sådana fall förklarar det politikers ovilja med att låta polisen ägna sig åt ”utvisningar”, av de som illegalt vistas här. Skulle inte det även då medföra att Migrationsverket ”har en fot” med i det dolda, då även de visar på ”sin dolda ovilja” med att se till att utvisningar blir ”verkställda”.

  1. Rösträtt ingår inte i den illegala vistelsen, men flera kommuner beviljar generösa bidrag och ”vård som inte kan anstå” kan tolkats mycket generöst beroende på vårdgivare. Regeringen behöver sin välfärdsindustri för att pungslå skötsamma medborgare, mer skatt = mer politikermakt! Här följs konventioner om mänskliga rättigheter med råge, samtidigt som de inte är vatten värda, när det handlar om vaccinvägrare.

 2. Sverige bedriver migrationspolitik, vilket innebär inresor, inte utresor, för snabbast möjliga folkutbyte.

  Socialdemokraterna är ett bidragsparti som behöver fylla på med fler bidragstagare i takt med att svenska arbetare lämnar partiet.
  När halva befolkningen är beroende av bidrag är landet förlorat. En majoritet röstar då för större bidrag för egna gruppen och högre skatter för oppositionens väljare. Vi är nära den punkten nu.

  I flera kommuner har en majoritet av unga män utländsk bakgrund. För dem är det naturligt att ha samma värderingar som de hade i landet de lämnat. Dessa värderingar införs med stöd av vår regering. Det kallas integration och innebär att Sverige successivt blir mer likt länder i mellanöstern.

Kommentarer är stängda.