Olle Ljungbecks protest mot lögnhalsarna i Rosenbad, som fjäskar för islam

Följande protest är skickad till samtliga partiledare.

Det var i SVT:s debattprogram ”Sverige möts” på tisdagen den 9 mars som Richard Jomshof, som är SD:s partisekreterare, kom med sin islamkritik. Den skenhelige Kristersson tyckte att denna kritik var direkt stötande, vilket jag skulle säga om hans eget uttalande. Muslimska röster måste värnas, då blundar man för hederskultur och hör inte när balkongflickor dunsar i backen.

Bildresultat för balkong på höghus

https://www.friatider.se/ulf-kristersson-sds-islamkritik-ar-direkt-stotande

Kritik av Islam.

Ni, ovanstående har kritiserat Richard Jämshof och Björn Söder, SD för deras kritik av Islam. Inget kunde vara sannare och mer berättigad än denna kritikmot världens ondaste och grymmaste religion.

Egentligen borde jag inte beröras av de utfall ni gjort mot dessa båda sanningssägare. Ni blir ju bara värre och värre för var dag som går i förnekelse av sanningen.

Det verkar som ni helt fallit utanför ramen för det vi kallar etik och moral. Era lögner kan vara hur grova och osanna som helst om det tjänar era syften. När man genom att följa dessa lögner under de år ni varit partiledare häpnar man över hur ni kommit dit ni befinner er i dag.

Men sanningen kanske är denna. Utan era grova lögner skulle ni aldrig nått de positioner ni nu nått. Att ni därmed förlorat all aktning och respekt bekommer er inte eftersom makten för er är överordnad moral och etik.

Jag har ett starkt minne av min mors sista ord när jag som femtonåring lämnade hemmet för att försörja mig själv. När jag stod i dörren och kramade henne farväl, sa hon. ”Olle, min son, tänk på en sak framför allt annat. Använd aldrig lögnen i något syfte. Varken om du befinner dig i en situation där en eventuell lögn kunde rädda dig och aldrig heller för att gynna dig själv. Men också, använd aldrig lögnen om någon annan”.

Hade ni haft en sådan mor hade kanske Sverige sett annorlunda ut i dag. Åtminstone skulle vi inte känt det fruktansvärda förakt som fler och fler av svenska folket känner för er.
Till slut.

I de länder där Islam är statsreligion har man inte godkänt FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. I stället har dessa länder en egen konvention som kallas Kairodeklarationen  och som stöder sig på Sharialagen, den grymmaste av alla lagar , som förbjuder människor att tänka fritt.

 Kairodeklarationen avviker vad gäller synen på kvinnans rättigheter, tillämpning av lagstiftning och uppfattning om religionsfrihet, från FN:s deklaration om mänskliga rättigheter. Den skiljer sig från FN-konventionen bl a genom  att den inte betraktar kvinnor och män som jämlika, den tillåter bl a grovt  förtryck av människor som FN-stadganmenar är varje människas ensak t ex religionsfrihet.

Dessutom tillåter islam att män agar sin hustrur etc. Det kan också tilläggas att Islam dödsdömt minst två personer Sahlman Rushdie och Lars Wilks, vilka i likhet med Jomshof och Söder talat klartext om vad Islam står för och i motsats till er inte ljugit och förnekat islams grymhet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

——————————————————————————-

Kvartal redovisar det alla vet, att invandrare är överrepresenterade i fällande domar om våldtäkt. Men Ann Heberleins slutsats att om värderingar ändras, så ändras beteenden, ger jag inte mycket för. Så länge som invandringen fylls på av unga män uppfostrade i patriarkalisk miljö där kvinnan är mannens ägodel, är det ett god dag yxskafts svar, som hon klämmer dit för att det ska låta bra inför PK-folket.

Bildresultat för våldtäkt

https://kvartal.se/artiklar/valdtaktsmannen/

4 tankar kring ”Olle Ljungbecks protest mot lögnhalsarna i Rosenbad, som fjäskar för islam

 1. Islam är en förmedeltida politisk idelogi för erövring (världsherravälde) plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. En förtäckt religion med en gigantisk mängd röstboskap. Snart 300 miljoner har fått sätta livet till på grund av detta vansinne. Hjärntvätten börjar i vaggan. Profetens (570 e.kr – 632e.kr) CV (curriculum vitae): Började som karavanplundrare därefter krigsherre, mördare, våldtäktsman, slavhandlare samt pedofil. Judar, kristna och otrogna är legitima byten. Är det så konstigt att världen ser ut som det gör där profetens släptåg finns.
  I Norden har vi kristna kors i våra flaggor vilket bidragit till gemenskap och välstånd. På grund av huvudsakligen socialdemokrater, miljöpartister och centerpartister är vårt fosterland på väg åt fel håll. Alltmer varje dag uppdagas detta i media. Att ta tag i detta och komma till rätta med vansinnet, kräver kunskap och handlingskraft och lagändringar. Politiker är valda av folket för folket. Stora delar av folket är vilselett, okunnigt och grundlurade. Journalister (murvlar) skall granska makten åt folket.

  1. Tack för en kunskapsfylld sammanfattning av islams blodiga historia.
   Okunnigheten är lika stor hos politiker som hos ”murvlarna,” som därför granskar folket åt makten.

   1. Off topic men jag undrar om du blivit utsatt för så kallad shadow- banning?
    När microsoft edge helt plötslig slutade att fungera växlade jag över till chrome och när jag sökte på harriets blogg visade det sig helt omöjligt att komma in på din sida den bara blinkade förbi med blixtens hastighet för att slutligen hamna ”oskyldiga” HARRIET med ivissa fall kakrecept.

    1. Kanske är det makthavarna som är framme och delvist blockerar innehållet utanför åsiktskorridoren? Tech jättarna kanske måste tacka för Löfvens billiga el till sina kylanläggningar i norr?
     Haft krångel sista dagarna med att datorn ständigt hängt sig, har själv inte kommit ut på vissa bloggar.
     Var tvungen att kolla med https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_banning.

Kommentarer är stängda.