Könsstympning stoppas inte av ord, denna avart kräver handling utan kompromisser

Av Olle Ljungbeck, som är handlingens man.

 Ljungbecks svar till Sofia Jarl, förbundsordförande för centerkvinnorna och Karin Hedberg, ordförande Gävle/Hamrånge, efter deras ledarkrönika i Gefle Dagblad om kvinnlig könsstympning.

https://www.gd.se/artikel/debatt-vi-maste-skydda-flickor-fran-konsstympning

Bildresultat för könsstympning
Läkarmissionen; Stoppa kvinnlig könsstympning i Kenya.

”I Sverige är kvinnlig könsstympning förbjuden och har sedan länge varit det. Trots detta pratar ni endast om problemen/tortyren.

Vem om inte ni politiker skall göra något åt dessa kulturella avarter.

I stället för att prata om sådant ni ändå inte gör något åt borde ni stödja Åkesson och inte som nu gå till storms mot honom, när han talar sanning och visar på reella ”kulturella” skillnader.

Ni och de övriga pk-partierna kritiserar honom när han säger sanningen.

Ja, just sanningen.

Det går inte att motsäga för då ljuger ni.

Varför skall vi inte tala klartext i de här sammanhangen?

Ingen kan väl förneka att vissa migranter från kulturer där islam är statsreligion är och blir en kulturell  belastning/kulturell katastrof.
För Sveriges del har ju bl a nedanstående kulturyttringar medfört fruktansvärda konsekvenser för svenska folket, men givetvis också för kvinnliga emigranter. Ex. Hedersmord, klanstrukturer, könsstympning, gängvåldtäkter, förnedringsrån, ”balkongflickor”, månggifte, barnäktenskap, tvingande klädsel etc.

Ni tillhör sannolikt gruppen individer drabbade av godhetssyndromet.
De som smittats av detta har också förlorat förmågan att tala sanning.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

——————————————————————————

Hej.
En liten framgång, mejlade Olle Ljungbeck i går.

Från åklagarmyndigheten.
” Du underrättas  om att din anmälan avseende en ledarkrönika som har författats av ett statsråd har överlämnats till Justitiekanslern för fortsatt handläggning.
Hälsningar Gunnar Merkel”

—————————————————————————————-

8 tankar kring ”Könsstympning stoppas inte av ord, denna avart kräver handling utan kompromisser

 1. SD med Åkesson kom ju in i Riksdagen på just asylstopp!
  Efter det blev man sedan TYST. Målet var nått och efter det levde man bland de övriga ”politiska adelsfolket”. Märkligt att asylstopp är på tapeten nu!
  Inte mycket om detta som har kommit från SD:s mun, sedan 2010. Vägen till makten och härligheten skyr inga medel, speciellt när man själva tilldelat sig ÅTALSIMMUNITET.
  Till och med Miljöpartiet ”bytte sida” en gång vid lokalvalet i Örebro. Man ställde sig på ”de borgerligas sida” enbart för att få ”inflytande”. Tydligen hade de som röstat på Mp inget emot det, då de till nästa val fortsatte att rösta på Mp.
  I de flesta partiernas partiprogram finns inget konkret om att rädda den svenska välfärden. Man gör det inte genom att ”släppa in” 100 000 om året. Den svenska samhällsapparaten hänger inte med den artificiella befolkningsökningen.
  Politiker, när kollapsar Sverige?
  Eller, vet NI inte ens det vad ska VI då med ER till?
  Alla vet att NI är skyldiga till den svenska misären. Frågan är: När ska NI alla bli REJÄLT BESTRAFFADE? Fängelse alltså.

  1. En klarsynt sammanfattning av hur ideologin falnar när riksdagsbänken värmer så skönt!

 2. Från Aftonbladet idag: ”DEBATT. Hedersvåld, klanstrukturer, barnäktenskap, könsstympning och gängvåldtäkter är några exempel på konsekvenser som den ansvarslösa invandringen har inneburit, och innebär, för Sverige.
  Att förneka och försöka gömma undan detta är både fel och fegt. Att i stället sätta fingret på problemen, även om det innebär en risk att bli kallad fula ord, är däremot ett steg mot en möjlig positiv förändring”. Där rök 6 av de 7 partierna till nästa val. Trots SD:s sena utspel kan även de ryka.

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/weK10n/fegt-av-er-att-forneka-invandringens-foljder

  1. Äntligen verkar SD med Åkesson ha vaknat till, trots att klockan nästan är tolv. De måste sluta att svassa för M och KD och visa vad de själva vill, asylstopp är en bra början.

 3. Tyvärr blir det antagligen liknande röstresultat igen, kan inte förstå detta självskadebeteende hos svenska folket krävs nog att något mycket allvarligt ska hända för att det ska bli ett uppvaknande.

 4. Man må vara förd bakom ljuset, men till nästa val kan väl inte vi svenskar vara så korkade att VI fortsätter att rösta på SAMMA partier/politiker som under många år orsakat fruktansvärda konsekvenser för det svenska folket. Svensken borde väl NU inse att han/hon har röstat FÖR fortsatta Hedersmord, klanstrukturer, könsstympning, gängvåldtäkter, förnedringsrån, “balkongflickor”, månggifte, barnäktenskap, tvingande klädsel etc. Nå, ska vi svenskar rösta för fortsatt Migration i samma stil, eller ska vi rösta för att Migrationen skall UPPHÖRA?

  1. Du ställer en mycket berättigad fråga, som alla väljare av sjuklövern borde begrunda och inse sitt medlöperi till dessa kulturella avarter, som förstört livet för så många drabbade.

Kommentarer är stängda.