Dammsug inte, sänk värmen och släck lamporna!

Att vi har elbrist har väl ingen undgått att märka, med en titt på el.räkningen. Det är bara miljöpartisterna som förnekar det i Bagdad Bobs anda.

Industrier kör på halvfart, nya anläggs inte på grund av el.brist och osäkerhet med leveranser, främst i södra Sverige.

Nu importeras både smutsig kolkraft och energi från riskabla kärnkraftverk. Det är det som innebär att ligga i framkant.

Per Bylund, (MP)numera vice statsminister samt miljö- och klimatminister, har säkert fler ess i rockärmen som sänker landets industrier. Allt ska drivas på el, lastbilar, personbilar ner till gräsklippare och därutöver öppna gränser, så befolkningsökningen slår nya rekord.

Kanske det blir en återuppstånden el-motbok som vi medborgare får rätta oss efter?

För nu är SVT:s aktivister i farten igen med dammsugarförbud, som snabbt ändrades till råd.

Att vifta med pekpinnar och kontrollera folket är en önskan hos statsmedias journalister som är svår att dölja. Att granska makthavarnas erbarmliga energipolitik kommer inte på fråga från denna rödgröna kår.

Glöm inte att >53 miljarder bara ”försvann” i Nuon affären, där Maud Olofsson var Reinfelds och Bildts springflicka.

På sociala medier rungar protesterna mot dessa verklighetsförnekande miljöpartister. Här får Ni ett par exempel.

Jonas Andersson (SD) funderar om han är trög i huvé, när VD för svenska kraftnät tycker det är bra för miljön att industrier stängs ner, när elen är dyr….

Jag hoppas för Guds skull att Nyamko Subini kan ställa till med extraval och slå dövörat till Löfvens och Lööfs vrede.

Ps. När tom statsmedia protesterar borde väl regeringens väljare inse att något är fel. https://www.svd.se/nu-vill-svt-lara-oss-att-acceptera-elbrist. Ds.

”………Att vårt största, skattefinansierade mediehus i allmänhetens tjänst inte problematiserar situationen, utan istället tar medborgarna i örat utifrån en bild som klaffar med regeringens försvar av en hårt ifrågasatt energipolitik, det är smått häpnadsväckande.”

4 tankar kring ”Dammsug inte, sänk värmen och släck lamporna!

 1. Kan ”vår elbrist” bero på bl.a. de Amerikanska bolag som Facebook, Microsoft och Amazon datahallar i Sverige, SLUKAR enorma mängder el? Enbart Amazons anläggning drar MER el än hela Västerås!
  Även HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) i Sverige förbrukar stora mängder el.
  Den ene anläggningen har mer än 10 000 antenner som är placerade i hela södra Sverige. Den kallas för LOIS och är världens till ytan största HAARP-anläggning som dessutom avger höga ohälsosamma strålvärden.
  Den andre vädermaskinen heter EISCAT och ligger i Kiruna. Den är sammanlänkad med anläggningen i Tromsø, Norge. Varför kontrolleras dessa av utländsk makt!
  Vi importerar sopor sedan 2008 med ett genomsnitt på c:a 2 miljoner ton sopor.
  Enligt Naturskyddsföreningen består de importerade soporna till 12,5 procent av plast. Omräknat c:a 225 000 ton plast per år!
  Hm, här har du mycket att göra ”Greta”.
  Man undrar om det är förbränningen av sopimporten som skall upprätthålla ”vår” elförbrukning?
  Sopberget i Skultuna är ENORMT. Soptippen växer mer än vad den kan förbränna. Gå in i länk nedan för beskådan.
  De flesta av våra politiker MÅSTE BORT då de ständigt orsakar det svenska samhället mer skada än ”NYTTA”.
  Vår el skall väl användas i första hand till den svenska välfärden och inte som nu till utländska intressen som knappt betalar en bråkdel av vad vi andra får betala. Vi ska frysa och företag skall läggas ned medan elen går till dessa utländska aktörer.
  Är det inte något som är fel då, politiker?

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/har-vandrar-de-runt-bland-sopbergen-pa-skultunatippen-blir-illa-berord https://sverigesradio.se/artikel/7077668 https://experimentlandet.blogg.se/2018/july/varfor-har-vi-denna-onaturliga-varme.html https://www.svd.se/sopimporten-kritiseras–plast-ska-inte-eldas

  1. Tack för Din informativa kommentar!
   ”Vår el skall väl användas i första hand till den svenska välfärden och inte som nu till utländska intressen som knappt betalar en bråkdel av vad vi andra får betala. Vi ska frysa och företag skall läggas ned medan elen går till dessa utländska aktörer.”
   Techjättarna betalar regeringens mutor med billig el med nätcensur!
   Vakna svenskar, vakna!

Kommentarer är stängda.