Tyskland med tidningen Bild har krossat Sverigebilden

När den humanitära stormakten har gått i kras, tro inte att att dess upphovsmän lugnar ner sig och kommer till insikt om hur de krossat välfärd och trygghet för sina medborgare.

Nej, nej självklart inte, då hoppar de på nästa vara bäst- i -världen – tåg. Nu skall lilla Sverige rädda klimatet med världens högsta ambitioner, allt för att rädda sin egen internationella karriär, när deras politik gått i stå.
Hoppas att det blir fler än bönderna som protesterar mot ohemula bensin och diselpriser. Eftersom dessa miljöfundamentalister har tvingat bolagen att blanda in dyr biodrivmedel i både bensin och disel. Vilket ökar utsläppen, när skogar kapas och palmolja framställs, men att miljön förstörs är inget som når fram till dessa MP-fanatiker.

https://www.svd.se/skyhoga-bensinpriser-bromsar-omstallningen/i/senaste/om/debatt

Men nu till reaktionerna efter Bilds skandalartikel om Sverige. Midnatt råder tyst det är i media husen, som skickar fram en riktig lögnhals som skall förklara varför Sverige är ett avskräckande exempel.

Ordet går till Jens Ganman på Facebook;

”SHITHOLE COUNTRY
Vilket rabalder det blev i svensk etablissemangsmedia efter tyska Bilds skandalartikel om skjutningarna och gängvåldet i Sverige? (syrsor)
Nej, inte direkt va.

https://www.bild.de/news/ausland/news-ausland/schweden-ist-gefaehrlichstes-land-europas-78054592.bild.html

Fast kriminologen Manne Gerell fick i alla fall komma till tals och han lyckas, när han intervjuas av Expressen, bjuda på några fantastiskt underhållande förklaringar till det svenska tillståndet:
”Det kan ha med slumpen att göra, att Sverige har färre poliser och att vi har en lite större och annorlunda invandring… (…)…
Det kan också handla om ren otur. Att vapensmugglare varit särskilt aktiva i Sverige, eller att fler kriminella släkter kommit hit.”

https://www.expressen.se/nyheter/tysk-tidning-sverige-ar-europas-farligaste-land/

”Annorlunda invandring” indeed.
Men om vi bortser från humoraspekten, så säger det allt, när en som sån Gerell vet att han kan slå blå dunster i ögonen på media och komma undan med det.
Apropå politruker: kommer de hungriga, underbetalda journalisterna på SVT och SR att jaga reda på statsministern nu, helst i ett oförberett ögonblick, och konfrontera honom med Bilds artikel? Kommer de att ropa efter honom när han kliver in i sin skottsäkra limousin:

”Stefan! Vad gör Bilds artikel med den beramade ’Sverigebilden’? Jämfört med exempelvis Janouchs uttalande som du var så bekymrad över för några år sen? Stefan! Hallå?! Åk inte!”

Det vore lite fränt.
Att se dem springa några meter för en gångs skull.

Fast… på SR och SVT sitter man nog mest och gnisslar tänder över att utländska journalister än en gång ställer dem offside och att Europas sämst bevarade hemlighet (att Sverige degenererat till ett shithole country) än en gång sätts på agendan.

(Never forget:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/jewoL/kritik-mot-lofvens-janouch-uttalande)

……………………………

Följ mig på substack.com/jensganman. Teckna gärna prenumeration eller skänk pengarna till SVT Agenda så att de har råd att byta studiodekor/Potemkinkuliss till nåt fräschare.”

Bildkälla: Jens Ganmans facebook inlägg.

Tyvärr läser nog inte statsminstern Jens Ganmans alster, men kanske Christian Palme får honom att lyfta på ögonbrynen, Palme skriver i samma forum följande;

”BILD i Tyskland är inte vilken tidning som helst. Med 1,1 miljoner tryckta tidningsexemplar varje dag och ytterligare en halvmiljon digitala läsare är det en tidning med enorm räckvidd.
När BILD idag skriver att Sverige är ”Europas farligaste land” så är det en sensation och kommer att få massiva efterverkningar på investeringsvilja, intresse för att studera i Sverige, för turism och alla andra sektorer.

Sug gärna en stund på den här meningen:
”Das einstige nordische Musterland hat sich seit 2005 zum wahren Albtraum verwandelt.”
”Det tidigare nordiska mönsterlandet har sedan 2005 förvandlat sig till en verklig mardröm.”

Länk till artikel: https://m.bild.de/news/ausland/news-ausland/schweden-ist-gefaehrlichstes-land-europas-78054592.bildMobile.html

3 tankar kring ”Tyskland med tidningen Bild har krossat Sverigebilden

  1. Vilka är det som vi ska tacka för all denna import av kriminella?
    Jo, ALLIANSEN med viss Excellens spetsen. Är det länders kriminella man skickar hit? Eller är alla lika kriminella oavsett vilket land de kommer ifrån?
    De behöver inte ens ta sig hit, för den svenska staten FLYGER HIT både kriminella som ”sjuka”. ALLIANSEN såg dessutom till att vi gick ifrån att vara en fredsbevarande nation till att bli en krigsförande nation.
    Var inte detta ett rättsövergrepp på den svenska grundlagen?
    Ännu en av miljoner skäl till att politiska partier som inte har återinförandet av TJÄNSTEMANNAANSVARET i sitt partiprogram, de skall genom ”grundlagsändring” ej tillåtas verka som politiskt parti.
    Eller ska den politiska korruptionen få fortgå?
    Inte för att den minskar utan snarare ökar korruptionen år efter år. Nu har det även fått ”fäste” på lokal nivå. Snart finns det bara korrupta politiker i varje hörn av Sverige och det har VI röstat på! Den ”programmerade” svensken trär väl på sina skygglappar som vanligt när det blir val.

  2. Vänsterliberala tokidéer från förskola till universitet har förstört Sverige.
    Det framstår som uppenbart när man hör svenskar försöka övertyga om att det finns fler än två kön.
    Det borde stå klart för alla att man inte bygger ett högteknologiskt land med lågutbildade som inte har västerländska värderingar.
    Det borde vara självklart oförnuft när man ser på utvecklingen i länder migranter kommer från och fyller på arbetslösheten.
    Folkutbytet är till för att öka på antal bidragsberoende vänsterväljare.

    1. Ja, och fortsatt maktinnehav för vänstern med sin importerade väljarskara. Gangster- och bidragssamhället kräver allt högre skatter, mer skatt ger fattiga och maktlösa medborgare.

Kommentarer är stängda.