Räkenskapens dag – Ett upprop förmedlat från K-0 Arnstberg

Detta mail fick K-O Arnstberg i går:

I ett mail får jag ett förslag om att tillsammans med ett antal andra debattörer i dag den 25 augusti publicera ett upprop där medborgarna får den retoriska frågan om de är nöjda med det samhälle som de röstat fram. Eller mer precist: Tycker de att de gjorde rätt när de röstade fram de politiker som iscensatt en medborgarfientlig politik. Framför allt handlar det om massinvandringens konsekvenser. Det är en diger lista de ställt samman:

 • Polisen som inte hinner med. Ringer du och behöver hjälp, så kommer de inte.
 • Invandrares brottslighet har blivit ett ekonomiskt slukhål.
 • Barn rånas och förnedras.
 • Många överfallsvåldtäkter.
 • Knökfulla fängelser.
 • Låga pensioner, invandrarna är prioriterade.
 • Grov brottslighet och ett tandlöst rättsväsen.
 • Långa vårdköer.
 • Ett gigantiskt utanförskap i förorterna.
 • Usla skolor i utanförskapsområdena.

Uppräkningen stannar inte där utan de fortsätter med andra stora samhällsfrågor, som gör att man inte bara kan ifrågasätta politikernas kompetens, utan också varför medborgarna röstar fram dem:

 • Äldrevården, som är underbemannad och underfinansierad.
 • Elenergin, som inte kommer att räcka när elbilarna slår igenom och kärnkraften ersätts med vindkraft.
 • De svenska basnäringarna skog, gruvor, stål motarbetas på alla sätt.
 • Det svenska jordbruket – världens mest miljöanpassade – förföljs med orimliga regler och pålagor som gör att varje dag läggs gårdar ner.
 • Svensk matproduktion räcker inte till att försörja befolkningen.
 • Den svenska infrastrukturen underhålls inte tillräckligt och byggs inte ut i takt med befolkningstillväxten.


Listan avslutas med frågan: Är du nöjd nu, du väljare? Eller tänker du bättra på eländeslistan ännu mer?

————————————————————————————————————–

Kom ihåg bästa väljare att inget sker i ett tomrum, alla företeelser har en bakgrund. Den globala finansmaffian har nationernas politiker som nyttiga idioter. Där makt och girighet frodas. Big Pharma utgör en del av finansmaffian, vars ägare blir stormrika på corona vaccinet och på köpet får politiker kontroll över medborgare, med passen. Därför fortsätter deras media med skrämselpropagandan.

Kom ihåg att vi har ansvar för det vi gör och säger, men också ansvar för att vi tiger och inget gör.
En ny avrättning skedde i går mitt på dagen hos oss i Linköping, nu i Skäggetorp, dessförinnan i Berga. Gemensam nämnare; invandrarstatsdelar. Men inrikesminister Damberg har lugnande ord att ge, risken att bli skjuten sett till befolkningsmängden är liten, även om barn och polis kan stryka med ibland, men då förmildrar statsmedia med felskjutning!

Äntligen har BRÅ kommit på att invandrare är överrepresenterade i brottslighet, men det tycker rabiata vänsteraktivister är rasism!

https://www.friatider.se/man-skjuten-i-huvudet-i-kopcentrum

Nu finns det bara en chans att rädda landet i valet 2022.

4 tankar kring ”Räkenskapens dag – Ett upprop förmedlat från K-0 Arnstberg

  1. Risk finns i det du påpekar för dem som är här, men lägre bidrag begränsar nytt inflöde.
   Det säkraste är att antal migranter minskar.

 1. Vänstern anser att det inte finns dåliga människor.
  De är bara utsatta för olyckliga yttre omständigheter som de inte råder över. Som religion, värdegrund, klanstrukturer och korruption.

  Vi skall tycka synd om dem och ge dem större del av våra skatter.
  Vi skall acceptera deras livsstil när de är i vårt land och lära oss deras språk (inte minst i äldrevården) och ge dem förtur till bostad. Vi skall ta mot deras unga män och ha förståelse för att de driver omkring i grupper. Vi måste betänka att deras kvinnor är kvar i hemlandet.

  Vi måste ställa ökade krav på jägares vapeninnehav så skjutningar minskar på gatorna. Svenskar måste lära sig att det är rasistiskt att publicera utredningar som visar invandrares negativa beteende. Media har ansvar för att inte publicera negativa nyheter om nysvenskar, utan istället lyfta fram goda exempel från sällsynta undantag. På så sätt blir Sverige ett humanistiskt föredöme. För att klara det måste vi varje år höja skatter med bensinskatter som förebild, för att klara välfärden.

  För det kan väl inte vara bättre att ge välfärden det den behöver för svenskars hälsa, och låta partier gå till val på ökade skatter för migrationspolitiken?

  1. Din text borde ligga på varje riksdagsmans och redaktörs bord. Regeringens väljare föredrar förföriska lögner framför sanningen, som gör allt för ont.

Kommentarer är stängda.