Invandrare är bara offer, aldrig förövare i den humanitära stormakten

Avtrubbningen tilltar, för jag bryr mig inte längre om gängkriminella som mördas av motståndare. Håller bara tummarna för att inga barn, vuxna eller jag själv kommer mellan skott salvorna.

Nu är damen som gödslar våldtäktsmän med skattepengar i gång igen.

Justitiekansler Mari Heidenborg säger nej till hårdare straff för gängkriminella. Det framgår av ett remissvar hon lämnat på betänkandet ”Skärpta straff för brott i kriminella nätverk….” https://samnytt.se/jk-mari-heidenborg-nej-till-hardare-straff-for-gangkriminella/

Feminist och vänster är jag tvärsäker på, men hur omfattande hennes svaghet för unga mäns bruna ögon och gangstercharm är, låter jag vara osagt.

Ointresset för förnedringsrån var skralt i riksdagen, när SD ordnade ett seminarium, där utsatta killar fick vittna. Offren hade inte rätt identitet, därför uteblev övriga partiers representanter.

Låt tanken få fäste om det varit muslimska kvinnor som så kallade nazister, hade våldtagit dagligen och om förnedringsrån hade ägt rum mot muslimska brödraskapets entusiaster. Då hade arméns elitförband gjort rent hus för länge sedan. Men värdegrunden och det lika värdet gäller inte för etniska svenskar.

Kan någon läsare minnas om någon Svenneföraktande invandrare åkt dit för hets mot folkgrupp? Nej, nej, straff gäller bara för majoritetsbefolkningen och när vi hamnar i minoritet då är det tvärtom, med sharialag i högsätet. Vänstern gratuleras för då ligger jag i min grav.

”Björn Söder (SD) @bjornsoder 17 nov 2021

Riksdagsseminarium om svenskfientlighet, där ungdomar berättar om sina upplevelser av brott de utsatts för pga att de är svenskar. Inga politiker från övriga partier kom till seminariet trots inbjudan. Endast SD verkar ta problemen på allvar.”

Bild
https://samnytt.se/alla-partier-utom-sd-nobbade-antirasistiskt-seminarium-ointresserade-nar-svenskar-drabbas/

”…….Unga killar vittnade om hur deras liv förändrats totalt efter att han förnedringsrånats av invandrargäng. De berättade om rädsla, ångest och psykiska trauman, hur tryggheten och rörelsefriheten kringskurits, hur man måst flytta till annan ort och byta namn för att komma undan. Detta vid sidan av de fysiska våld de utsatts för och de tillhörigheter de blivit rånade på.
Ungdomarna vittnade också om den avsaknad av stöttning från samhället de upplevt efter att ha utsatts för förnedringsrån och svenskfientlig rasism och den besvikelse man känt över detta….”

Läs Petra Åkessons publikation ”Vi krigar mot svenskarna: unga rånare om hur och varför de begår brott” 2005.

https://lucris.lub.lu.se/ws/portalfiles/portal/4628325/2339649.pdf

DN-artikeln Invandrare ”krigar” mot svenskar med rån (25 mars 2006) fick vänstern att rasa, sedan blev det tyst. Löfven med vänner konstaterar 2021 att vi såg det inte komma, eftersom den importerade valboskapen inte få förtörnas. Nu stundar nog nya bidrag, när Nyans, partiet för diskriminerade muslimer, är på turné och samlar röster.

Ni har väl inte glömt att partiledaren Mikail Yuksel, som före valet 2018 hade gjort kometkarriär inom centern. Han toppade Göteborgslistan tillsammans med Annie Lööf. Men några veckor före valet åkte han ut, för plötsligt hade ledningen upptäckt hans samröre med de turkiska Grå Vargarna (DN 28 nov 2021).

Lyssna på vetenskapen brukar vara PK elitens mantra, men inte när det handlar om invandrares brottsbenägenhet, trots BRÅ:s motvilliga rapporter och otaliga vittnesmål från utsatta svenskar. Orsaken är att fakta skulle få värdegrunden att falla ihop. Därför har fakta förvandlats till hets mot folkgrupp.

Efter domen mot Bertil Malmberg var det dags igen. En SD-medlem hade fräckheten att skriva att vita farmare mördats av svarta. Vilken kränkning av hela dårskapen inom BLM, som tyvärr SD jamsar med om!

Sverigedemokraternas medlemsutskott inleder en internutredning mot lokalpolitikern Jonatan Lindgren i Bollnäs. Anledningen är att han i sociala medier uttryckt oro över situationen för Sydafrikas vita bönder. https://samnytt.se/sd-internutreder-politiker-som-tog-upp-situationen-for-sydafrikas-vita/?utm_source=Push-notiser&utm_medium=organic

Men snart är det nog slutskrivit på nätet, när BIG media  Jeanette Gustafsdotter, blev kulturminister, vars bakgrund bland annat är VD på Tidningsutgivarna.
Henrik Alexandersson på 5 juli-stiftelsen, som verkar för frihet på internet, beskriver det hela som att ”Big Media tar över Kulturdepartementet”. https://www.friatider.se/mediejattarnas-topplobbyist-blir-kulturminister

Intresserade av invandringsrelaterad brottslighet, kan se kategorier; -fakta och -forskning på denna blogg. För snart är nog alla länkar brottsliga.


13 tankar kring ”Invandrare är bara offer, aldrig förövare i den humanitära stormakten

 1. Visst är det som så att: Alla partier behöver invandrarnas röster.
  Men VEM/VILKA av partierna kommer till nästa val få de ”bostadslösas röster”, när de väl blivit införstådda? Bland bostadslösa sprids väl sådant effektivt.

