Hur skapar man en socialistisk stat?

Genom att lägga beslag på orden!
Statsmedia försöker dämpa Sveriges sönderfall med både ord som skrivs och ord som glöms.

Nu har jag förstått att PK media inte skiljer på falla och kasta, när två barn först knivskars av sin far, för att sedan slängas ut genom fönstret från 5:te våningen i Hässelby.
Kan någon upplysa mig om Senegal är i krig, varifrån barnens far kom under 2006 för att snabbt importera sig en fru?
Landets humanitära skyddsgrund är så stor, att alla som önskar ett bekymmerslöst liv med livslång försörjning ryms däri, eftersom socialdemokraterna måste fylla på sin väljarbas, som sinar. Välutbildade har inte Sverige som första land, utan regeringen får ta vad den får, analfabeter, lågutbildade och kriminella som fastnat på ambassaders pull faktorer.

Men först en förutsägelse, som sägs komma från Khrushchev, en varning mot USA, men många tvivlar på det. Hur som… det viktiga är det som sägs, för det passar så otroligt bra in på landets nuvarande ledarskap:

”Dina barnbarn kommer att leva under kommunismen, ni amerikaner är så godtrogna. Nej, ni kommer inte att acceptera kommunismen direkt, men vi kommer att fortsätta att mata er med små doser av socialism tills ni äntligen kommer att vakna upp och upptäcka att ni redan har kommunism. Vi behöver inte slåss mot er;  Vi kommer att försvaga er ekonomi så att ni kommer att falla i våra händer som övermogen frukt. Demokratin kommer att upphöra att existera, när man tar från de som är villiga att arbeta och ger till dem som inte vill.”

Denna länk

http://everykindapeople.blogspot.com/2021/10/kommer-ni-ihag-vad-khrushchevs-sade-1959.htm

kom från en bloggföljare som anser att texten bör spridas, eftersom den har skrämmande likhet med utvecklingen av vårt eget land. ”…man tar från de som är villiga att arbeta och ger till dem som inte vill.”

(Professorerna Åsa Hansson och Mats Tjernberg på Lunds Universitet visade nyligen i sin forskning att tredje världens medborgare aldrig blir självförsörjande. Självförsörjning innebär att det inte finns någon skillnad mellan inbetalda skatter och erhållna bidrag, samt andra sociala transfereringar. Bara 27 % av utomeuropiska migranter uppnår självförsörjning, jämfört med 63 % för etniska svenskar mellan 20-70 år. Därmed gick medias kompetens regn i kras).

Fortsättning från länken ovan:

”…Kom ihåg att socialism leder till kommunism. Så, hur skapar man en socialistisk stat?

Det finns 8 nivåer av kontroll; läs följande recept:

1) Sjukvård – Kontrollera sjukvården och du kontrollerar människorna.

2) Fattigdom – Öka fattigdomsnivån så mycket som möjligt. Fattiga människor är lättare att kontrollera och kommer inte att slå tillbaka om du tillhandahåller allt för dem.

3) Skuld – Öka skulden till en ohållbar nivå. På så sätt kan du höja skatterna och det kommer att skapa mer fattigdom.

4) Vapenkontroll – Ta bort förmågan att försvara sig mot regeringen. På så sätt kan du skapa en polisstat.

5) Välfärd – Ta kontroll över varje aspekt (mat, bostad, inkomst) av deras liv, eftersom det kommer att göra dem helt beroende av regeringen.

6) Utbildning – Ta kontroll över vad folk läser och lyssnar på och ta kontroll över vad barn lär sig i skolan.

7) Religion – Ta bort tron ​​på Gud från regeringen och skolorna eftersom folket behöver tro på att BARA regeringen vet vad som är bäst för folket.

8) Klasskrigföring – Dela in folket i rika och fattiga. Eliminera medelklassen.  Detta kommer att orsaka mer missnöje och det blir lättare att beskatta de rika med stöd av de fattiga.

En perfekt parallell till demokraternas agenda! Samma som deras plattform, aka ”The Manifesto” antaget av Democratic Party vid deras nomineringskonvent 2020…”
https://democrats.org/where-we-stand/party-platform/

———————————————————————————————————

Samma utveckling finns i vårt land på alla nivåer. Socialdemokraterna med stödjande vänner har lyckats förträffligt med den långa marschen genom institutionerna och där experter, akademi, utbildning, media och kulturen gjorts beroende makthavarnas gåvor, dvs stöldgods från befolkningen.

Bild: expressen.se

Bildresultat för kommunismens ledare
You make it, they take it…

Fler varningar!

