Kommuner öser bidrag över migranter, finansiering sker med rån av sjuka och gamlas alla slantar

Jag har skrivit om det tidigare, men jag blir så förbannad över gamla och sjuka som rånas på sina pengar. Helt lagligt av kommunerna och olagligt av deras bidragsförsörjda migranter, som utökar kassan med assistans fusk, dubbla identiteter och fejskilsmässor. För att inte tala om brottslingar som genom att ljuga om ålder kan få nästan en miljon i skadestånd efter häktning, för att ha deltagit i bestialisk gruppvåldtäkt.

”Räkna med en fattig tillvaro om du blir sjuk på ålderns höst. Hem & Hyras unika siffror visar att pensionärer på särskilda boenden, ofta svårt sjuka, har upp till 160 procent högre boendekostnader jämfört med pensionärer i vanliga hyreslägenheter. För parkinsonsjuke Kent innebar flytten en ökad kostnad på 12 000 kronor, för ett litet rum med pentry….”

Ingrid, Kents förtvivlade maka

”….blev sittande länge med räkningen för det särskilda boendet. Kaffet hann kallna. Bara hyran för det lilla ­rummet med toalett och pentry uppgick till över 6 000 kronor. Sedan tillkom allt det övriga som mat och omvårdnad. Ungefär 12 000 kronor totalt.
– Över en natt fick vi 12 000 kronor mer i gemensam boendekostnad, för jag bor ju kvar här, säger Ingrid när vi träffas hemma i hennes lägenhet.

Ingrid är en av 10 000-tals anhöriga som får liknade räkningar runt om i landet. Att bli gammal och sjuk i Sverige har nämligen blivit dyrt. Svindyrt. https://www.hemhyra.se/reportage/darfor-tvingas-parkinsonsjuke-kent-78-betala-skyhog-hyra-hela-pensionen-gar-at/

Hur många av dessa rånade pensionärer har röstat på socialdemokraterna och inbillat sig att partiet var en garanti för trygg ålderdom?

Det är bara att gratulera Löfven med kumpaner för en mycket lyckad indoktrinering av folket och för att ha fått aktivister på sina myndigheter och statliga verk. Dessutom finns nu en akademi, som är samma plantskola för unga och rödfärgade karriärister som Bommersvik.

Frågan är vem som äger den tomma plånboken? De som får bistånd eller de som tvingas finansiera det?

Bildresultat för bidrag

Bildkälla: aftonbladet.se

8 tankar kring ”Kommuner öser bidrag över migranter, finansiering sker med rån av sjuka och gamlas alla slantar

 1. Det är fritt fram för muslimen att ljuga för alla ”otrogna”.
  Vad finns det för kontroll i riket Morgan Johansson?
  Att ljuga sig hit. (Sverige)
  Att ljuga sig dit,(Afghanistan) trots avrådan av myndigheterna. Fastnar i talibanparadiset. Och försöker ljuga sig hit och skuldbelägga Sverige för det man låtsas inte vill begripa.
  Det kan inte vara rimligt att denna bedrägliga verksamhet kan äga rum i ett civiliserat samhälle. Denna familj är nu hemma. Avsluta allt samröre med Sverige. Det Islamiska Emiratet Afghanistan är nu på plats. Kanske väntar öppna fria val. Låt de talibanska myndigheterna svara för familjens försörjning.

  1. Ljugoslavien…

   ”Låt de talibanska myndigheterna svara för familjens försörjning.”

   Ptja, eller svenskt bistånd…

   1. Om nu inte den flyende presidenten hade skrapat rent, men visst det kommer nya miljarder från Ann Linde. Nu ropas det från väst, Biden, Linde, Merkel, Macron med flera ”demokrati” exportörer att vi kommer inte att överge Afghanistans folk. Sveriges folk är lika övergivit som Afghanistans av sina makthavare.

    1. Med den skillnaden att Afghanistan inte ser med blida ögon på inkräktare…

 2. Från min syster;
  Med denna regering kommer många att hamna där Ingrid nu finns, det gör mig förtvivlad, förbannad ! Lena Hallengren anser att det är svårt att få fram siffror på boende kostnader som nu redan finns! Det säger mycket om hennes munväder och hela regeringens inkompetens! Allas lika värde och värna om våra gamla, känns som ett enda stort skämt!

 3. Företag måste ha intäkter. Särskilt boende är kommuners intäkter.
  Kommunerna behöver ständigt ökade intäkter i takt med ökat antal bidragsförsörjda nysvenskar som regeringen tvingar på dem. Fler invandrare behövs för att säkra makten för vänsterregeringen.

  Vill vi inte ha det så här finns det bara ett riksdagsparti att rösta på. Ännu får vi välja men vi tycks bete oss som afghanerna. De klagar på talibanerna men gör inte motstånd. Inga media har rapporterat om slag med afghanernas stridsvagnar och flygplan de fått av USA. Presidenten flydde med helikopter som var fullastad med biståndspengar.

  1. Historien upprepar sig med västs ”demokratiexport”. I min ungdom skanderade jag Vietnamns sak är vår, men eftersom jag med mina 74 år är klokare, så anser jag att Afghanistans sak inte är vår. Talibanerna hade aldrig kunnat gömma sig bland befolkningen under USA:s närvaro om det inte fanns ett stöd för hatet mot väst/USA. Unga män har lämnat kvinnor och barn i sticket och med en korrupt USA stödd regering, så blev det en enkel promenadseger för talibanerna, som nu utropat sharialag med sitt emirat. Jag sörjer för kvinnor/flickor som inte får något liv. Gömma sig i burka och vara mannen underdånig. Men våra feminister tiger still. Talibanernas löften ger jag inte mycket för.
   Semester i landet de flytt ifrån, var vanligt redan under min yrkestid, nu vill de att UD rycker ut…https://www.friatider.se/svensk-familj-pa-semester-i-afghanistan-vill-ha-hjalp-av-ud
   Och sedan har vi en mulla, som är en massmördare till Irans president- samma medeltida liv i hela mellanöstern. https://sv.gatestoneinstitute.org/17594/iran-ebrahim-raisi-massmordare
   Och här hemma springer statsministern benen av sig för att tillfredsställa kraven från den korrupta högborgen FN.

  2. Det finns inget parti i riksdagen att rösta på, om du vill ha det annorlunda. Inte kvalitativt eller essentiellt, endast skiljaktiga i hastigheten varmed de vill upplösa Sverige och det svenska folket.

Kommentarer är stängda.