Falska floskler om statsministern – Olle Ljungbeck recenserar

Spykänslan står mig upp i halsen när jag läser övriga partiledares åsikter exklusive Jimmie Åkessons om Stefan Löfvens tid som svensk Statsminister,” skriver Olle Ljungbeck och fortsätter;

Något mera genomfalskt och hycklande som dessa uttalar sig efter beskedet om denne uslings avgång och den uslaste bland alla de Statsministrar som funnits före honom.

Detta säger ju något om deras framtida förhållningssätt om de efter valet till-träder i en ny regering. Inte går det att ha något som helst förtroende för dessa omoraliska och hycklande stackare.

Ordspråket, ”vända kappan efter vinden” passar verkligen.

Ex. Från några av dem som tror sig om att bilda regering!

Ebba Busch, ”Politiker som Löfven som arbetat hårt och velat väl förtjänar ett stort tack”.

Min anm. Hon borde skämmas och är rimligen inte värdig att sitta i en regering.

Ulf Kristensson, ” Jag har alltid respekterat Stefan Löfven som partikollega. Jag har aldrig betvivlat hans goda intentioner och hans vilja att göra det som är bra för Sverige. Tack för dessa gemensamma år i svensk politik”.

Min anm. Så att han på de flesta samhällsområden har störtat Sverige i kaos är hedervärt enligt Kristersson.

Nyamko Sabuni, ”Sefan Löfven har varit en statsminister som står för sitt ord”.

Min anm. Att han ställt ut hundratals löften men inte uppfylla ett enda , är att stå vid sitt löfte!

Annie Lööf, Nooshi Dadgostar, Märta Stenevi, Per Bolund har ju alla stött honom under hans regeringsperiod varför det räcker att nämna det.

Den ende hittills rakryggade och som hela tiden haft och har Sverige och svenska folkets bästa för ögonen – Jimmie Åkesson – skiljer sig som vanligt från de övriga genom att formulera verkligheten och omdömet om Stefan Löfven som han är värd. 

Med andra ord en skurk som borde få sluta sina resterande år i en fängelsecell efter att ha gjort Sverige till ett land där dagliga mord är regel. Ett land där våldtäkter, rån, terror, barnens totala otrygghet i skolan, bränder, skjutningar etc etc är normaltillvaron för oss svenskar idag. En utveckling i vårt land som våra grannländer följer med fasa.

Ju mer jag tänker på de 7 partiernas ledare, ju mer deprimerad blir jag, men även förbannad över att dessa avskrap och defekta exemplar av mänsklig avkomma har kunnat lura svenska folket, så till den milda grad att de blivit ledare för partier.

Åtminstone ett sant ord av Aftonbladets Lena Melin om ändå i svagaste laget;

Stefan Löfven kommer inte att gå till historien som en stor, banbrytande statsminister. Mer som en som gör vad som helst för att sitta kvar vid makten”. 

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS. Den enda möjligheten att åter få ett land som vi känner igen och älskar är att lägga sin röst på SD och Jimmie Åkesson. DS

Bildkälla: SVT

9 tankar kring ”Falska floskler om statsministern – Olle Ljungbeck recenserar

 1. Kort/långt sagt: VI behöver NYA partier som agerar för det svenska folkets bästa.
  Kan “någon” beskriva vad dessa partier har åstadkommit de senaste 20 åren som gagnat det svenska folket (och inte kapitalet/bankerna)? –

