Miljöpartiet borde förpassas till Dantes inferno!

Högst upp på miljöpartiets dårskapslista ligger invandringen, för den utgör basen för partiet, eftersom behovet av förortens röster genomsyrar hela deras politik.

Nu skall Bromma flygplats bort, för tänk så härligt nu kan de klämma dit 50.000 nya bostäder för sina kärnväljare mitt i centrum. Minns ett reportage i DN om unga ensamkommande (dvs män upp till 45 år) en av dem jämrade sig för han hade bara fått en etta i Solna och det var då så långt till bröderna i city…
Miljön och klimatet skall räddas.
Att invandrares barnrikedom är det största hotet mot miljön blundar partiet för, då mångfald är honnörsord.
Deras feminister skriker nästan lika högt som Gudrun Schymans, där svenska vita män skall bespottas och beskyllas för allt som deras omhuldade muslimska män ständigt utövar; kvinnoskändning, kvinnoförtryck, trakasserier, våldtäkter och hedersmord. Alla män är standardsvaret. Dantes inferno skulle passa partiet bäst!

Bildresultat för Märta Stenevi Per Bylund
Märta Stenevi och Per Bolund i toppform. Partiet är som maskrosor, de lyser upp, men kan kväva en hel trädgård och svåra att få bort.

Birgitta Sparf skriver på Facebook:

”I DE KOKTA GRODORNAS LAND
Förändringarna och förskjutningarna sker gradvis, i små steg. Så små att man inte märker dem först. Men när en förändring påbörjats och tillåts fortsätta i samma riktning eskalerar insatserna exponentiellt år efter år. Och till slut så står vi där, inför fullbordat faktum.

Vi kan ta miljörörelsen. Det började med en påstådd säldöd och slutade med en skolkande högstadieelev från Stockholm som klimatrådgivare åt hela västvärldens ledare.

Eller feminismen. Kvinnokampen nådde sina mål om jämställdhet mellan könen redan i mitten av 1970-talet. Sverige fick världens mest jämställda och bästa män och inga vägar var längre stängda för kvinnorna.

De gamla kämparna i Grupp 8 ersattes av arga unga kvinnor som deklarerade att de hatar män. De svenska männen hade en skuld att betala. Skulden för århundraden och årtusenden av kvinnoförtryck som nu vilade tungt på dessa unga kvinnors späda axlar.

Och nu sitter vi här, med krav på feministisk kurslitteratur skriven av kvinnliga genusvetare, inom områden som elektroteknik, teknisk fysik och tillämpad matematik​​​​​​​ vid KTH. ​​​​​​​

Det är Miljöpartiet som har makten i Sverige över våra viktigaste ödesfrågor: invandring och energipolitik. Att de även styr över den så kallade jämställdhetspolitiken gör ju inte saken sämre. För Miljöpartiet.

De kan oemotsagda påstå att det är det svenska folket som förstör klimatet och hotar planetens överlevnad. Och svenskarna sätter upp laddstolpar vid sina bostadsrättsföreningar och köper elcyklar och elbilar som aldrig förr. Och dricker Coca-Cola ur smältande sugrör i papp på McDonalds.

Märta Stenevi kan gå ut och påstå att svenska föräldrar uppfostrar sina söner att ”slå”, alltså misshandla och mörda kvinnor. Visserligen blev hon emotsagd med råge denna gång. Men övriga politiker ansluter sig till hennes ”kriskommission” och är lika upprörda över ”männens” beteende som hon är.

Utan att någon med ett ord berör det verkliga problemet. Att Sverige nu befolkas av hundratusentals män från hederskulturer där kvinnan är en ägodel och/eller investeringsvara samt barnaföderska och en andra rangens människa.

Vi är de kokta grodorna. Och temperaturen stiger för varje dag som går!”

Bildresultat för kokta grodor

8 tankar kring ”Miljöpartiet borde förpassas till Dantes inferno!

 1. Kan någon komma på vilken nytta den svenska befolkningen har haft av Miljöpartiet? Vad har de bidraget MILJÖMÄSSIGT med egentligen? De lever ju inte ens själva efter det partiet förespråkar. Den stora gåtan är hur de kunnat komma över spärren till Riksdagen, liksom C och L. Svaret på det kan nog säkert vara att även våra val tidigare omgärdas av valfusk, precis som man gjorde 2020 i USA.

  1. Jag tror Du är något viktigt på spåren beträffande valfusk. Rösträkning avstannar, röster försvinner….

 2. Ja och hur många skolkande högstadieelever har egen PR-byrå, fotografer och filmteam. Gretas föregångare var åtminstone 12 år när det begav sig och behövde således inte stajlas för att framstå som flicka.

  Det är ett signum för miljörörelsen att åka första klass och posera på golvet. Alla vet att det enda som stoppar miljömedvetna ”godhetsmänniskor” (undantaget en och annan MSB-chef och deras smutsiga förehavanden) från att flyga, det är pandemirestriktioner.

  Att ge små extremistpartier som miljöpartiet inflytande över Sverige är lika oansvarigt och omdömeslöst som att ge en drograttfull person nycklarna till en Porsche. Det kan bara åsamka skada.

  Feminismen har varit framgångsrik, med att förleda och föra kvinnor bakom ljuset. Till den grad att kvinnor upphört att varit patriotiska. Det blir nationens dödsdom.

  1. Instämmer. I en utredning framkom att miljöpartisterna i riksdagen flög mest av alla riksdagsmän. Därefter kom taxi fast tunnelbanan gick bredvid. Fridolin han beställde regeringsplanet från Arlanda ner till Bromma. Arlanda pendeln och flygbussar var för simpelt för denna unge man, som skulle rädda skolan på 100 dagar. Vad säger man, mer än Fy Faen för dessa skrymtare.

   1. Ja och skolan blev som bekant en katastrof.

    Jag trodde först det var Åsa Romssons son, som följde med sin mamma till jobbet, men de var tydligen inte släkt.

    Hon hade i alla fall många strängar på sin lyra med oanade talanger som såväl målare som skådespelare.

    När hon inte målar båten med miljöfarlig färg då grinar hon krokodiltårar över att Sverige inte tar emot tillräckligt med migranter för att uppnå en systemkollaps.

    Frigolitbiten var skicklig på att göra politisk karriär som floskelmaskin, men hans tal till lärarna, som om de vore barn, var minst sagt pinsam. Han borde hålla sig till sina handhjärtan.

    När det sista språkröret försvann i ett rökmoln från sin dieseltruck fick de väl ta den där manshatande batikhäxan i stället.

 3. Märta Stenevi, Per Bolund med flera miljösnillen skulle göra betydligt större nytta för miljöproblemen på vår jord om de tog sina lådcyklar och förflyttade sig till Mekongfloden för att fiska plast.

Kommentarer är stängda.