Identitetspolitiken är äntligen i skottgluggen

Det är inte bara Jan Guillou som vill att vänstern kastar ut kulturmarxisterna med sin identitetspolitik, nu finns fler röster.

Inger Enkvist, professor i Lund och skribent på SvD slår följe med Guillou. När en välkänd röst kommer från kulturmarxisternas fäste inom akademin, då kan fler inse vilket postmodernt påfund från sumpmarken identitetspolitiken är, som låter hudfärg avgöra karriären. Vad som är ännu värre är att detta påfund också har påverkat beviljandet av asyl och därmed landets förvandling till ett bidrags- och gangsterparadis.

Inger Enkvist. Bildkälla; blogspot.com

Bildresultat för inger enkvist

Nu går 30-tales vurm för renrasighet igen, med ombytta färger. Vitt är fult och svart är fint och meritokratins prestationer är bara skit.

”Politiserat näringsliv gör samhället fattigare” är rubriken på hennes ledare den 26 september.

När företagen ägnar sig åt identitetspolitik eller censur har samhället förlorat dess styrka i självständiga sfärer.

https://www.svd.se/politiserat-naringsliv-gor-samhallet-fattigare

Jag skulle vilja tillägga och farligare i hennes rubrik.

När personer från minoritetsgrupper, med rätt hudfärg och hemvist, gör snabb karriär inom offentliga chefsbefattningar för att inte tala om politiken, trots deras ringa kompetens, är det förödande för ett demokratiskt samhälle. Här har främst MP, V , S och C öppnat stora famnen och blundat för många av deras skyddslingars kopplingar till militanta islamister, som de grå vargarna.

Enkvist tar upp två sociologer, den brittiske Frank Furedi och Hans Zetterberg från Sverige, som båda varnar för farorna, när en ideologi dominerar i alla samhällets områden, som politik, religion, konst, vetenskap, civilsamhälle och näringsliv. Samhället blir fattigt med denna likriktning, som jag anser att Sverige har världsmästerskap inom.

Idag är det genuspolitik, mångfald, hållbar utveckling för hela slanten i alla sfärer. Detta gäller om du ska köpa en liter mjölk, ett par strumpor, besöka ett museum, teaterföreställning eller göra karriär.
Wokade, oftast unga lärare på universiteten tillsammans med ännu mer woke-tokiga studenter, med cancell utstötning som drivmedel, är livsfarliga. De springer upp till prefekten och berättar hur kränkta de är. Kunniga lärare fyllda med fakta och klokskap har kränkt den snöflinge- indränkte studenten, som bara tål en sanning, sin egen!

Går jag förbi stadshuset, så vajar regnbågsflaggor i rad och åker jag buss så visar vimplarna hur mångfaldsindränkt bussbolaget är och i näringslivets styrelserum trängs mångfaldskonsulterna med låtsasbudskap om socialt ansvar, vilket betyder mer profit åt ägarna.

Bildkälla: bussmagasinet.se

Bildresultat för regnbågsflaggor

”…Furedi menar att det är ett speciellt dåligt tecken, när den del av näringslivet som tidigare stått för fri åsiktsbildning – som medie- företag, bokförlag och tidningsutgivare – inte håller emot politiskt inflytande. Flera stora techföretag är numera helt öppet politiska aktörer och bestämmer vem som får sälja böcker via Amazon och vem som får ha konto på Facebook, Youtube och Twitter.…//
….Hans L Zetterberg tror att ett samhälle är friare och stabilare, när det finns olika sfärer som följer sina egna kriterier, då gäller det att bjuda motstånd mot den politisering som vi nu ser bland annat i Sverige. Det vore verkligen att arbeta för ett långsiktigt hållbart samhälle.”
Men den mångfalden vill vänsterns mångfaldsivrare inte ha.

Jag ser att aktörerna inom näringslivet har svårt att hålla emot, eftersom de stora BIG monopolen är politikers egentliga uppdragsgivare med sin trånad efter globalt världsherravälde. Demokrati med rösträtt kan bara äga rum i en nation, därför måste den krossas med alla medel, väl inlindat i solidaritet och det lika värdet. The Great Reset och Agenda 2030 säger väl allt.

Now is the time for a 'great reset' of capitalism | World Economic Forum

Fladdermusteorin kan slänga sig i väggen som ursprung till Covid-19 pandemin!

4 tankar kring ”Identitetspolitiken är äntligen i skottgluggen

 1. SVT hade i dag ett bisarrt inslag med lärarinnan som fick sparken för att hon vägrade kalla en elev för HEN, samt en shemale.

  Att SVT publicerar det politiska pronomenet HEN om allt och alla i sina nyhetsartiklar är däremot ingen nyhet.

  Alla på SVT är shemales.

 2. Nu börjar det klarna var viruset kom ifrån. Amerikanska forskare arbetade i Wuhan och planerade att odla ett nytt naturligt virus för att släppa ut det i naturen. Dom nekades anslag och tillstånd för det sågs som alltför riskfyllt. Då flyttade dom projektet till Fort Detrick som är USAs center för utveckling av biologiska vapen, med ett nytt virus. Dom behöver inga tillstånd. Biosäkerheten på Fort Detrick var så undermålig att USAs eget CDC beordrade att det stängdes 2019. Uppenbart läckte viruset ut. Det finns ett stort antal vittnen och det finns dokumentation på detta. Covid är utvecklat på Fort Detrick tillsammans med University of North Carolina av forskaren Ralf Baric. Det är därför USA har lagt locket på så hårt. Sedan hakade amerikanska BigPharma på och avsiktligt planterade ut viruset i värlen för att motivera att sälja vaccin.
  https://www.rt.com/usa/535555-darpa-funding-bat-coronavirus-project-china/
  https://bakomkulisserna.biz/2021/09/07/pfizer-fda-och-mutor-i-mangd/

  1. Gemensam nämnare för dessa så kallade smittskyddsexperter från Anthony Fauci till Johan Carlssn med Anders Tegnell (FHM) är lojaliteten till Big Pharma.
   Då var fladdermus teorin inte helt fel, men med amerikanska forskarhänder bakom i Wuham, där viruset troligen läckte ut, men då kom en våtmarknad passande i fokus.
   Citat från
   https://www.rt.com/usa/535555-darpa-funding-bat-coronavirus-project-china/
   ”……Tidigare denna månad avslöjade undersökande nyhetsmeddelande The Intercept att federala myndigheter, inklusive US National Institutes of Health, beviljade EcoHealth Alliance totalt 3,1 miljoner dollar – med nästan 600 000 dollar som delvis används för att ”identifiera och ändra fladdermus -koronavirus som sannolikt kommer att infektera människor” vid WIV….”

   1. Det är inte det viruset som man arbetade på i Wuhan som läckt. Det var ett annat coronavirus som man arbetade på i USA som läckt. Det virus man arbetade på i Wuhan är tydligt genetiskt olika från Covid19. Det var bevisligen USA viruset som läckt ut från Fort Detrick tidigt 2019 då Fort Detrick stängdes av USA myndigheterna just på grund av läckor. Covid viruset bevisligen fanns i ett flertal länder innan det först dök upp i Kina december 8 2019.

Kommentarer är stängda.