”Skolmedicinens propaganda är en stor skam”

Tyvärr håller jag inte det jag lovade för en vecka sedan, att lämna Covid-19 pandemin från dess virus till vaccin. Men Lars Berns artiklar om skolmedicinens propaganda behöver sprida på fler forum. Han är grundare av Metabol Hälsa och innehar bloggen Anthropocene.
https://nyadagbladet.se/kronikor/skolmedicinens-propaganda-ar-en-stor-skam/
”En vän till Lars Bern ställde frågor relaterade till coronakrisen till en av den svenska skolmedicinens ledande byråkrater. De vilseledande och rent felaktiga svaren ligger helt i linje med de industriintressen skolmedicinen tjänar framom människors hälsa, konstaterar Bern….”
Goddag yxskafts svar, anser jag på berättigade frågor om vaccin, muterat virus och skolmedicinens monopol på sanning.

Ett par exempel om goda behandlingar för svårt corona drabbade är malariamedlet Hydroxiklorin (HCQ) och medicinen Ivermectin som har god effekt mot olika smittämnen. Orsaken till att de baktalas av skolmedicinens ledande byråkrater, samt av Big Pharmas mutade läkare är att de är billiga, några tior till skillnad från det hyllade Remdesivir, som kostar 20.000/dos.

När patent gått ut då blir verkningsfulla mediciner plötsligt utan verkan!

Rejäla doser av vitaminer och mineraler stärker immunförsvaret, tillsammans med sund kost och motion, som Bern skildrat i sin bok ”Den Metabola Pandemin.”

Bildresultat för den metabola pandemin

Miljarder strömmar nu in till Big Pharma, som nu även vill vaccinera små barn. För barn är en utmärkt grupp att medicinera genom att övertyga resursstarka, men osäkra föräldrar om mediciners välsignelser. Nu är det Astra Zenecas vaccin som skall testas i Oxford på små barn, trots att allvarliga biverkningar har rapporterats.

Lars Bern avslutar sin artikel med en otäck, men berättigad fråga;

”….Vågar man längre söka vård hos denna skolmedicin, styrd av andra intressen än patienternas bästa, när man blir sjuk?”

För Er som orkar ta del av mer, eftersom Twitter censurerar all vaccinationskritik. Bern konstaterar att vacciner mot muterade virus är det sämsta alternativet.

”….Okunniga och fega politiker vågar eller vill inte frondera mot det enorma ekonomiska inflytande som utövas av det medicinska komplexets företag och hyperrika intressenter. Makten i dagens västvärld ligger nämligen som ni vet till mycket stor del hos de oligarker som kontrollerar de stora globala företagen. En korrumperad politikerkår vill inte alienera dessa intressen i förhoppningen att senare kunna dra sig tillbaka och lyfta feta arvoden från denna krets.….” https://anthropocene.live/2021/02/08/att-mala-in-sig-i-ett-horn/

https://newsvoice.se/2021/02/dolores-cahill-mrna-vaccinerna-organsvikt-sepsis/

2 tankar kring ””Skolmedicinens propaganda är en stor skam”

  1. Det ska löna sig att sälja in vaccinationsprogrammet… Anthony Fauci, mångårig chef på CDC (NIH) i USA, belönades nyligen av israeliska Dan David-stiftelsens pris på 1 miljon USD, för sitt förtjänstfulla fördärv… värv.

Kommentarer är stängda.