Är Brå och UD skadligt för Sverige?

Nu gnäller vänsterns mångfaldsvurmare i korus över Brå:s studie om brottslighet kopplat till hemvist, som nyligen publicerats. I främsta ledet står Morgan Johansson som idogt alltför länge har förklarat att han vet allt som han behöver veta sedan BRÅ:s studie 2005 och därför sagt nej till uppföljning.

Bildresultat för BRÅ
Bildkälla; SR

Nu gick det inte längre, påtryckningarna blev för många, men då plockar han fram rasistkortet, när uppföljningen visade det samma som Det Goda Samhället (DGS) visade i sin studie redan 2019, då de till sist fick ut data från ett motvilligt BRÅ.

Peter Engellau; ”…..Den stora upptäckten i vår studie var att svenskfödda barn till två utlandsfödda har högre brottslighet än de utlandsfödda själva. Det var dramatiskt ty det betyder att Sverige har ett skadligt inflytande på invandrare. Barnen blir mer brottsliga än deras föräldrar…. https://detgodasamhallet.com/2021/08/26/patrik-engellau-skapmat/

Nu har tom DN vaknat till, men deras upprördhet över att denna studie borde ha gjorts tidigare får svar på tal av Peter Engellau. Här citeras avslutningen på DGS från länken ovan.

”………PS. Dagens Nyheters ledarskribent Erik Helmerson tar Brå i upptuktelse för att studien inte kommit tidigare. ”Studien om brott och invandring borde ha gjorts långt tidigare” är hans rubrik. Jag skrev honom följande brev:

Bäste Erik,
Du skriver att studien borde ha gjorts långt tidigare. Den har gjorts tidigare, nämligen i juni 2019 och har sedan dess legat på Det Goda Samhällets hemsida. ”Nyheterna” i Brå-studien finns redan där. Trots idog uppvaktning av Dagens Nyheter ansågs studien inte värdig att refereras.
Fallet tycks visa på att det inte i huvudsak är Morgan Johanssons och Brås fel att fakta inte uppmärksammas utan medias, till exempel din tidnings.
Hälsningar Patrik”

Brå:s studie 2021; https://www.bra.se/download/18.1f8c9903175f8b2aa70f53f/1629977879361/Missta%CC%88nkta%20med%20inrikes%20och%20utrikes_210824_Tillg.pdf

Frågan är om inte också UD är skadligt för svenska folket, det handlar nu inte om den uppblåsta Sverigebilden, utan om senfärdigheten för evakuering i Afghanistan. https://ledarsidorna.se/2021/08/kaos-och-oppna-gral-pa-ud-dirty-dozen-sopar-igen-sparen/

”…….De chefer på olika nivåer som redan i början på sommaren skulle ha informerat ministern och skulle börjat förbereda eller påbörja evakueringen har istället varit mer intresserade av semestrar på Fårö eller Österlen eller på annat sätt planera nästa karriärsteg på skattebetalarnas bekostnad….”

Men dessa tjänstemän delar sin upphöjdhet och sitt stora ego med andra höjdare i Europa. I Storbritannien ligger utrikesminister Dominic Raab pyrt till. Han fortsatte sin semester på 5-stjärningt hotell på Kreta när Kabul föll. Hans kollega i Tyskland Heiko Maas försäkrade likt Bagdad Bob att det inte fanns på kartan att talibanerna på några veckor kunde återta makten (DN 28/8).

Lika långt från verkligheten är dessa självgoda karriärister oavsett vad som händer i det egna landet eller utanför.

Bildkälla: Nyheter i dag

5 tankar kring ”Är Brå och UD skadligt för Sverige?

 1. Ja, inte går det att förebygga brott med ideologiska förklaringsmodeller som inte överensstämmer med verkligheten.

  De får dra valsen om socioekonomiska faktorer ett varv till. Det är ju trots allt den onde svenske mannens fel.

  Ja, som redan påpekats rör det sig om professionella byråkrater som skor sig själva och medvet medverkat i, samt fortsätter att medverka i en mörkläggning.

  Förebyggande förresten.

  Det förebyggande stadiet är passe när gängkriminella springer runt och skjuter fritt med AK-4:or och avrättar polismän mitt på dagen. Det är inte längre en polisiär insats som krävs, men en militär sådan. Därmed avses inte pride paraden, med Elvis och stjärtgossarna.

  Eller, ska man skicka dit Lisa, nybakad polis som går ner på knä och inte ens vet vilken av de gängkriminellas minderåriga springpojkar som är far till det kommande barnet.

  Svenskens röst blir mindre värd för var dag som går, med importerad valboskap. Kanske inser svensken, när han är i klar minoritet, att problemen inte kommer att lösas i nästkommande valrörelse.

  Eller är det dagens ungdom som likt ett ljus i tunneln utgör framtiden. Woke-indoktrinerad och sönderknarkad, som hon är.

  Ljuset i tunneln kan vara ett tåg.

  Annars kan vi ställa frågan till reportern på SR ekot som sover i säng med islamister. Hon kanske sitter på insider information.

  Bokstavligt talat.

 2. Hur många i vårt fosterland har arbeten som verkligen INTE behövs eller personer som inte behövs i Sverige överhuvudtaget? Går det att sänka skatterna och höja pensionerna?

  1. Regeringskansliet kan rensas och elefantkyrkogården kan avvecklas. Elefanterna blir nog betydligt mindre utanför detta fördelaktiga stängsel.

Kommentarer är stängda.