Hålla, hålla HMF-jägaren var är du?

Hatet flödar ogenerat från muslimer på sociala medier efter att Lars Vilks med livvakter omkommit i söndagens tragiska trafikolycka.

Vissa inom kulturetablissemanget försöker göra diskret avbön för sitt muslimska medlöperi mot Lars Vilks efter att han avbildat profeten Muhammed i en hunds skrud. Därefter blev han fånge i sitt eget hem med livvakter dygnet runt.

En stor del av den korrekta eliten tog avstånd från Vilks markering, som visade att yttrandefriheten vägde tyngre än muslimers ständiga krav på undantag för sin religion, där Muhammed ej får avbildas eller hädas.

”Det finns inget förbud mot att häda Muhammed i svensk lag. Inte heller fransk, tysk, eller amerikansk lag. Det finns inget sådant förbud i något västerländskt land.
Det är muslimernas lag, inte de otrogna västerlänningarnas. För oss icke-muslimer är Muhammed inte en profet. Han är inte helig…” skriver Muhamed Omar i Det Goda Samhället

Rune Lanestrand skriver i samma forum

”Hyckleriet i SvT når nya höjder när man nu ska ordna anletsdragen och beklaga den tragiska olyckan som ändade Lars Vilks liv som i motats till SvT kämpat för yttrandefrihet. Trots att SvT inte lyft ett finger för att stödja Vilks har man nu mage att höja honom till skyarna…..
Så outsägligt sorgligt att det skulle sluta så här”, skrev kulturministern i ett pressmeddelande……/ 
Detta ska komma från Miljöpartiet som aldrig sagt ett ord till Vilks försvar utan i stället med stöd av pk-media drivit på den okontrollerade invandringen så att islamisterna har kunnat komma in i så stort antal att de allvarligt hotat inte bara Vilks liv, utan också yttrandefriheten i Sverige.” 

https://detgodasamhallet.com/2021/10/05/gastskribent-rune-lanestrand-hyckleriet-om-vilks/#more-50193

Birgitta Sparf ”Alla som lägger en skrattemoji som reaktion på Lars Vilks död på Expressens Facebooksida, vilka är de? Nyss jag tittade var det 50 personer som gladdes åt söndagens chockartade besked. https://detgodasamhallet.com/2021/10/05/birgitta-sparf-vi-lever-i-mycket-farliga-tider/

Här återger hon några av de firande muslimerna, om ogenerat får breda ut sig i sitt hat mot otrogna, som tvingats ta emot dem och finansiera deras välfärd. Här råder ingen nätcensur för svenskfobi med hets mot Lars Vilks som försvarat lagstadgad yttrandefrihet.

 Ingen har väl glömt Svenska Akademins feghet och medlöperi, när en fatwa/utlåtande med dödsdom utfärdades mot Salmon Rushed för publicering av hans bok ”Satansverserna.” Ledarmötena Kerstin Ekman och Lars Gyllensten visade ryggrad, när de lämnade sina stolar tomma i protest mot Akademiens vägran att ställa sig bakom en appell till regeringen att ingripa i Rushdiefrågan.

Bitte Assarmo återger i stället några hycklare från kultur världen, som Täppas Fogelberg, Elisabeth Höglund, Ann Heberlein och givetvis Aftonbladets ledarskribenter. När Vilks fick sin fatwa kastat på sig så borde ;

”….Varenda tidning borde ha publicerat bilderna, och för varje hot som uttalades skulle de ha publicerat dem om igen. Istället drog de öronen åt sig, livrädda att sticka ut hakan. Därigenom bidrog de till att göra Lars Vilks till en paria. Det är rätt svårt att förlåta.” https://detgodasamhallet.com/2021/10/04/bitte-assarmo-hela-kulturetablissemanget-borde-ha-stallt-sig-pa-lars-vilks-sida/#more-50171

Det vara bara Nerikes Allehanda som vågade publicera Vilks teckning om Muhammed som rondellhund.

Vänsterns wokade akademiker förnekar sig aldrig, kvinna och rasismforskare är en livsfarlig kombination.

https://www.friatider.se/vansterakademiker-lars-vilks-mal-var-ett-rasistiskt-folkmord

När bokstavstrogna muslimer är i farten med sitt hat, då finns ingen HMF-jägare kvar.
Kanske har han fått tillfälligt arbetsförbud av sina finansiärer, vars hyckleri slår nya rekord.

Bildresultat för lars vilks
Lars Vilks ”Vandalerna kan inte få styra” SVT/ Nyheter, men det är precis vad de får göra, tack vare politikers globala medlöperi med hets mot sina egna medborgare.

4 tankar kring ”Hålla, hålla HMF-jägaren var är du?

  1. Måste man (verbalt) ”konvertera sig” innan man kan betraktas som grupp i minioritet, för att kunna erhålla skydd från Lagen om ”Hets mot folkgrupp”? Eller finns det andra sätt att tillgå för att få tillhöra de exklusivaste ”miniriotetsgrupperna”? Det vill säga de med MEST BIDRAG.

  2. Eftersom folkgruppen svenskar i Sverige tydligen inte finns behöver vi inte betala någon skatt. Alla folkgrupper skall definieras. Tio svenskar i Danmark är det en folkgrupp?

  3. 1. Lagen Hets mot folkgrupp avser skydd för minoriteterna. Majoritetsbefolkningen skyddas ej av HMF-lagen. För några år sedan hade en migrant i en Upplands-ort satt upp affischer med maningen att döda alla vita. Han anmäldes enligt HMF-lagen. Men fick beskedet att den inte avser brott åt det hållet, bara i motsatt riktning.

    2. Eftersom det är förbjudet att avbilda Muhammed, kan ingen veta hur han såg ut. Alltså kan ingen veta huruvida Vilks avbildat profeten.

Kommentarer är stängda.