Från Mohamed Omar i Det Goda samhället. https://detgodasamhallet.com/2021/10/28/mohamed-omar-det-valfardsindustriella-komplexet-verklighetens-skynet/#more-51349

”…I sitt avskedstal 1961 efter sina presidentperioder varnade Dwight D. Eisenhower det amerikanska folket för ”det militärindustriella komplexet”. Militären behövs visserligen, men den måste hållas på mattan. På motsvarande sätt växer det välfärdsindustriella komplexet i dagens Sverige och skaffar sig allt mer inflytande, likt en gigantisk bläckfisk som sprider sina tentakler överallt. Liksom militären i grunden tjänar ett gott syfte, hade en gång välfärdsapparaten en berättigad funktion. Men den har börjat leva sitt eget liv, bortom medborgarnas kontroll, med främsta syfte att äta och svälla…”

—————————————————————————————————-

Avslutar med punkt 6. ….Ta kontroll över vad folk läser och lyssnar på…

Skillnaden är stor hur statsmedia beskriver det senaste balkong mordet, denna gång i Hässelby, där två små barn kastades ut, av sina föräldrar. Ett av barnen dog av sina allvarliga skador. Att föräldrarna hade afrikansk hemvist får vi reda på först i Samnytt och att de inte föll ut, utan kastades ut efter att deras far hade knivskurit dem.

SvD:s rubrik är gravt vilseledande : ”Ett av barnen som föll från hög höjd har avlidet” förmodligen vill redaktionen, att de som bara läser rubriken skall tro att ungarna bara hade busat och råkat få upp ett fönster… https://www.svd.se/tva-barn-allvarligt-skadade-efter-fall

Nu kommer experternas förklaringar om psykisk störning, utanförskap, socio/ekonomisk utsatthet och att samhället inte gjort nog med slutsats att mer skattepengar skall in. Gjort nog för vad då undrar jag?

https://samnytt.se/barn-knivhuggna-och-kastade-fran-balkong-en-dod/
Omdömet om Sverige: ”Sjukaste landet i världshistorien”

Den politiska korrektheten har sprängt alla gränser, enligt danska profilen. ”Krävs fackmän inom psykiatrin” för att beskriva det politiska tillståndet i Sverige, konstaterar Pia Kjærsgaard, fd partiledare för Danske Folkeparti.”

Var finns dessa fackmän? undrar jag, som inte rabblar om utanförskap, utom om olösliga kulturkrockar, där dessa barn är offer för den humanitära stormakten och dess upphovsmäns internationella karriärer.

5 tankar kring ”Hur skapar man en socialistisk stat?

 1. Ett väldigt intressant inlägg. Det som är verkligt intressant är att det på sätt speglar Kinas forna utveckling. Sverige har importerat och sovjetkommunismen som samhällssystem. Du är totalitärt beroende av staten i allt, staten reglerar, övervakar och styr ditt liv i minsta detalj i Sverige. Ända in i sovrummet.

  I går kväll satt vi och pokulerade över en god flaska italienskt vin och drog historiska jämförelser.
  Fram till 1949 hade Kina demokrati och feodalherrar sög ut folket som for illa. Det kapitlet avslutades 1949. Sovjet kommunismen importerades, där står Sverige idag. Den fungerade inte så den byttes mot Mao kommunismen 1958 som dumpades helt 1978. Sedan har Kina utvecklat ett eget samhällssystem med folkstyre, som nu fungerar. Socialism med kinesiska förtecken. Det betyder enorm personlig frihet att bestämma över sitt eget liv.

  Idag har Sverige ”demokrati” och feodalherrar suger ut folket som far illa. Enda skillnad är egentligen att Kinas feodalherrar var jordägare medan Sveriges och dagens svenska feodalherrar är makt-ägare och ord-ägare, alltså politiker och oligarker, medan deras stödtrupper är byråkrater och media baroner. Kina gjorde upp med sitt feodalsystem för 70 år sedan och arbetat på att införa folkmakt, vilket tog till omkring 2010 och är inte helt färdigt ännu.

  När kommer svenskarna att börja göra upp med sina egna svenska feodalherrar och börja införa folkstyre? Som det nu är i Kina.
  1. Du kontrollerar din sjukvård i Kina som har 1,500 digitala sjukhus och förra året startade 6,000 Traditional Chinese Medicine (TCM) kliniker.
  2. Fattigdomen är utrotad.
  3. Skatterna sänks och skulderna är små. Bara en person jag känner har skulder.
  4. Det finns ingen vapenkontroll, för ingen vill ha eller behöver vapen. Landet är fredligt och harmoniskt.
  5. Inget beroende av regeringen. Du bestämmer själv. Nästan alla äger sitt hem. Gott om billig mat.
  6. Finns miljoner oberoende media, det tekniska systemen är distribuerade, vilket gör dem omöjlig att kontrollera, vilket är anledningen till att USA förbjuder dom i väst. Huawei, WeChat som exempel.
  7. Det enda landet jag känner där det finns verklig religionsfrihet, både frihet att praktisera och frihet att inte utöva. Många praktiserar mer än en religion, men ingen är fanatiker. Inte troende, bara praktiserande.
  8. Klasstänkandet har dött ut. Alla väljer själva sitt liv.

