Tommie Lindh hedrades av Det fria Sverige den 10 maj!

Tommie Lindh hedrades över hela landet.

I samband med Tommie Lindhs dödsdag den 10 maj valde Det fria Sverige att uppmärksamma hans minne på olika sätt runt om i landet. Bland annat arrangerades en minnesstund i Svenskarnas hus och på flera ställen hölls andra manifestationer och banderoller sattes upp för att påminna om hans öde.”

STÖD ”Det Fria Sverige” i deras VIKTIGA ARBETE FÖR SVENSKARNA
Bli medlem i föreningen eller lämna en donation
Swish: 123 510 57 62 – märk med ”Gåva”

2020-05-10
”Han våldtog en kvinna under knivhot – sedan använde han kniven för att mörda Tommie Lindh innan han begick nästa våldtäkt.
När Abubaker Mohamad Awad fotograferades av polis skrattade han och viftade med segertecken.
Nu döms han till livstids fängelse….”

https://www.expressen.se/nyheter/krim/mordet-pa-tommie-lindh-nu-kommer-tingsrattens-dom/

Tommie Lindhs mördare belönades med ett medborgarskap!

Sverigedemokraterna 30 september 2020  

”Tommie Lindhs mördare blev belönad med ett svenskt medborgarskap och kommer med regeringens politik inte att utvisas efter det brutala mordet på Tommie Lindh, och våldtäkterna mot den unga flickan.
Med Sverigedemokraternas politik kommer samtliga utländska våldtäktsmän och mördare att utvisas ur Sverige.

Henrik Vinge

5 tankar kring ”Tommie Lindh hedrades av Det fria Sverige den 10 maj!

 1. Även alla ”EU-lösa” som vistas här bör ingå i lagstiftningen. Vi har t.o.m. ett ekonomiskt/medicinskt ansvar för dessa s.k. EU medborgare, när det borde vara deras hemland som borde stå för kostnaderna! Varför inte skicka hit alla bidragsberoende i hela EU? Då slipper ju EU-länderna själva stå för deras inhemska kostnader. Det svenska Kapitalet kan gott och väl stå för notan för AB Sverige är ju snart BANKRUTT. Undrar om den gemene ”Moderate” valröstberättigade överhuvudtaget vet vad denne har röstat på genom åren? Det kanske gynnar några få Moderata Miljardärer medan resten av er lämnas barskrapade. NI övriga som ”röstat fram” detta politiska pågående dårskap måste väl till slut inse att även NI blivit totalt ”Politiskt” grundlurade, precis som vi alla andra.

 2. Att temporärt återinföra ”fredlös” i en ny lagstiftning , kan vara rätt väg för att buset skall minska rejält.

  1. Kanske fredlöshet för Reinfeldt och Löfven också, den förste öppnade våra hjärtan och den andre förvaltade den förödande flyktingpolitiken!

 3. Att ”Med Sverigedemokraternas politik kommer samtliga utländska våldtäktsmän och mördare att utvisas ur Sverige” finns det väl NOLL garantier för. De kan säga vad de vill. De kan ”nästan” göra vad de vill. Det finns väl INGEN svensk som skulle lita på någon av dagens politiker? Gör det? Konsekvenserna av våra genomruttna politiker börjar nu så saktliga övergå till att MEDBORGARGARDEN har bildats och fler lär det bli. ”I västsvenska Bengtsfors sitter tre personer nu häktade efter att att ha gett en livsstilskriminell profil ett ordentligt kok stryk. Medborgargardisterna får stort stöd i lokal Facebookgrupp”. VI behöver MEDBORGARGARDEN i varje stad som ort p.g.a. att man PRIORITERAR det våldskapital som de ”inkommande” för med sig. Alla avarter skall utvisas. Medborgarskap är ingen ursäkt. De ska UT! Våldet kommer aldrig att ta slut så länge det är tillåtligt, speciellt om du kommer ”utifrån”. ALLA politiker som partier måste BORT till nästa val. Afs är redan körda då man tycker att ”Investor” gör ett bra jobb!!! För vem/vilka gör de ett bra jobb, Kasselstrand?
  https://samnytt.se/polisen-grep-medborgargarde-i-bengtsfors-gett-kriminell-ett-kok-stryk/
  Googla, det växer upp fler MEDBORGARGARDEN lite här och där.

  1. Värdlandet får ta efter invandrarnas klansystem och skapa eget skydd när politiker, polis, rättsväsendet abdikerat. Tilltron till politiker har sjunkit till bottennivå, precis som i Mellanöstern.

Kommentarer är stängda.