Öppet brev till Stefan Löfven från Olle Ljungbeck

” Öppet brev till Stefan Löfven, den indirekt ansvarige för tusentals våldsdåd som mord, våldtäkter, rån, terror, skjutningar, bränder etc etc. begångna av invandrare – i hans egenskap av statsminister.

Vi är förbannat trötta på dig men vi skall inte låta  det stanna vid ord och inte låta bli att agera eller handla som är ditt motto. En person för vilken uttalade ord och påståenden endast innebär en glappande käft och aldrig leder till handling när de lämnat munnen. Den personen har vi fått nog av. Därför kommer vi att göra allt för att du inte skall bli återvald. 

När du säger dig bli förbannad  på den brottslighet av invandrare du själv är ansvarig för eller tycker det är vidrigt att få välja ”etniskt ” svensk läkare så rör det inte oss svenskar det allra minsta. Dina ord och låtsade vrede vet vi vid det här laget endast är innehållslöst pladder. Eftersom du tydligt med dina ständiga brösttoner visat att dina uttalanden aldrig följs av handlingar är du att betrakta som en handlingsförlamad stackare.
Därför är vi medborgare alltid medvetna om att det du säger eller påstår kommer att stanna vid ord.

För att visa hur lite vi bryr oss om vad du säger skall jag nämna följande som rör din låtsade upprördhet om etniska läkare. Jag har en nära anhörig som drabbades av svåra besvär för en tid sedan. När hon sökte läkare på sin hälsocentral fanns endast icke etnisk svensk läkare att tillgå. Hon fick trots sina svåra smärtor beskedet att den icke etniske läkaren tyvärr ej kunde behandla henne varför hon ombads att komma dit om 14 dagar då den svenske läkaren troligen var åter.

Bildkälla: Svt.se

Men när hon 14 dagar senare infann sig med fortfarande svåra smärtor fick hon samma besked. Den etniskt svenske läkaren var fortfarande inte på plats. En vecka senare infann hon sig åter eftersom smärtorna var sådana att hon måste få hjälp. Men den icke etniske läkaren kunde fortfarande inte ge någon behandling. Då gick det så illa att min nära anhörig svimmade och ambulans måste tillkallas och föra henne till sjukhus för operation. Där fick vi beskedet att hade vi väntat ytterligare två timmar hade det varit för sent! 
Med detta dömer jag inte ut den icke etniske läkaren, men om vi tar in sådana i vården skall de kunna behandla de som söker vård.

Därmed vill jag ha sagt att denna händelsen var kanske inte i första hand den icke etniske läkarens fel. Nej, återigen var och är du den ansvarige som kunde lett till min anhöriges död. Därför att du så väl som i alla andra frågor du är ansvarig för låter käften glappa i stället för att agera. Framförallt så att alla icke etniska läkare har den kunskap och kompetens de behöver för att utföra sitt arbete. 

Därför skall vi inte skall låta vårt omdöme om dig stanna vid  ord som att vi är förbannat trötta på dig. Nej vi skall i stället genom ett kraftfullt agerande inför kommande val se till att den brottsligaste, mest obegåvade och  odugligaste stats-minister Sverige någonsin haft kommer att få lämna regeringen med svansen mellan benen. 
Vi skall också med all vår kraft få dig ställd inför riksrätt och där få dig dömd för de värsta brotten någonsin av en svensk statsminister.

En individ med med normalt intellekt, moral  och etik skulle självklart för länge sedan inlämnat sin avskedsansökan. Att du inte gjort detta visar i ännu högre grad på att vi som dagligen ser din brist på goda personliga egenskaper för ledarskap har helt rätt och att din egen självinsikt är lika med noll. Detta senare är det allvarligaste felet en ”ledare” kan ha och leder förr eller senare till katastrof. Denna katastrof är nu ett faktum och Sverige står nu på randen till sammanbrott på de flesta områden av avgörande betydelse för att ett land skall anses vara en högtstående civilisation.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle” 

Bildresultat för Olle Ljungbeck

    

4 tankar kring ”Öppet brev till Stefan Löfven från Olle Ljungbeck

  1. Tack för länken till debattartikeln med klok avslutning;
   ”….Många säger att de tror på det fria ordet, men de tillåter uppenbart inte den fria debatten. De försöker tysta meningsmotståndare med såväl helt irrationell emotionell utpressning, som rena hot om bestraffning om man bara pratar om vissa saker högt. De hotar med att få dig ”cancelled” från jobb och sociala sammanhang.
   De kallar oliktänkande för ”fascister” men de med verkliga fascistoida metoder är de själva. Det är en väldigt farlig antidemokratisk utveckling.”

   Det verkar som om fler inom kulturlivet har börjat vakna till och insett vad läsare av denna blogg med kommentatorer har insett sedan årtionden.

 1. Att det mänskliga förståndet har sina gränser sörjer jag inte över – det som däremot gör mig bedrövad är att dumheten inte har några. (Voltaire? /1694- 1678)

Kommentarer är stängda.