Är Trump:s sorti början på slutet?

Nu har Joe Biden övertagit USA:s presidentskap under massiv bevakning. Illegala skall få medborgarskap, muslimer är åter välkomna in, klimatet skall prioriteras och massvaccinering skall nu ske. https://nyadagbladet.se/utrikes/bidens-forsta-order-munskyddstvang-massvaccinering-och-medborgarskap-till-illegala-invandrare/

Då är det skönt att läsa Mons Krabbes gedigna krönika, där han undrar om utvecklingen i USA är början till slutet.

”……..Trumps tydliga ställningstagande för nationen och förkastande av den politiska globalismen, inte minst i det uppmärksammade talet han höll inför FN:s Generalförsamling i november 2019, där han sade att ”framtiden tillhör inte globalisterna, den tillhör patrioterna”, var DET som verkligen mobiliserade globalismens alla krafter emot honom. 

ALLA medier utom FOX har riktat sina eldrör mot det Vita Huset. Den ena hetskampanjen har avlöst den andra. Denna ohejdade aversion kan bara förklaras med att han utgjorde ett stort hot mot mycket stora planer för framtiden. Men, nu är han ur vägen, och marschen mot den globala framtiden kan fortskrida, med Biden som villigt redskap.

Den motståndskamp mot det globalistiska projektet, som fick energi av Trumps valseger, men även av Brexitomröstningen och framgångar för nationalister i Europa, såsom Salvini, satte skräck i vissa. Nu ser det hotet ut att vara undanröjt…….”

Från Mons Krabbes analys av kampen mellan globalister och nationalister, med utgångspunkt från USA. En mycket läsvärd krönika från hans blogg.


Trumps tal i FN:s Generalförsamling var som en krigsförklaring mot Globalismen!

Tech jättarna tystar allt fler, här är det Facebook, som har tagit ner en video av den katolske kardinalen Juan Sandoval Íñiguez, ärkebiskop emeritus i Guadalajara, Mexiko. I videon hävdar kardinalen att globalistiska ledare utnyttjar den pågående pandemin för att få till stånd en ny världsordning. Facebook menar att kardinalen sprider falsk information om covid-19.

Trump med sin stora följarskara finns kvar, nu följer riksrätt för att få bort honom från politiken, men rykte om ett patriotiskt parti gör att hans belackare ej kan koppla av.

https://samnytt.se/facebook-censurerar-kardinal-som-fordomer-new-world-order/

”Kommer republiken att dö eller återfödas” frågar sig Natural News https://www.naturalnews.com/2021-01-20-situation-update-jan-20th-day-of-reckoning.html?vgo_ee=gCyy5pSlQ1cxpIGKbffB1qyPUFd7JHyq9acdSgULWaM%3D

”…….I själva verket svor Biden inte på någonting. Valet var olagligt, okonstitutionellt och fylld med avsiktlig missnöje. Stölden av valet gör Biden-regimen ogiltig och har ingen juridisk vikt alls……Det är därför detta inte är över . Biden har ingen legitimitet, och beviset på valbedrägerier finns fortfarande i överflöd……”

4 tankar kring ”Är Trump:s sorti början på slutet?

  1. Joe Bidens installation var inspelad långt innan, se i länk nedan. Dessutom lägger han sin hand på en ”Satanistisk Bibel”. Den omges av uppochnedvända KORS! Bidens installation är OGILTIG. Han gör t.o.m. installationen medan Trump fortfarande är President! Militären kommer kasta ut Biden och sedan tar DE över styret av USA.
    TT

    https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/01/the-military-is-in-control-inauguration-was-pre-recorded-trump-to-be-sworn-in-march-4-charlie-ward-simon-parkes-must-video-3562687.html

    https://www.ournewearthnews.com/2021/01/20/joe-biden-swears-on-satanic-bible/

    1. Häpnadsväckande företeelser beträffande Bidens röster är i svensk media inga tecken på valfusk. Detta Trumphat och mot hans väljare, påminner om Hitlers judehat. Demokratin är räddad ropar den globala finansmaffians lakejer!

  2. Vill Trump fortsätta med politik, så är det bråttom med att grunda det nya partiet.
    Dvs att smida medan järnet är varmt.

Kommentarer är stängda.