Ann Linde blev Valdimir Putins nyttiga idiot

Kommer Ni i håg när Inga-Britt Ahlenius, som genom väns busringning kom i konflikt med Bosse Ringholm?

https://www.svd.se/bosse-ringholm-och-ahlenius

Denna gång var det Ann Linde som utsattes för busringning och lurades av två ryska komiker. De fick henne att utgjuta EU:s vrede över Kreml för dess fängslade av oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj, i tron att hon talade med hans stabschef, Leonid Volkov och hans fru Julia Navalnaja.

Kanske skrattet fastnade i halsen denna gång, när hon inser UD:s bristande säkerhetskontroll?

För nu rasar Ryssland om främmande makts inblandning i en organisation utan förankring hos ledningen. https://www.friatider.se/ryssland-rasar-mot-ann-linde-beredskap-att-finansiera-forbjuden-extremistorganisation

Bildresultat för ann linde

När försvarsmakten hissar prideflaggan i stället för vår blågula fana då förstår vi att de skyddar HBTQ aktivister framför nationen.

Dåvarande inrikesminister Anders Ygeman hittade inte något lämpligt rum för att informera statsministern om IT-skandalen på transportstyrelsen, så denna UD fadäs är det inget att förvånas över.
Främmande makter kan bara busa på och gränsen står vidöppen för alla som önskar livstids försörjning. Min misstanke är att den kommer att stängas för tyngda skattebetalare som vill emigrera från den humanitära stormakten som pungslår dem. Löfven måste ha bidragsröster och garanti för internationell karriär för sina skrupelfria hantlangare. ”Att vara FN:s jultomte” enligt SvD:s korrespondent Jenny Norberg ger god utdelning, när den politiska karriären är över.
https://www.svd.se/sverige-ar-fns-jultomte

Ledarsidorna.se;

Den busringning som två ryska komiker utsatte den svenska utrikesministern för handlade inte om Ann Linde, regeringen Löfven eller Sverige. Den handlade om att Vladimir Putin behövde en nyttig idiot för att göra ett mycket speciellt jobb klart åt honom. Och där passade Sverige, den svenska utrikesministern och det svenska utrikesdepartementet in som hand i handsken...” https://ledarsidorna.se/2021/08/sa-blev-sverige-kremls-och-vladimir-putins-nyttiga-idioter/

Kanske tur att jag trycker bort okända nummer direkt, då jag inte hör vad som sägs i mobilen? Men tveksamt är om någon skulle vilja busringa till ett fornminne som pensionär, som föredrar Åkesson framför Löfven och Trump framför Clinton, familjen utan regnbågsfärger och sill framför sushi….

Övrig källa: https://www.friatider.se/ann-linde-avslojas-av-busringare-utlovar-svenska-skattepengar-till-ryska-politiker

En glad och nöjd Valdimir Putin vars komiker lurade skjortan av mallgrodorna på UD…

Bildresultat för en glad valdimir Putin

6 tankar kring ”Ann Linde blev Valdimir Putins nyttiga idiot

 1. Såg försvarsmaktens skattebetalda helsidesannons på ”svenska flaggan”. Ett mer korkat, kränkande och smaklöst tilltag får man leta efter. Prideveckan har ingenting med den riktiga svenska flaggan, vår nationalsymbol, att göra. Sparka ÖB och försvarsministern!

 2. Godhetsapostlarna anser att deras godhet är gränsöverskridande dock skattebetalarens plånbok har sina gränser snart är det enbart skuldsedlar som prasslar på kistbotten

 3. Om Sverige lägger sig i Rysslands inre politik, så kan ju Ryssland ta sig samma rätt att lägga sig i Sveriges dito. Hur skulle det låta i medierna i så fall?

 4. Om Putin skulle vilja så är detta försök till inblandning i Rysslands inre angelägenheter fullt tillräckligt för någon sorts ultimatum mot Sverige. En miniminivå torde vara att Linde fick sparken.
  Här utlovar en minister svenska folkets pengar till oppositionen… vad f-n har vi med den att göra?
  Vi stödde ANC med miljarder vilket kanske ledde till en statsministers död.
  Spåren borde förskräcka.

  1. I Sverige rycker regeringen på axlarna för deras media har fullt upp med skräckpropagande on Covid -19 mutationer och klimatet. Allt för att hålla fokus borta från explosionsartad invandringsrelaterad kriminalitet. Varje dag rämnar värdegrunden, men det är inget som Löfven märker. En man med somalisk bakgrund avrättade en kvinna på badstrand i Luleå, mordförsök på en familj med spädbarn i en Audi där jag misstänker att respekt och hämnd är orsak mot en konkurrerande broder. Snart är hela svenska folket på fel tid, på fel plats. Överallt där Palme for fram och strösslade våra skattepengar till befrielserörelser har det gått åt helvete.
   Att Ann Linde skulle få sparken är lika otroligt som att alla Löfvens väljare inser hans och Reinfeldts öppna hjärtan bedrägeri.

Kommentarer är stängda.