  1. En mycket intressant kommentar, som ställer statsmedias uppfattning om Kina på ända. Måste medge att jag ibland känner mig frestad av Kinas uppförande system med belöning för de skötsamma, eftersom jag under livet varit en tråkig typ som aldrig snott något (bortsett från penna, block när jag arbetade hemma med obetalt utvecklingsarbete) alltid betalt räkningar i tid, etc. En gång har jag dock åkt fast för fortkörning, (detta är inte möjligt utbrast min bror, långtradarchauffören och Formel 1 fantast) jag höll 37 km förbi en skola i stället för 30…
   I den humanitära stormakten är det tvärtom, belöning till de icke skötsamma, som fuskar och bryter mot lag och rätt. Det senaste påfundet var förslag om en fritidscheck på 800 kr till unga brottslingar, KD-politikern i Järfälla hoppades på ökad summa till 2.500, för att prova nya grepp.
   https://samnytt.se/800-kronor-till-ungdomar-ska-fa-bort-knarket-fran-invandraromraden/
   Så Kinas strategi betraktas nog, som den ledes påfund i landet upp och ner, med undantag av fattigpensionärer, sjuka som dör i vårdköer, våldtagna, rånade unga med förnedring och gamla med skam och alla som är på fel tid och på fel plats.

   1. Tack för inlägget, men med respekt, du fick det inte helt rätt. Kina har inget belöningssystem för individen. Däremot finns ett kollektivt intelligent tänkande att vi skall agera så vi gör det bra för alla. För de som gör det extra finns ett belöningssystem. Företagare skänker bort miljarder, och inte bara stora företagare
    https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3155367/chinas-path-common-prosperity-puts-pressure-private-enterprise?module=perpetual_scroll&pgtype=article&campaign=3155367
    Det finns även ett demerit system. Alibaba fick böter på USD 2.8 miljarder för att ha missbrukat sin marknadsdominans. I Sverige får marknadsdominans fritt utnyttjas, som media, Public Service, och Bonniers främst.
    Sverige media ljuger och fabricerar värre än i tredje riket. SVT skrev.
    ”Jinping jämställs med Mao – och kan bli ledare på livstid”
    https://www.svt.se/nyheter/utrikes/analys-xi-jinping-jamstalls-med-mao-och-kan-bli-ledare-pa-livstid
    Grov lögn, fejk och desinformation. Presidenten utses av Nationalkongressen minst vart femte år.
    Samtidigt i Kina deklarerar man officiellt, ”Kulturrevolutionen var en katastrof och Mao var ansvarig”.
    https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3156299/cultural-revolution-was-catastrophe-and-mao-was-responsible
    SVT skrev Försvunnen efter anklagelserna: ”Väcker stor uppmärksamhet”
    https://www.svt.se/sport/tennis/tre-fragor-om-den-forsvunna-tennisspelaren
    Mycket grov lögn. SVT ger intrycket av att hon försvann för att hon anklagat en högre politiker.
    Uppenbart sitter hon häktad för mycket grova brott, utpressning och falsk ryktesspridning med ärekränkning som kan undergräva stabiliteten av samhället.
    Vi har en situation i Sverige där staten driver Public Service och Bonniers har nära totalitär informations monopol, samtidigt som Bonniers står i beroendeställning till främmande stat, USA.
    Det bara sprutar ut desinformation. Det är verkligen skrämmande.
    https://www.friatider.se/topic/2077/44115Media

 2. Börjar mitt tänkande med känslan eller med orden? Var rädd om orden sade redan Olof Palme. Som var en politiker för sin tid. Han skrev väl boken ”Politik är att vilja” Ibland trodde jag att världen kunde göras bättre. Men jag jag förbisåg ett enkelt faktum det är samma gamla människa. Samma gamla människa på gott och ont och jag har inte sett änglar i lågskor eller i högklackat. Och PRIDE var en gång en katolsk dödssynd

 3. Jag håller med Mille Schmidt i hans monolog om att man borde bygga om Riksdagshuset till en enda stor offentlig toalett. För då vet VI ALLA vad de gör därinne. Men innan dess skall de 349 och det svassande bihanget av lobbyister handgripligen kastas ut! Det är FK (folkligt korrekt) och inte PK.

Kommentarer är stängda.