  – Vill VI ha
  – Nya NUON affärer?
  – Nya “rea” utförsäljningar av allmännyttan?
  – En ny Hallandsås?
  – Fler robotsystem på Gotland?
  – Beskattning på inkomst eller efter AVDRAG?
  – Fortgående migration med 100 000 om året (minst)?
  – Vill vi att de sämst ställda pensionärerna ska fortsätta att betala migrationskostnaderna?
  – När ska de ”lånade” 250-350 Miljarderna från AP fonderna ges tillbaka?
  – Vill vi fortfarande HA politiker som fabricerar sina EGNA immunitetslagar o.s.v.
  Det finns påpekanden som skulle kunna fylla en tjock bok.
  Medborgare: Om DU vill att denna politiska egennyttiga teater skall få fortgå på ”din/våras bekostnad”, rösta på någon av de 7. Det spelar ingen roll vem du röstar på för VI kommer ändå få det sämre och sämre som det blivit i mer än 20 år.
  Angående: “Stefan Löfven kommer inte att gå till historien som en stor, banbrytande statsminister. Mer som en som gör vad som helst för att sitta kvar vid makten”.
  När det gäller Moderaterna (M) Hr Olle Ljungbeck då ”tar” de makten (genom valfuskande) så gott som alltid när STATSKASSAN är välfylld, eller hur?
  Har M någonsin varit intresserade av ”makten” när ”ladorna är tomma”? M är och kommer endast vara intresserade av makten när ”ladorna är välfyllda”, eller hur Hr Olle Ljungbeck?

  1. Makt korrumperar alltid med tiden, därför hoppas jag på AfS som är utanför makten. Men om de ökar, så tror jag att de kan bli en blåslampa i baken på SD, som numera sitter alldeles för bekvämt i riksdagsbänken och tror att de kan förändra EU inifrån och tycker att skattefinansierad public service/deras mobbare ska vara kvar. Månne de lider av Stockholmssyndromet? Eller är planen att vara dörrmatta åt Kristersson och Busch? De kanske har snott Dadogstars, men hon lär väl dra den tillbaka, när budgeten skall genom riksdagen.

   1. Ja Harriet, Alternativ för Sverige är ett tänkbart parti även här.
    Om AfS får framgång i kyrkovalet den 19 september så får de publicitet,
    och blir därpå möjligen intressant för opinionsmätningsinstituten.
    Varpå vägen ligger öppen för att bli känt även inför riksdagsvalet 2022.

    1. Ja, eftersom SD i många distrikt ”glömt” att lämna in vallistor, så kan medlemmar ej rösta på partiet. Då kan AfS vara ett gott alternativ. Kanske ett resultat av att SD anser sig sitta säkert i sadeln?

 2. Löfven har kommit undan alldeles för lätt. I stort sett tack vare okritisk, sjukligt inställsam och i sammanhanget oduglig media. ”Fakturorna” läggs på hög. Räkenskapens dagar närmar sig.

 3. Ett uttalande som S.Löfven – aldrig- ska komma undan med och det är :

  ”Vi har aldrig kritiserat islam och kommer aldrig att göra” –

  (tror det är från Expressen-TV ) kommer själv aldrig glömma – likväl det utspel som F.Reinfeldt gjorde 2011 när han i och med uppgörelsen med MP : ”därför har jag valt att öppna upp” – som han sedan förklarade i olika forum att det var riktat mot SD.

  1. Löfven och hans gelikar borde väl var nöjda nu, då islamisterna håller islams fana högt i Afghanistan. Vapen för miljarder finns kvar och Ann Lindes ”inte en spänn till talibanerna” får vi nog ta med en stor nypa salt. Miljardrullningen till detta korrupta land lär fortsätta, där krigsherrar nu kan slåss mot varandra, när deras gemensamma fiende la benen på ryggen. Joe Biden hade här ett rätt, när han påpekade det orimliga i att amerikanska soldater offrar livet i Afghanistan, som deras egna män flyr i från, men Sveriges famn är stor.
   Sebastian Kurz i Österrike gör helt rätt, som vägrar ta emot fler icke integreringsbara afghaner och Putin ser terrorister gömma sig i flyktingströmmarna. Men Löfven ser bara flyktingar med fredens religion.

 4. TT har rätt i påpekandet, att vi får M på köpet om vi röstar på SD.

  -Så hur bör jag rösta då?

  -Jo, ett sätt är att rösta på AfS.

 5. ”Den enda möjligheten att åter få ett land som vi känner igen och älskar är att lägga sin röst på SD och Jimmie Åkesson”. Det STORA problemet är att en röst på/till SD medför att man även får M på köpet. Därför spricker önsketänkandet ”Den enda möjligheten att åter få ett land som vi känner igen och älskar”. Den som röstar på SD vill väl INTE ha något med M att göra?

Kommentarer är stängda.