Olle Ljungbecks omdöme om Stefan Löfvens insats som statsminister

Jag är stolt över att – som arbetargrabb – ha fått leda det här landet i ca 7 år!
Vilken verklighetsuppfattning och självkritik har en individ som Stefan Löfven, när han kan uttala sig på detta sätt?

Hans ”regeringsperiod” har fört Sverige tillbaka till förhållanden som ingen kunde tro vara möjligt. Förhållanden som inneburit att Sverige inte längre är ett samhälle av trygghet och framtidsutveckling.

https://samnytt.se/skottlossning-mot-bil-en-dod-och-en-skadad/?utm_source=Push-notiser&utm_medium=organic

Hur kan man som Stefan Löfven  – påstå – att han är stolt över vad han ”åstadkommit” under sina år som statsminister?

Hur kan han uttrycka sig på detta sätt med efter sin avgång sammantaget tusentals mördade, våldtagna, rånade och därför en daglig otrygghet för Sveriges alla medborgar?

 Till detta skall läggas tusentals bil- och husbränder samt så gott som dagliga skjutningar. Hans förklaring om sina år vid makten är ett hån mot Sveriges folk inte minst de som drabbats av hans helt oansvariga migrationspolitik som är på väg att föra Sverige tillbaka till förhållanden som vi aldrig kan resa oss ifrån.

Ingen person har under den tid Sverige varit en nation orsakat så mycket elände och olycka för Sveriges folk som den politik Löfven säger sig vara stolt över.

För en sådan person finns endast ett straff. Livstids fängelse!
Slutligen: Är det någon som på allvar tror att de medier (och de är flertalet) som lever på statliga medel, kommer att säga sanningen om Stefan Löfvens vanstyre och förstörelse av vårt land?

Självklart inte, så länge de driver sin verksamhet med skattemedel. Så länge är de hans språkrör och i rädslan att förlora bidragen kommer aldrig sanningen fram.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

————————————————————————————————

 Kamouflaget fortsätter med Magdalena Andersson, skriver Helena Edlund, präst, officer i Snapphanen den 12 nov 2021.

”Stefan Löfven går i pension efter sju år och 800 000 uppehållstillstånd.

I Magdalena Anderssons Sverige, måste S ”vända på varenda sten” för att få stopp på brott. Verkligen? 
Har du just vänt var tredje sten hittills? 
Och om S börjar vända på varje sten, tänk om de hittar en liten arg orm som inte borde bo där? 
Vad gör de då? Det svarar inte Magdalena Andersson på.
Egentligen gav Magdalena Andersson få konkreta svar. Det enda som levererades var uttalanden om situationen, trevliga visioner och några allmänt vaga antydningar. Problemen med obefintlig integration, hederskultur och parallella samhällen måste tydligen lösas av ”alla”…..

Frågan om varför de inte har spenderat de 72 år de har haft på att skapa denna Utopia får helt klart inte en enda sekunds uppmärksamhet….

Så kommer något att förändras? Jag tvivlar. Vi kommer att få höra en ny röst upprepa samma klichéer om hur samhället ”ska vara”, och om hur Socialdemokraterna ”kommer att smycka Sverige”, ”vända på alla stenar” och ”krossa gängen”. Men rädslan för att faktiskt förändra något kommer att vara lika stor som tidigare, och det kommer även hänsynen till den biståndsberoende och religiöst extremistiska delen av väljarna……”

—————————————————————————————————–

Lyxvillor, gods och snabba bilar, lönsamheten är stor att bära den röda fanan och sjunga Internationalen, om lycka åt alla bär för den S-märkta eliten

https://www.expressen.se/nyheter/lyxvillor-gods-och-snabba-sportbilar/

7 tankar kring ”Olle Ljungbecks omdöme om Stefan Löfvens insats som statsminister

 1. Magdalena Anderssons man Rickard Friberg innehar sedan 2009 Jacob Wallenbergs professur i nationalekonomi med särskild inriktning mot det svenska näringslivets utveckling och den ekonomiska politiken! M-a-o- HAR Socialdemokraterna satt en ”halv-moderat” som partiledare?

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Richard_Friberg

 2. Stefan Löfvens ”sju fantastiska år” tillskriver han sig själv. Självkritiken är inte ens operationellt tillgänglig. Landsförrädare /quisling/trojan är en mer korrekt beskrivning.
  Hans medfödda förstånd och intellekt i relation till statsministerämbetet är bedrövligt, likaså tillskyndarnas. Begreppet LEDARSKAP har han aldrig utövat eftersom förutsättningarna aldrig funnits. Nu sitter fosterlandet i en gisten sociallistskuta. Arvodena har höjts över måttan, medan fotfolket och pensionärer har nedvärderats och plundrats för att försörja importen av minst en miljon utomeuropeiskt röstboskap som röstar rött, för att kunna klamra sig fast vid makten. Demokrati? All makt utgår från folket? Vilka granskar makten? Konklusion: Fega löss.

  1. Vi är många som instämmer både i Ljungbecks inlägg och Din kommentar, men tyvärr är det fler vid valurnorna som tillhör välfärds-och flyktingindustrin som inte gör det.

 3. Framåt Sverige verkar plocka russin ur både gamla vänsterns kaka och Alternativ för Sveriges dito.

  Vänster: Mot råkapitalismen. För minskade klassklyftor.
  Höger: Var patriot! Älska ditt fosterland! Återvandring.

  1. Tack för länken om en intressant rörelse ”Framåt Sverige”. Alla krafter behövs för att bryta vänsterns dominans i hela samhället!

Kommentarer är stängda.