Olle Ljungbeck anmäler Nadim Ghazale för diskriminering

Undertecknad anmäler härmed Nadim Ghazale för diskriminering.
Hans brott finns återgivna bl a på Facebook m fl. publikationer.
Likhet inför lagen är ett slitet uttryck men borde vara en självklarhet i en rättsstat.I behandlingen av Ghazales fruktansvärda uttalanden har myndigheterna och inte minst Rikspolisstyrelsen frångått denna självklara princip.

Hans diskriminering har bl a riktat sig mot såväl svenska medborgare, Sverigedemokraterna och Israel och judar.

Jag skall här visa hur jag själv hanterats av myndigheterna när jag bl a med plakat demonstrerat mot bl a migration och invandring.

Sålund greps jag vid 85 års ålder (nu 89) på Stortorget i Gävle när jag demonstrerade mot migration och invandring etc. Två bastanta poliser tog ifrån mig mitt plakat och grep mig därefter i varsin arm. Jag fördes avsides och mitt plakat konfiskerades och lämnades till åklagare. Efter ca en vecka fick jag tillbaka plakatet med klarläggande från åklagaren att jag ingalunda hade gjort mig skyldig till brott eller annan förseelse.

Jag har efter 70 års ålder kallats till förhör av Säpo 4 ggr och förutom ovanstående gripande utsatts för polisiärt ingripande utan att ha gjort mig skyldig till något olagligt någon gång.

Ser man då till denne Ghazales agerande verbalt kan man inte undgå att se att lagen i frågor om diskriminering tillämpas helt olika för olika människor.

Innehållet på mina plakat har i jämförelse med de uttalanden Ghazales stått för aldrig inkräktat på eller tangerat det som inte får sägas. Dock har jag behandlats på ett helt annorlunda sätt än vad Ghazales utsatts för trots att han tydligt bryter mot lagen.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Råd till invandrare; sluta pissa på svenskarna!

https://www.friatider.se/radet-till-invandrare-inte-lage-att-pissa-pa-svenskar-nu

5 tankar kring ”Olle Ljungbeck anmäler Nadim Ghazale för diskriminering

 1. Tack till Olle Ljungbeck för ett föredömligt och rakryggat initiativ. Istället för att ta tag i Libanons problem och dess orsaker reser man till dukade bord. Sverige behöver inga smitare och vindflöjlar. De tillför ingenting av värde för vårt fosterland och dess kultur. Vi får se hur de socialiserade kräldjuren i rättsväsendet och polisväsendet tar tag i detta.

 2. Vad man kan hoppas är, att de av Nina påtalade missförhållandena är lokala, och inte typiska för SD. Dvs att partiet i stort sett är okej. Bra ändå, om hennes inlägg startar en intern diskussion inom SD.

 3. Vi är många som uppskattar Dina spänstiga inlägg, fyllda av rättmätig vrede över politikers globalstyrda förstörelse av ett tidigare tryggt välfärdsland, vars uppgång och fall Du med ålderns rätt återger.

  1. Olle, Harriet, Nina m.fl. är hjältar, som borde få en utmärkelse för snille och mod i fosterlandets tjänst.

   Apropå Nina så kan man höra henne som sommarpratare på swebbtv.
   Det hon berättar om SD är förskräckligt. Hur kan partiet göra sig självt så stor skada, särskilt nu när de är nära att äntligen komma till skott.

   1. Tack för varma ord!
    ”Nina Drakfors är en socionom och samhällsdebattör som blev känd i samband ”Granskning Sverige” och ”Folkets Demonstration” där hon var en av grundpersonerna. Folkets demonstration var kritisk mot regeringens migrationspolitik där fick Mona Sahlin att komma med hätska utfall. Nina var tidigare med i Socialdemokraterna men valde att gå över till Sverigedemokraterna. Hon fick i slutet av år 2020 lämnar SD efter att hon krävt åtgärder mot olämpliga företeelser i partiet.”
    https://swebbtv.se/w/5d44a163-6afd-4aec-affd-ac3c275d7d2c

Kommentarer är stängda.