Upplopp och plundring i spåren av elitens mångkultur

PK- maffian har under årtionden fått predika om mångkulturens berikning, utan minsta motstånd från samhällets aktörer, bortsett från alternativ media och kring köksborden.

Inte ens upploppen, plundringstågen, mordbränder och mord på vita farmare i Sydafrika kan få denna nationsförstörande elit att tänka om och tänka framåt.

Bildresultat för upplopp i sydafrika
Landets framtid?

Vad SCB:s prognos om 100 000 invandrare/år under 50 år till kommer att innebära får jag aldrig veta. Risken är stor att kristallkulan spricker om den skall sia om hur landet ser ut 2070.

Böcker, artiklar och rapporter från forskarvärlden om massinvandringens destruktiva konsekvenser för värdlandet är som teflon och får inget fäste i deras korrektindoktrinerande hjärnkontor.

”…….Allt som allt uppfostras västerlänningar till att vara vänliga, självmedvetna, ansvarsfulla och toleranta medan muslimer får lära sig att vara aggressiva, osäkra, oansvariga och intoleranta……” Från en intervju med Nicolai Sennels efter att han skrev boken ”Helig vrede – bland kriminella muslimer” https://word.harrietsblogg.se/2016/08/27/muslimer-och-vasterlanningar-ar-olika/

Redan nu skjuter, spränger och mördar olika maffiaklaner på varandra, sina landsmän och andra som råkar vara på fel plats på fel tid. Allt regeringen gör är att tävla i tomma ord som förtvivlan, bestörtning och hänsynslöshet. Radikal handling skyr de som pesten, för hårda tag är inget för Löfven och hans veklingar. Vad hårda tag innebär för oppositionen återstår att se.

De kunde börja med att ställa misstroendevotum mot Morgan Johansson, den twittrande justitieministern, för hans senaste stöd för sverigehatande polis och för att han eldar på kränkt läkares offerkofta om svenskrasism, för att patienter vill förvissa sig om att kommunikationen förs på begriplig svenska under deras läkarbesök. När invandrare önskar läkare som kan deras språk, då finns ingen rasism mot svenska läkare.

https://medbloggen.se/2021/07/25/na-m-kd-sd-och-l-vad-sager-ni/

https://www.friatider.se/morgan-johansson-aratal-av-systematisk-rasistisk-propaganda-i-sverige

Respekt och kränkthet har frodats hos klaner och stammar under generationer i avsaknad av utbildning, tillräcklig näringstillförsel och demokratiska rättigheter. Religion och inavel har bidragit till att i frontalloben finns bara ilska och krav på respekt. Dessa egenskaper sopas inte bort med akademiska poäng.

När Sydafrikas tidigare president Jackob Zuma som tillhör stammen Zulu greps för korruption, då exploderade det. Hans anhängare såg det som en skymf och kränkning mot hela stammen och gav sig ut på härjningståg. Vita tvingas att överge sina hem i upploppens centra. Fler än 200 har förlorat sina liv av denna upplevda kränkning.

”…….Det som sker i Sydafrika och på andra platser där andelen vita kraftigt sjunker och den mångkulturella idén råder, det kommer ske också i Sverige. I takt med den så kallade diversifieringen av befolkningen växer också stamsamhället fram, balkaniseringen breder ut sig och konflikterna intensifieras……..” https://detfriasverige.se/svenskarna-maste-lara-sig-av-sydafrika/?goal=0_b5a0591377-cb43d6af10-59034859&mc_cid=cb43d6af10&mc_eid=fe677a994f

Medskyldiga till dessa upplopp var först Olof Palme fram till Stefan Löfven med god hjälp av rörelsens Dirty Dozen som gödslat befrielserörelserna med SIDA miljarder i socialistisk anda. https://word.harrietsblogg.se/2019/07/30/socialdemokraternas-12-maktigaste-inom-the-dirty-dozen/

Resultatet i Afrika blev att gamla förtryckare ersatts av nya och etter värre, som vanligt folk försöker fly ifrån. Så för Löfven blir det dubbel vinst när ”lågutbildade och bidragstagare” hjälper honom att behålla makten, som Jan Ivarson träffande skrev i en kommentar den 22/7.

Till sist en liten ljusglimt från Johan Westerholm på ledarsidorna.se

”…….Vinden vänder för BLM som idag möter alltmer motstånd och kritik och kan idag endast mobilisera stöd  i den intellektuella miljön från dokumenterade vänsteraktivistiska universitet samt enstaka medieföreträdare på den yttersta vänsterkanten” https://ledarsidorna.se/2021/07/usa-blm-rorelsen-tappar-stod-over-partigranserna/

10 tankar kring ”Upplopp och plundring i spåren av elitens mångkultur

  1. Med mycket välförtjänta rosor i kommentatorsfältet efter Ingrid Björkmans sommarprat i Swebb TV!

 1. När vi talar om PK, bör vi då skilja på troende PK och spelade PK?
  Den sistnämnda kategorin kan vara medveten om teatern, men spelar med för att rädda sin födkrok?

 2. Tatueringar brukar försvinna vid kremering. Ett märkligt fenomen är omfattningen av förekomsten i media av personer med afrikanska rötter. Ungefär fyra procent av befolkningen i Sverige har afrikanskt påbrå inklusive den partiellt negroide Reinfeldt.
  I intervjuer och diverse mediainslag från Norrland och annorstädes kan man få den uppfattningen att det kan handla om 30-50 procent. Varför? När det gäller val av läkare är det valfrihet och erfarenhet som måste gälla. Har en taliban i Kabul rätt att neka en kristen läkare från Södermalm? Hela vänstersmörjan är komplett onödig.

  1. Ja, men den största hjärntvätten i media med hänseende på etnicitet är att vit kvinna porträtteras med svart man.

   Det är, som alla förstår, inte en slump utan syftet är att skicka en signal till flickebarn hur framtida avkomma skall alstras. Målet är att förändra demografin.

   SVT hade någon artikel häromdagen där de intervjuade olika personer, killar, tjejer, vita, svarta. Trots att personerna som intervjuades inte förekom tillsammans, så lyckades SVT ändå klippa ihop den vita tjejen med den svarta killen i bildsättningen.

   Det är bara ett exempel, men principen utnyttjas systematiskt, eftersom det är så effektivt.

   1. Ikeas kataloger, nu på nätet, brukar exponera nykära män, precis som inom modereklam, så att folket ständigt översköljs med regnbågsfamiljer. Pappa, mamma och barn är numera undantag, allt för att utplåna kärnfamiljen med dess rötter. Globala och rotlösa skall vi vara, de lokala som är trygga i sitt arv är ett hot mot globaliseringen.

 3. PK består av politiskt troende folk som inte överger sin uppfattning hur ohållbar den än visar sig vara.

  Värst är nog socialdemokrater, vars närmast religiösa tro på partiet sitter djupt, ja som en tatuering. Det kan väl förklara det långa maktinnehavet.

  Senaste mätning pekar dock på en kommande förändring.

  1. Jag tror att övertygelsen om rörelsens förträffligt har trängt i i deras DNA. Att erkänna att partiet bytt riktning till globala mål istället för nationens är omöjligt, istället så förvandlar de fosterlandets mål till rasism.

  2. Jag brukar inte ha den uppfattningen att kommande val är ett historiskt val. Men nu anser jag faktiskt det. 2022 kommer att vara ett historiskt val

Kommentarer är stängda.