Medborgargarden nästa?

Hej, Harriet!

Mejlar signaturen TT, som ställer en mycket berättigad fråga efter det senaste bombdådet i centrala Göteborg, kanske är det nu lugnare i Beirut?

Vad ska politiker rabbla denna gång? Fler poliser, fler fritidsgårdar, mera bidrag… När skall de inse att AfS krav på asylstopp, utvisning och återvandring är det enda rätta?

Damberg och Löfven benämner detta misstänkta terrorbrott, som explosioner eller olycka allt för att minska fokus på deras kriminella import.

Eller är det avskräckande ”lyftkranar” för grova brottslingar att dingla i för att medborgare skall få behålla livet? som signaturen Karl W redogjort för i kommentatorsfälten.

Hundratals personer har evakuerats från bostadskomplex i centrala Göteborg efter kraftig explosion och brand på tisdagsmorgonen. Foto: Läsarbild. Från Samtidens artikel; https://samtiden.nu/2021/09/vansinnigt-stor-small/

………………………………………………………………………………………………….

”Det är ordningsmakten med den tandlösa rättsapparaten som bereder väg för FLERA Medborgargarden, skriver signaturen TT.
Det kommer sluta med ett Medborgargarde i varje stadsdel, hur ska vi annars få bort dessa otacksamma ”AVARTER”

”INRIKES
Efter ett mycket stort antal återkommande händelser där en invandrare antastar kvinnor och jagar barn i Perstorp i Skåne har lokalborna fått nog av polisens oförmåga att lösa situationen. Efter flera varningar och händelser där mannen angripits under sommaren var det dags igen. Han söktes upp under tisdagskvällen och misshandlades av ett flertal maskerade gärningsmän beväpnade med tillhyggen.
https://www.nyatider.nu/medborgargarde-misshandlade-invandrare/

———————————————————————————————————-

Medborgargarden har politiker i form av Säpo vakter omkring sig. Folket är utan skydd och då tvingas de ta saken i egna händer. I dag är lagen så konstruerad så att det är de som vill skydda sin egendom, sitt hem och familj som åker dit.

När våldtäktsmän belönas med 850 000 av samhället och offret blir utan, då borde varenda svensk reagera att något är fel och inte stämmer. När avståndet mellan vanligt folks rättsuppfattning och lagens blir för stort, då ökar risken för medborgargarden.

”Mannen fick 840 000 kronor – efter våldtäkten mot Petra

Kvällsposten, den 20 augusti 2021

BROTT I SVERIGE
42-åriga Petra blev ett av våldtäktsmännens offer i Malmö.
I dag talar hon ut om det brutala våldet som hon trodde skulle ta hennes liv.
Samtidigt är Petra kritisk till samhällets oförmåga att stötta brottsoffren.
– Jag känner mig rädd, vill inte gå ut när det är mörkt och gråter ofta.”

Förnedringsrån ingår i det nya Sverige, där svenska pojkar utan klan är ett lätt byte och tycks inte ingå i den omhuldade barnkonventionen. En snäll och förstående socialtant är landets straff, för de få som fångats in.

https://samnytt.se/carolines-vadjan-efter-att-tonarssonen-brutalt-ranats-av-invandrargang-det-ar-sa-sjukt/

Våld är inte lösningen, säger de som ännu inte drabbats av invandringsrelaterat våld, men när familjen drabbas, så blir det lösningen, när samhällskontraktet brutits av ryggradslösa politiker.

6 tankar kring ”Medborgargarden nästa?

 1. Mannen fick 840 000 kronor av JK– efter våldtäkten mot Petra
  JK säger nu att hon har slängt underlaget till beräkningen!!!
  Till Sveriges justitiekansler Mari Heidenborg vill jag säga AVGÅ! Ett mer hånfullt agerande mot Petra och hela det ”normala” svenska folket får man leta efter. Inte undra på att ”Det är ordningsmakten med den tandlösa rättsapparaten som bereder väg för FLERA Medborgargarden”.

 2. Det kriminella bombfolket saknar normala spärrar, och det gör likaledes delar av regeringen. Annars hade detta ofattbara illdåd aldrig ägt rum.

 3. Det spelar ingen roll vilket block som styr. De politiska partierna är ”företag” som drivs i vinstsyfte för att kunna ”premiera” de egna ledens undangömda rötäggens framtid, som sina egna. Otryggheten består oavsett block för ingen har ju hitintills gått i bräschen för att förverkliga den ”trygghet” VI behöver. Den tryggheten har NI POLITIKER fråntagit oss! Vad ska VI egentligen med dagens POLITIKER till? Kan inte komma på något som DE gjort för att säkerställa tryggheten som det svenska folket ständigt ”ropar efter”, I ÅRATAL!

 4. Så länge det rödgröna blocket dominerar medierna, så länge får vi leva i denna otrygghet.

 5. https://ledarsidorna.se/2021/09/bombdadet-i-goteborg-verkligheten-stammer-inte-med-kartan/

  Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

  Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

  Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

  Där är vi nu och våra politiker kan fortfarande inte välkomna många nog
  Numera tar de regeringsflyget till hjälp.
  Och vad levererar dom till sitt folk? Floskler floskler floskler…..

Kommentarer är stängda.