Våldet eskalerar, medan Löfven ljuger och ommöblerar i regeringen

”Gäng eldade upp pensionär i Nässjö

INRIKES. Tre personer är anhållna för mord och grov mordbrand efter att ha bränt ihjäl en försvarslös äldre kvinna genom att sätta eld på hennes hus och låta det brinna ned till grunden medan hon var hemma…..”

https://www.friatider.se/gang-eldade-upp-pensionar-i-nassjo

https://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/OQEx81/uppgifter-gang-javlades-med-kvinnan-fore-branden

När förövare är utan etnicitet då förstår vi att det är unga invandrare som media beskriver som gäng och personer. Förljugenheten tar aldrig slut. När svenskar utför brott, då plötsligt är allmänintresset stort för namn och bildpublicering.

Tänk er om det varit personer från Nordiska Motståndsrörelsen, som eldat upp en gammal muslimsk kvinna, då hade pressarna gått varma och gärningsmännen hade snabbt hamnat inom lås och bom. Nu var en av gärningsmännen under 15 år och då blir det förståelsedalt från en snäll socialtant. För övriga bastarder blir det väl några timmars samhällstjänst och vill de inte komma, så händer ingenting.

Ni minns väl den påstådda sjalavryckningen på en muslimsk, gravid kvinna, där media stormade tillsammans med politiker mot främlingsfientligheten.

Att hävda att sjalen blivit avryckt renderade kilometerlång upprördhet i media och ett # hijabuppror, men när en gammal, försvarslös kvinna bränns inne, då gäspar statsmedia med sina politiker.
#Hijabupproret, då feministerna knöt sjalarna om sina huvuden med Gudrun Schyman i spetsen, kanske var en uppvärmning inför # MeeToo upproret sju år senare?

Gemensam nämnare är att förortens kvinnor som ville slippa att ha ”skäggiga skuggor” i hasorna lämnades i sticket, likaså Irans slöjprotest från modiga män och kvinnor.

Löfven bröstar sig att talar om att han gjort Sverige ett bättre land att leva i, vilket stämmer om Du är grovt kriminell med annan etnicitet. Att 366 skjutningar inträffade under 2020 bedömer väl statsministern som försumbart i den humanitära stormakten.

© FT BILD
Tre personer är anhållna för mord och mordbrand. Från artikeln i Fria Tider.

Om livet är Dig kärt, acceptera trakasserier och sönderslagna fönster av Löfvens berikare och värnar Du fosterlandet då riskerar du att jagas av Märta Stenevi, MP:s nya språkrör!

Efter att ha tagit del av Löfvens ommöblering med nya och gamla miljöpartister i regeringen är det åter dags att ropa ”Herre Förbarma Dig över ossoch be på våra bara knän om extraval, innan kulhål finns i ytterdörren och balkongen har sprängts bort.

https://www.svd.se/lofven-presenterar-nya-ministrar

3 tankar kring ”Våldet eskalerar, medan Löfven ljuger och ommöblerar i regeringen

 1. Man kan fråga sig om det är en ”kopia” av Löfven som strutsar omkring. För en sådan urbota politik som förs HÖR INTE HEMMA i Sverige!
  Det mesta av patrasket ska bara UT till nästa val.
  Era fega ”buksvin” varför utlyste ni inte Extra val?
  Nej, mera egotrippade kosingstinta politiker får man leta efter. Ni som tillhör denna kategori, måste bort NU.
  Vi kan inte ha det så här ända till nästa val. Det svenska Folket dom kommer att bli HÅRD vid det kommande valet. Vi får hoppas att många av de politiska ”Gökungarna” hamnar på ”Guantánamo”.
  Förr eller senare kommer de som gått Kapitalets ärenden samtidigt som man smutskastar USA:s inre angelägenheter att hamna där.
  Förutom Kristersson, han ska väl deporteras till Kina. De har visst en hel del otalt med honom beträffande hans roll som ordförande för Adoptionscentrum.
  Kina blev det land som Adoptionscentrum förmedlade allra flest barn från, runt 250 om året där många hade stulits från sina föräldrar. Barnen var oftast friska och de hade inga födelseattester då så gott som alla angavs som ”hittade”!
  Löfven ska bort, Kristersson ska bort. Bondbruden ”Lööf” ska också bort. Förresten, alla partiledarna SKA BORT från Riksdagen liksom lobby packet.

  https://www.aftonbladet.se/kultur/a/KvA9R7/kristersson-svek-de-stulna-barnen

  1. Om någon förändring skall ske så måste fler svenskar vakna. En ny regering med M + KD med stöd av ett följsamt SD blir tyvärr ringa förändring. Men som sagt värre kan det inte bli. Malmölistan och Örebropartiet skulle jag vilja ha i riksdagen med AfS samverkan.

Kommentarer är stängda.