Har Annie Lööf insett politiska realiteter – stor tveksamhet råder

Nu vill plötsligt Annie Lööf framstå som kompromissvillig och har backat från punkt 44 som handlade om marknadshyror i nyproduktion. Hon vill omförhandla Jök avtalet för att få bättre balans. För vem och vilka får vi lista ut själva.

https://www.dn.se/sverige/c-backar-fran-hyresforslag-vill-ha-nya-forhandlingar-om-januariavtalet/

Hennes mål är givetvis att ta över statsministerposten och då är halsstarrighet ingen bra egenskap att visa upp. Ett nytt Jökavtal eller rättare sagt ett juniavtal är önskemålet, inte minst från Stenevi som hänger på 4 % spärren.

Men problem kvarstår hur ska denna statsministerkandidat locka tillbaka Nyamko Subuni till Jökarna? Liberalerna har tydligt deklarerat att Januariavtalet har fallit och vill inte in i den rödgröna buren.

Och hur skall kommande budget klaras ut? Tänker Löfven och Lööf också stryka förnedringsklausulen där vänsterpartiet fråntogs allt inflytande?

Nooshi Dadgostar har ännu bara gratulerat landets hyresgäster och borde sätta hårt mot hårt mot dessa falska Jökar, som enbart är rädda för att förlora makten.

Ett extraval borde omgående sjösättas, så medborgarna får säga sitt och som eventuellt kan bryta dödläget i svensk politik, men plötsligt grips Löfven med samhällets allierade om stor omsorg för medborgarna (för de allierade är många inom välfärdsindustrin, statliga verk/myndigheter, akademi, civil samhället, facken, advokatsamfundet osv då rörelsens propaganda- och indoktrineringsapparat är imponerande).

Hör och häpna! Det är för jobbigt för oss att lägga en valsedel i ett kuvert för att upprepa det året efter.

Omsorgen är dock som bortblåst, när det gäller deras iscensatta undanträngningseffekter med alla förturer, för att inte tala om landets moras med den invandringsrelaterade brottsligheten, som sopat bort trygghet och välfärd för allt fler medborgare. När otryggheten nått fram till Strandvägen, Östermalm och Lidingö, då kanske oron når ända fram till Rosenbad.

Tänk om Löfven, Lööf och Stenevi kunde inse fler av landets realiteter, utanför deras egna maktambitioner.

Den största skurken är dock Fredrik Reinfeldt som öppnade dörren på vid gavel till miljöpartisternas glädje i vredesmod över att SD kom in i riksdagen 2010. Tomas Gur nedan har helt rätt om denne charlatan, som fortfarande högaktas inom moderaterna oavsett om de är nya eller gamla.

Bilden kommer från Tomas Gur, som på Facebook skriver;

”Fredrik Reinfeldt …
a) Brann granen?
b) Det finns gott om plats
c) Tack för att ni valde Sverige
d) Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.
e) Ägs det här landet av de som har bott här i fyra generationer eller någon som hittar på någon gräns … eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit, mitt i livet, kanske från ett annat land och det är vad de gör av Sverige, som är Sverige …
 ————
Det säger en del om Nya Moderaterna – Sveriges arbetarparti, så här med facit i hand, att Reinfeldt fick leda det i elva år …”

Ja, så var det Älmhults ekonomi i fritt fall pga av asylmottagningen, men det förstår alla, utom Annie Lööf…

https://samnytt.se/almhults-ekonomi-i-fritt-fall-asylmottagandet-knackte-kommunen/

8 tankar kring ”Har Annie Lööf insett politiska realiteter – stor tveksamhet råder

 1. Nooshi Dadgostar satte ner foten rejält. SD krävde snabbt misstroendeomröstning.
  M och KD hakade på. Stefan Löfven förlorade omröstningen. Han såg det inte komma. Liberalerna avvisar med kraft och tydligt de fula fiskarnas ”plan”. Liberalernas partisekreterare Juno Blom förtydligade föredömligt i Aktuellt (24/6) sitt partis demokratiska arbete. I Centern har tvärtom Lööf kört ett solorace för att försöka skuldbelägga Liberalerna. Fiskar ruttnar som bekant först från huvudet. Bäst för Sveriges folk är extraval. Kostar omkring 400 miljoner. Förhoppningsvis en klok investering.

 2. Var och en må själv bedöma vilka av tidigare nämnda som INTE är demokratiskt rumsrena.

 3. Den största skurken är dock Fredrik Reinfeldt . Är det inte Carl Bildt som är skurkarnas skurk?

 4. Löv har begränsad livstid.
  De slår ut, vänder sig efter vinden, vill gärna stå tillsammans med uppskattade blommor, vissnar sedan och faller till marken.

  1. Hoppas innerligt att du har rätt! Jag blir lätt illamående, när jag ser denna överlägsna, hånfulla och godhetspositionerande kvinna i rutan. Min gamla väninna uttrycker sig mer direkt ”Jag kräks….”

 5. Reinfeldt och Lööf är tvättäkta psykopater. Erkänner inga fel. Alla problem beror på andra. Sådana figurer är oftast problemen själva. Stenevi bör flytta till Rosengård för att bli mer trovärdig.

Kommentarer är stängda.