MP-ett folkförrädarparti, saknad av ingen

Magdalena Andersson (S) är nog lättad att slippa ta hänsyn till Miljöpartiet med dess fundamentalister, medan Ulf Kristersson (M) funderar på hur mycket SD:s stöd kan kosta för att han skall bli statsminister efter valet nästa år. Annie Lööf (C) funderar på hur hon skall krångla sig ur fällan som hon med sitt parti själv försatt sig i, när ingen annan än hon själv ser den breda mitten och Nyamko Subuni (L) har fullt sjå att inte bli klämd mellan falangerna i sitt krympande parti. Där många liberaler inte har insett att SD:s nästan 20 % är mer än deras egna på drygt 2.

En bloggläsare vidarebefordrade detta meddelande som har skickats till Märta Stenevi (MP) från en invandrare av den tamare sorten, Sandor Herold i Malmö.

————————————————————————————————

”Till Märta Stenevi och andra i folkförrädarpartiet Mp

På Sverigedemokraternas landsmöte så sade Jimmie Åkesson följande:

”Vi Sverigedemokrater kommer att skära ned på miljardrullningen till andra länder och till andra länders medborgare för att istället satsa på vårt eget land och våra egna medborgare. Och vi har inga problem med att stå för det. Det är dags att Sveriges pensionärer får den upprättelse och den uppskattning de förtjänar”

Så borde varje svensk politiker tänka men så är det inte! Mp,s politiker tänker och gör istället följande:

”Vi Miljöpartister kommer att skära ner och försvåra för våra egna medborgare så mycket vi kan och vi kommer att satsa ännu mera på andra länder och deras medborgare. Vi kommer att låta ännu mera av denna planets lägst stående och primitiva varelser komna från dom lägst stående kulturerna komma hit och ta för sig av det som svenskar och skötsamma invandrare byggt upp i generationer.

Det är dags att ännu fler svenskar blir mördade, misshandlade, våldtagna, rånade, förnedrade samt att ännu fler svenska skolor och andra byggnader bränns ner och att fler svenskars bilar eldas upp.

Vi kommer även att se till att ännu fler bidragsfuskande s k flyktingar kan komma hit så att även den sista biten av det som återstår av den svenska välfärden töms på alla resurser.

Bildkälla; SVT. Migrationsverket.

Bildresultat för migrationsverket

Vi kommer givetvis även se till att andra länders medborgare som påstår sig ha flytt hit för sina liv närhelst dom vill kan åka till sina hemländer på semester, släktbesök, gifta bort sina döttrar eller oavsett ändamål.

Och när dom ändå är där så kommer vi att uppmana dom att berätta på vilket underbart sätt dom blivit mottagna i Nya Sverige och vilket bekymmersfritt liv dom lever utan att behöva tänka på sådana saker som kostnader och bostad för det är svenskarnas skyldighet att stå för.

När våra kära nysvenskar är på besök i sitt forna hemland så skall vi uppmana dom att även berätta att svenskarna enligt lag är tvingade att se positivt på alla nysvenskar för gör dom inte detta så riskerar dom att bli dömda för hets mot folkgrupp eller s k hatbrott.

Vi kommer också göra allt för att se till så att arabiska blir första språk i Sverige och Islam bli den rådande religionen.

Och vi har inga problem med att stå för detta”!

Bildresultat för koranen

Visst stämmer detta eller hur, Märta?

Sandor Herold, Malmö”

——————————————————————————————————

När jag under större helger och under sommaren passerar Ryd (invandrartät förort i Linköping) så är det tomt och mörkt i de flesta fönster, majoriteten är hemma på semester och kan berätta om den humanitära stormakten. En viss komplettering kanske behövs, men annars gör ambassaderna ett styvt jobb med att locka folk i Mellanöstern och delar av Afrika till Sverige. För rödgröna partier måste säkra framtida röster. Under yrkestiden önskades bidrag för hemresa så fort PUT var klart, kriget som de flytt ifrån, tycktes också vara klart.

4 tankar kring ”MP-ett folkförrädarparti, saknad av ingen

 1. Apropå nysvenskar! I Örebro ser man hur kommunanställda går omkring med ”nysvenskar” och visar olika byggnader och pratar en massa skit. Det vore bättre om de fick lära sig trafikvett, kö etikett i butik och när man går på bussen etc., lagar och förordningar. De vet inte vilken sida man går på när man möts på trottoaren, fast de har varit här i flera år! Tänk om de skulle köra bil lika illa! Jag måste ändå säga att vi har en hel del att lära oss av ”nysvenskarnas” kreativitet när det kommer till bidragsfusk.

  1. ”Tänk om de skulle köra bil lika illa!” På vägarna finns många körkortslösa, inte minst inom transporter med långtradare. Polacker, Rumäner kan ha flera körkort under sitsen, kör i dåliga bilar, har ringa erfarenhet av vinterväglag. Böteslappen slängs! I vanlig ordning så skiljer man inte på chaufförers etnicitet, utan skäller på alla långtradarchaufförer, fast utländska är överrepresenterade i olyckor. Därutöver har den fria rörligheten dumpat löner, priser, inte konstigt att bristen på chaufförer ökar. Vad min bror, långtradarchauffören, tycker om MP passar sig inte i skrift.

 2. Svenskar förtjänar att bli bedragna.
  De flesta vill inte rösta på det enda parti som vill stoppa eländet. Om partiet verkligen skulle göra det om de kommer till makten finns vissa tvivel om, men det kan inte bli värre om de får möjlighet att försöka.
  Nu är bidragstagarna förmodligen i majoritet och då finns ingen återvändo.

  Jag känner flera som beklagar sig men ändå säger ”nä dom kan jag inte rösta på”.
  Varför, för att partiet säger sig vilja ha en förändring eller för att man tror att de skall återuppväcka allt ont.

 3. ”Det är dags att Sveriges pensionärer får den upprättelse och den uppskattning de förtjänar”!
  Jaså, men NÄR ska de 258 miljarder inklusive ränta som man överförde från AP-fonderna till statskassan i slutet av 1990 talet ÅTERBETALAS till pensionärerna?
  Man ”tuggar” stort som politiker när man åtnjuter åtalsimmunitet, men nu får det väl vara nog!
  Hur kan ”svensken” år efter år rösta på dessa partier med dess klientel år efter år?
  När inte ens PRO är intresserade att pensionspengarna ska återbetalas, då undrar man om alla i ”deras klubb” har bestående ”tunghäfta”! PRO, har ni det?

Kommentarer är stängda.