Björn Ranelid ”Om tillståndet i Sverige”

En vacker och vredgad text av Björn Ranelid där han berättar sanningen om Sverige. Olle Ljungbeck har förmedlat texten från ”Projekt Sanning.

https://projektsanning.com/2021/02/07/bjorn-ranelid-om-tillstandet-i-sverige/

”Om tillståndet i Sverige?

Bild: Björn Ranelid Wikipedia.

Bildresultat för Björn Ranelid

Många människor i Sverige går omkring som levande krutdurkar med glödande stubintrådar som glöder efter sig.

Vissa passagerare som åker på tåg från Kumla station sparkar och spottar på tågvärdar. Någon slog en ur personalen i tjänst med knytnäven så att näsan blödde på offret. En annan gangster har kastat in en bombattrapp i tågvagnen. En tredje, femte, tionde eller tjugonde av ligisterna och våldsmännen slog sönder glasögonen på en av tågvärdarna.

Ingen av dessa brottslingar svälter eller har blivit missanpassade för att de bor trångt med många i en familj. De har inte blivit förvägrade att gå i skolan eller att utbilda sig till ett yrke. Några av dessa råbarkade och hänsynslösa individer har säkert drogat sig med världens största farsot, nämligen narkotika.

Det är hög tid för oss att skriva, säga och sprida sanningen om tillståndet i Sverige. Därför gör jag det.

Vem eller vilka är det som med berått mod och besinningslös avsikt misshandlar levande träd i Malmö?

En del av dem står på Gamla kyrkogården i det inre av staden. Flera hundra träd har blivit sargade med en yxa eller annat tillhygge. Människor och träd är inte fredade i den sjuka hjärnan och samvetslösa själen. Det är ytterst allvarligt för allmänheten, staden Malmö och hela riket Sverige. Vissa av dessa träd torde vara äldre än alla politiker i riket som talar sig varma om utanförskap och som söker enfaldiga bortförklaringar.

En enda person kan ställa till skada för flera hundra tusen människor, vilka vill beskåda och njuta av det växande livet i parker och på allmänningar. Det är en form av terrorism.

En enda människa satte skräck i tusentals kvinnor, män och barn på Drottninggatan i Stockholm och körde en lastbil mot hopen av levande varelser med den enda avsikten att döda. Entalet kan mörda och skada flertalet. Trädsläktets stora familj i Sverige med miljoner bröder, systrar och föräldrar har sorg. Någon sinnessjuk människa eller flera gravt störda individer har bestämt sig för att misshandla en del av vårt gemensamma ekosystem. Det här handlar om att vettvillingar och farliga människor går lösa och tillåts härja fritt.

Sverige måste vakna från sin törnrosasömn. Laglydiga, skötsamma, hederliga och kärleksfulla kvinnor, män och barn borde bestämma sig för att säga ifrån och vägra att acceptera lögner, dumheter och förnuftsvidriga bortförklaringar från politiker och från dem som har makten över oss i riksdag och regering.
Lagen, polisen och den enskilda medborgaren måste vara ett.
Utan träd och växter kommer människan att förgås. De är våra systrar och bröder på Jorden. Vi andas in syre och andas ut koldioxid och det är livets växelgång.
Jordens träd spelar en oerhört stor roll för klimatet. Träd och gröna växter tar upp och binder koldioxid. Inget annat ekosystem på land utgör ett så stort kolförråd som det norra halvklotets skogsbälten.

Människor visar sina årsringar i ansikten och i kroppar medan trädet gömmer sin ålder under barken i ringar. Det finns mammutar, ekar, bergaskar och granar som överlevt flera hundra år på samma ställe som de föddes.

På Fulufjället i Dalarna står en klon av en gran som levt på en plats i cirka 9550 år och dess namn är Old Tjikko. Det är kanske världens äldsta träd och det står i Sverige. Jag bugar på hundra mils avstånd för den levande helgedomen.

Varför vill en människa skada hundratals träd i Malmö?

Varför mördar en ung man en annan levande varelse?

Varför slår en make sin hustru?

Varför misshandlar en fader eller moder sitt barn?

Hur är en person funtad som lurar, rånar och slår en gammal kvinna för att komma över hennes pengar?

Vem eller vilka är det som vält och skadat flera hundra gravstenar på Solna gamla begravningsplats i Stockholms län?

Är det någon som slitit sig från utanförskapet och sökt sig till friden och stillheten till minnet av de döda?

Eller försöker han, hon eller de rymma från sitt eget ansvar?

De slår, sparkar och välter, rånar, mördar, dräper och misshandlar människor, träd och gravvårdar över de döda och därmed skändar och bespottar dessa odjur även de efterlevande som sörjer sina kära och älskade. Revolutionen måste vara fredlig och den måste börja inom människan där den tyngdlösa själen lever i det tempel som kallas kropp. Vi sörjer med släktet träd och vi borde stå raka i ryggarna som tall, lind och alm när de ryggradslösa marodörerna tillåts härja fritt.

Frågetecknet påminner om en krok och där kan vi hänga upp alla de möjliga svaren, men denna gång ratas alla usla bortförklaringar från politiker av olika färger som kommer dragandes med floskler om utanförskap och att pronomenet vi ställs mot pronomenet de.

Vänligen Björn Ranelid, lördagen den sjätte januari år 2021″

Bildresultat för vackra träd

En eloge till Björn Ranelid för hans klarsynthet och mod att berätta om tillståndet i landet, som den korrekta kultureliten förvanskar med tomma floskler. Dessa skamlösa brun-smetar de som ser verkligheten som den är och skriver om den.

”….Det mest intressanta är att de som skambelägger andra oftast är de som är priviligerade med möjligheten att välja…..”

Men snart försvinner den möjligheten för de välbeställda, när hälften av unga högskolebarn är rädda i det offentliga rummet enligt BRÅ, men aldrig, aldrig får ungdomarna berätta om vilken etnicitet förövarna har. Jag misstänker att SVT då censurerar omedelbart.
Barnkonventionen gäller bara för låtsasbarnen från Afghanistan. Barn i Sverige offras för att den rödgröna godhetsglorian skall lysa klart.