Löfven; Oj, nu har jag varit naiv igen…

Lövens propaganda centraler SVT/SR med regimmedia tillsammans med godhetsetablissemanget arbetar nu hårt med att flytta fokus från islamismens utbredning till högerextrema och nazister, men framgången uteblir.

Trots att media försöker få pandemin som täcke över det invandringsrelaterade våldet, så hjälper det inte.

Stenkastning och brända bilar är vardagsmat. Vandalerna i Eskilstuna tog till storsläggan och blev riktigt förbannade i helgen, när en högt rankad broder togs till polisens förvar. Kanske uteblev pizzan och trevligt förstående samtal? Självklart måste de hämnas på alla som försörjer dem.

Jag är ledsen Märta Stenevi, men stenkastning och tutta eld på bilar är inte en svensk tradition. Våldet kommet kommer från dina omhuldade klaner och dess avkomma, som du värnar med hull och hår. Att > 90 % av alla migranter inte har ett smack med asylrätten att göra är inget som går in i din och dina vänners godhetsbubbla. Alice Bah Kunkhe trippar nu runt i EU, som kulturminister gödslade hon obskyra muslimska brödraskap, som tack för att de röstade in henne i riksdagen.

”Personalärende” kallar cheferna på SR/ekot skandalen med journalisten som skrev snälla och hjärtknipande artiklar om sin terroristvän, som fått kärlekens låga att självtända, vars tidpunkt justerades med lögner. Tänk om det varit en så kallad nazist i stället, då hade personalärendet direkt förvandlats till hot mot rikets säkerhet och Säpo kommit ångande ut. Verkligheten kryper allt närmare, då återstår bara censur och strypt yttrandefrihet från dessa globala springpojkar.

https://www.dn.se/sverige/p-boter-avslojar-islamistens-relation-till-sr-reportern/

Mäki; Illustrerar vad allt fler inser att det är statsministern med lakejer som varit naiva, inte vi som insett haveriet.

För läsare som vill ha mer information så kommer här en internet text från Magnus Stenlund;

”Hur illa det är med islam? Mycket mer illa än det illa vi tror.

Dr. Guy Millière, professor vid Paris universitet och författare av 27 böcker om Frankrike och Europa, har författat en viktig text som kan läsas i NewsVoice på svenska.

Den berättar om hur det franska samhället förvandlats och på några år gått från frustrerat ’gnäll’ från anti-islamister och den vanliga nonchalansen av problem från godhetsetablissemanget, till något som börjar kunna beskrivas som total underkastelse och medlöperi av stora delar av landets etablissemang, driven av rädsla. Man hjälper alltså till, med aktiv quisling-kollaboration, att påskynda islamifieringen.

De dissidenter som fortfarande vågar höja sin röst, behöver inte säga något som framstår som särskilt kontroversiellt, för att genast mordhotas. Som den franske läraren Didier Lemaire, vars korta brev om hur skolan där han arbetar lagt munkavle på all undervisning om islam, judendom och Israel, återges. Det öppna brevet publicerades i en vänstertidning två veckor efter halshuggningen av Samuel Paty och det  Lemaire säger är att islams mord måste mötas med ett annat gensvar än tända blommor, tända ljus och allsång.

Detta leder inte bara till att han genast mordhotas. Lärare i hans skola anklagar honom för uppvigling och borgmästaren i hans stad, med Ali i förnamn, stämde honom för ärekränkning. Lemaire tvingades att avgå.

Det fåtal islamkritiska röster som fortfarande hörs i fransk media åtalas på samma sätt regelmässigt, åter och åter igen. Den populäre Éric Zemmour på Cnews fortsätter sina dagliga program, trots att han på årlig basis tvingas betala böter på EUR100 000 varje gång han stäms. Kanalen drabbas på samma sätt, med dubbelt så höga böter. Och det är inte falska påståenden som Zemmour kommer med. Det spelar ingen roll; domstolarna kan hävda att det handlar om uttalanden ”som uppviglar till rasrelaterat hat.” Ju sannare, desto värre.