 2. Den som tror att SD står för ett STOPP av Migrationen kan gå in på deras hemsida och läsa att man avser att föra ”en seriös Migrationspolitik”!
  De har gått från stopp till seriös!
  Vad blir nästa steg?
  Man har ju etablerat sig på STOPP och inte seriös Migrationspolitik, vad det nu innebär?
  Är det 99 000 per år istället för 100 000?
  Ingen av partierna vill att de mer än 500 000 bostadslösa svenskar ska erbjudas en bostad först!
  Istället ger man bostadsförtur till de 100 000 årliga inkommande välfärds migranterna!
  Det är detta du som svensk har röstat för, när du lägger din röst på någon av de 7:s gäng. Du som inte tycker att det inte Räcker med dagens befintliga förödelse av Sverige, rösta då på de 7. För då får både du och vi andra ännu mer ”MER VÅLDSBENÄGNA VÄLFÄRDSMIGRANTER”, samtidigt som bostadslösheten bland oss ”svenskar” stiger till historiska nivåer. Det märkliga är att förmodligen röstar de bostadslösa för sin egen fortsatta bostadslöshet!
  Du som är bostadslös, gör du det?

  1. 7-klöverns indoktrinering har trängt in i majoritetens DNA! Bidragsutdelarna och deras mottagare röstar säkert båda rött. Utdelarna är rädda om sina jobb och mottagarna om sin bekväma försörjning. Moderaterna har talat om att kvala in till välfärd, men sen blev det tvärstopp. Alla partier behöver invandrarnas röster och den politiska eliten vet att de blir belönade väl, ju fler som får komma hit, av deras stormrika globala bröder.

 3. ”Invandrare är bara offer, aldrig förövare i den humanitära stormakten”

  Inte om invandrarna ifråga är – kors i taket – vita västerlänningar.

 4. ”Invandrare är bara offer, aldrig förövare i den humanitära stormakten”

  Ja, se bara SVT:s snyftreportage om polismördarens mamma, som skyller på samhället.

  Hon säger att hon har diskriminerats av samhället och inte fått något hjälp. Det är, hör och häpna, samhället som har felat och inte undvikit att uppfostra hennes son till polismördare.

  Det sägs med tolk, förstås, eftersom polismördarens mamma aldrig bemödat sig med att lära sig det språk som snackas i sagda samhälle, som i sin tur bär skulden.

  Ja, varför lära sig det svenska språket när man kan springa iväg med en bidragscheck?

  Bara att ha mage att öppna käften i det läget tyder på total avsaknad av respekt, rim och reson, för att inte tala om etik och moral. Äpplet faller inte långt från trädet.

  Sverige är fullt av ruttna äpplen.

 5. På tal om Mari Heidenborg. Hon är svuren fiende och tillhör nätverket Hilda. V.g sök på Ruben och Hilda..

  1. Ruben och Hilda är ett privat, mycket slutet samfund som bedriver en myndighetsliknande verksamhet med egen rättskipning i disciplinärenden för advokater, men vad värre är även för folket genom sitt inflytande på domarnämnden. Officiellt är det ett mentorprogram, där ”Ruben” skall stödja unga ”Hildor” i karriären.
   Ledarsidorna.se;
   ” Hilda + Ruben = Sant
   Domarnämnden är en okänd myndighet för de flesta men kanske den viktigaste för oss medborgare. Det är domarnämnden som rangordnar alla de jurister som söker domartjänster. Domare har avgörande inverkan på hur lagar tolkas och vilka straff som mäts ut. Domarnämnden utgör i praktiken ryggraden i statens våldsmonopol vars beslut inte påverkar oss bara idag….”
   Officiellt kallas Ruben och Hilda för ett mentorskap för unga advokater, men innehåller mycket mer.
   Läs, ”Det Goda samhället” om detta sällskap: https://detgodasamhallet.com/2021/04/30/lars-hassler-en-stat-i-staten-de-okanda-och-farliga-natverken-hilda-och-ruben/
   Ivar Arpi och SwebbTV har också varit i hetluften för sina avslöjanden.
   https://swebbtv.se/w/b898c556-12b9-4b4b-9b91-3e495a3b31ec
   JK Marie Heidenborgs ageranden kan därmed förklaras, som ej sker efter lagboken utan efter Sveriges nya värdegrundsbibel.

 6. Ja, Harriet, SD har gjort många bra saker, som exv panelen med unga brottsoffer.
  Ibland gör de tyvärr dåliga saker, som exv uteslutning av medlemmar vilka hållit sig till fakta. Bertil Malmberg är tydligen ett sådant fall.

  Hur det går med Peter Lundgren är ett oskrivet blad just nu. Men hans utsaga angående ”handpåläggningen” lät nonchalant. Ungefär: ”Vi hade fest, och blev ganska fulla”.

  Väljare som gillar SD, men inte gillar fyllefester, kanske därmed sviker partiet i valet.

  Vilken tur, att vi har Alternativ för Sverige att fly till!

  1. SD är som en kameleont, byter ständigt färg. Enstaka ggr visar SD sin ursprungliga blågula färg, tyvärr är den mycket flyktig.

   1. Ja, Harriet SD har tyvärr rensat ut för många bra personer (av rädsla tror jag). Men vad är alternativet för en någorlunda framkomlig politik för de viktigaste frågorna? Afs är ju alldeles för små i dagsläget.

    1. Ja, visst är det så, men SD var också små i början. En regering med M + KD + SD + ?L är lite mindre dåligt än nuvarande. Men AfS behövs som blåslampa i baken på SD. Tveksamt om Kristersson släpper in SD i en ev. regering, men då måste Åkesson lämna sin dörrmatta och ställa krav. M + SD:s krav på vaccinpass bådar inte gott. Därutöver tycker jag Medborgerlig Samling (MED) har många bra och genomtänkta förslag.

Kommentarer är stängda.