Framgångsrik politik för undergång

”Regeringen gör sitt bästa för att driva landet mot avgrunden”, konstaterar Jan Ivarson i detta inlägg utifrån en medborgarfientlig verklighet.

Bildkälla: Blogspot.com

Bildresultat för avgrund

Han gör ett elegant svep över samhällets undergångspolitik, om marginaliserade etniska svenskar, eftersatt infrastruktur, EU:s förödande politik med våra fjäskande politiker vars media megafon hyllar kriminella aktörer, allt medan skotten viner och avrättningarna slår nya rekord. Ivarsons uppmaning till folket är att rösta annorlunda, men vänsterns långa värdegrunds-marsch genom institutionerna har varit mycket framgångsrik och har förvandlat 80 % av folket till passiva nickedockor.

————————————————————————————————

”Genom statsmedia får vi veta att vi lever längre och då måste vi avsätta mer till våra pensioner eller få det sämre. Det är logiskt, men det finns ett alternativ. Staten  kan skjuta till pengar som den gör för miljontals nysvenskar som avsatt lite eller inget alls. På liknande sätt är det med vården som vi betalar skatt till. Svenskar betalar enligt en taxa, övriga enligt en annan med symboliska avgifter eller är helt avgiftsfritt som hemtjänst för invandrade pensionärer.

https://samnytt.se/regeringen-hojer-aldersgransen-for-pension-igen/

I mig geografibok på 1950-talet stod det att Sverige utvecklat sin industri tack vare framgångsrik elproduktion med vattenkraft. Den var förutsättning för industrier, elektrifierade järnvägar och välstånd. Nu håller vi på att avveckla pålitliga elproducenter som kärnkraft i södra delen av landet. EU anser att vattenkraft inte är hållbar energikälla. Det ligger något i det för regnar ju inte alltid, liksom det är med blåsten. Osäker intermittent produktion med vindkraft och usla avtal med andra länder skapar elbrist och höjer priserna för industrier och hushåll. Våra politiker har utformat spelregler i elkraftproduktionen för producenternas bästa och struntat i konsumenterna.

Har du råd att värma hela villan i vinter?

Infrastruktur för stamnätet är eftersatt. Pengar behövs för att delvis fylla slukhålet migrationspolitiken. Resten tas från statskassan. Den sägs förledande behöva högre skatter för välfärden. Skatt för invandring nämns aldrig.

Vår svulstiga byråkrati har lett till årslånga tider för tillstånd för industrier och byggnation. Exempel är att vi riskerar cementbrist. LKAB står inför liknande problem som kan sätta stopp för brytning av järnmalm.  Skogsbruket begränsas med strängare krav, liksom vägtransporterna av lägre hastighet istället för bättre vägar. Företag kommer investera utomlands. Åkeriföretag lider av utländsk konkurrens med olika villkor. Bensin och diesel har försämrats med utspädning så förbrukningen ökat och priset är i topp.

EU har blivit en överstatlig organisation som suger ut svenskarna istället för att gynna dem. Sverige ligger i absoluta botten av alla länder som får stöd efter coronapandemin!
Du kan läsa om det på samtiden.se. Våra svaga politiker låter sig övertalas i EU att ingå dåliga avtal. De mutas med höga löner och förmåner.

I takt med att socialdemokraterna har tappat väljare gör partiet vad det kan för att klamra sig fast vid makten med välbetalda jobb. Få av dem skulle få sådan lön i näringslivet. Förmåner som traktamenten och pensioner är specialkomponerade för politikerna. Två metoder tillämpas för att behålla makten.

Den ena är

 • inflöde av bidragsberoende vänsterväljare
 • det andra är tillsättande av myndigheter för välbetalda jobb åt partitrogna.

Vill vi vända utvecklingen måste vi rösta annorlunda. Det är i hög grad ekonomiskt svaga s-väljare som låter sig luras och drar de kortaste stråna.

Mordet på en ung rappare visar public service västerstyrning. Rapparens frånfälle är beklagligt, men han har förhärligat  brottskultur i sitt artisteri. Hans öde har föranlett dagliga inslag i public service som om han varit en statsman och han har fått utmärkelser av kulturvänstern. Det kan ställas mot att bandet Ultima Thules låtar inte spelas av public service för att det hyllar nationen Sverige med låtar som Evert Taubes Änglamark. Svenskar får inte höra sådant utan skall fostras i mångkultur. Många tycker vi har nog av det i nyhetsrapporteringen.

TV-kanaler kan hjälpa regeringen att lätta upp stämningen med glättiga  regnbågsfärgade program som – Politiker Söker Partner och Hemma Hos i Utsatt Område, allt för att fostra medborgarna i mångfaldens välsignelser.

Jan Ivarson politiskt obunden”

—————————————————————————————————-

Målet med landets undergångspolitik är endast medel för egen politisk karriär. Förankring finns ej i fosterlandet utan bara hos deras globala bröder. Eftersom de sällan har haft ett vanligt arbete utan fostrats i ungdomsförbundens rövslickeri och med bristfälliga kunskapsmeriter så körs deras uppdragsgivare; folket ständigt över. Internationella konventioner, säger de och myser över maskopin med sina globala bröder, som alltid ilar till varandras hjälp, med undantag av Viktor Orbán i Ungern och Polens premiärminister är Mateusz Morawiecki, från Lag och Rättvisa – partiet. Därutöver ligger Putin och Xi Jinping illa till.

Vår statsministers undergångspolitik blir mycket framgångsrik för hans planerade internationella karriär. Att dunka Angela Merkel i ryggen, le åt Emmanuel Macron och de andra EU-höjdarna och ogenerat skänka otaliga miljarder till FN och Sida (trots Nordens rekord i fattigpensionärer) innebär att fortsatt karriär redan är säkrad innan den börjat. Han går i Fredrik Reinfeldts och Anders Borgs fotspår, för att inte tala om tidigare sossepampar som Margot Wallström, Göran Persson, Erik Åsbrink samt en drös andra politiker som säljer ut landet eller rättare sagt skänker bort det till den globala eliten, vars världsregering närmar sig, tack vare det sovande folkets aningslöshet om sin egen undergång.

Bilkälla: klimatsans.com

Bildresultat för En värlsregering

En tanke kring ”Framgångsrik politik för undergång

 1. Ja Regeringen höjer åldersgränsen för pension igen, vi vet varför
  någon måste stå för fiolerna.

  * Totalkostnaden för Sveriges asyl- och invandringspolitik uppgår, när alla kring-kostnader har inkluderats, idag till cirka 400 miljarder kronor per år.
  * 400 miljarder kr motsvarar cirka 40 procent av vårt lands statsbudget.
  * 400 miljarder kr är mer än vad som idag betalas ut som pensioner.
  Födelseår Riktålder
  1961-1963 67 år
  1964-1969 68 år
  1970-1982 69 år
  1983-1996 70 år
  1997-2012 71 år
  De öppna hjärtans politik får som vanligt betalas av gammelsvenskarna
  Man undrar hur stor guldkruka som väntar Löfven för hans svek mot sitt folk.

Kommentarer är stängda.