Zemmour kanske kan fortsätta. Hans program är det populäraste i Frankrike. Men signalerna är, till alla andra: våga inte ens försöka. Du kommer inte bara förlora ditt jobb. Vi kommer göra dig till rättshaverist och se till att du går i personlig konkurs. Ingen kommer stå på din sida när du mordhotas, istället kommer du anklagas för islamofobi.

Marine Le Pen ser i opinionen ut att få flest röster i den första omgången till val av president. Men som vanligt lär de övriga sluta upp bakom hennes motståndare, Macron, i omgång nummer två. Det är det här som gör att franska generaler talar om inbördeskrig mot islamisterna.

Frankrike sägs ha 8,8% öppet muslimsk befolkning. Det är troligen en mycket lägre siffra än den totala andelen, och är därför svår att jämföra med Sveriges, där den totala andelen av den officiella befolkningen kan vara ca 12,5%. Men vi kan nog utgå ifrån att vi har en jämförbar demografisk situation. Vad som ytligt skiljer oss från Frankrike är att att islamisternas terror slagit hårdare. Men vad vi måste fråga oss är varför.

Mitt svar är att det beror på att Frankrike faktiskt har svarat på de muslimska kraven med ganska tuffa metoder. Johan Westerholm talar i Hotspot om att Macrons restriktioner är hårdast i Europa. Samtidigt som hans nya lagstiftning vattnats ur, som beskrivs i NewsVoice artikel, så finns det delar av institutionerna som kräver mer, inte minst generalerna, nu även uppbackade av anonyma soldater. Sådana finns inte alls i Sverige.

Detta är som vi vet heller inte Löfvens modell. Det finns inte en enda general som skulle ta bladet från munnen. Ingen aktiv näringslivsprofil, inga kyrkomän, och domstolarnas lagmän ska vi inte tala om.

Men OM det helt hypotetiskt ändå skulle hända, så är det alltså inte så att vi kan förvänta oss att de ’svenska’ islamisterna bara kommer fortsätta som förut, använda de ’mjuka’ metoder, man hittills gjort, inte när Sverige vill gå dem emot, avväpna dem, skicka dem ut ur landet. Nej, det är först då vi kommer se deras verkliga ansikte. Och de kommer ha stora delar av det officiella Sverige bakom sig.

Skillnaden mellan Sverige och Frankrike är alltså inte alls att ’det är värre’ i Frankrike, eller att ’man hunnit längre’ där i den pågående islamifieringen av samhället. Den pågår i Sverige på exakt samma sätt, men utan tillstymmelse till motstånd. Och så länge den inte möter motstånd så finns det heller ingen anledning för islamisterna att bruka våld; man behöver inte pacificera ett folk som redan agerar pacificerat.

Frankrike, eller delar av landet, gör motstånd. Därav våldet.”

Magnus Stenlund
https://newsvoice.se/2021/05/frankrike-macron-muslimsk-radikalism/

4 tankar kring ”Löfven; Oj, nu har jag varit naiv igen…

  1. Islam är en förmedeltida politisk våldsidelogi för erövring, plundring, underkastelse (islam) m.m. där döden är större än livet. Planetens största destruktiva hjärntvätt. Det största mörkret i det nordiska ljuset är islam. Som överhuvudtaget inte heller hör hemma i den fria västvärlden. Varje dag i media från många delar av jordens alla hörn blir vi varse detta i ord och bild. Fria alternativa media tillhandahåller den bästa och mest omfattande upplysningen. Som 40-talist är det en stor sorg att få uppleva denna ofattbara sedan decennier pågående förstörelse. En kränkning av förnuft. En stor del av yngre generationer förstår inte vad som äger rum. Många korkade politiker och fulmedia är skyldiga. Noterade att intresset för att arbeta hos gammelmedia minskar. En ljusning?

  2. ”islamismens utbredning”… Islamism är ett vilseledande begrepp för västerlänningar, om man med det tror att det skulle vara väsensskilt från islam. Islam med eller utan turbo, så leder det till islamisering – alltså islamsk / muslimsk hegemoni.

    1. Du har formulerat precis det jag tycker, islam -islamism utmynnar i samma sak; världsherravälde! Det är nog detta som attraherar den historielösa vänstern, att kommunisterna blev nackade som hönor i Iran, när denna våldsideologi tog makten, verkar dessa islamaktivister ha glömt!

Kommentarer är stängda.