Lock Down är mer skadligt än Covid-19 och coronavaccin för gamla kan påskynda död!

England Lockdown
En ny studie visar att obligatoriska låsningskrav kanske inte ger mer betydande fördelar för att begränsa spridningen av COVID-19 jämfört med frivilliga åtgärder som social distansering och restriktioner. 
Här går en fotgängare på trottoaren i centrala London på morgonen den 24 mars 2020 efter att Storbritannien beställt en låsning. JUSTIN TALLIS / GETTY

https://www.newsweek.com/covid-lockdowns-have-no-clear-benefit-vs-other-voluntary-measures-international-study-shows-1561656

Från artikelns kommentatorsfält: Maria Johnson
Alla forskare i världen kan puffa och puffa (ofta i olika riktningar) men naturen kommer alltid att gå före. Det finns fler virus i världen än stjärnor i vårt universum – och även om endast cirka 200 av dem kan påverka människors hälsa utvecklas / muteras de ständigt för att lura vårt immunsystem. Att jaga dem är som att försöka spika gelé i taket – så ta hand om din kropp, sluta röka, äta ordentlig mat, träna, få ordentlig sömn och skydda dina nära och kära.

https://samnytt.se/kanadensisk-forskning-visar-nedstangning-skadar-10-ganger-mer-an-det-gor-nytta/

Nedtystad läkare protesterar mot skadlig Lock Down och corona hysteri, som endast är medel för totalitär samhällsutveckling med kontroll över medborgarna. https://nyadagbladet.se/halsa/kanadensisk-lakare-sagar-mediabilden-av-coronakrisen/

Norge väcker oro för vaccin till gamla!

”….Norge uttryckte ökande oro över säkerheten för Pfizer Inc.- vaccinet mot äldre personer med allvarliga underliggande hälsotillstånd efter att ha gjort en uppskattning av antalet som dog efter vaccination till 29.

Den senaste siffran lägger till sex till antalet kända dödsfall i Norge och sänker åldersgruppen, som drabbar personer mellan 75 – 80 år. Även om det är oklart exakt när dödsfallet inträffade har Norge gett minst en dos till cirka 42 000 personer och fokuserat de som anses mest utsatta om de får viruset, inklusive äldre…..”

Slutsats:

”…..För riskabelt

Resultaten har fått Norge att föreslå att Covid-19-vacciner kan vara för riskabla för de mycket gamla och dödssjuka, det mest försiktiga uttalandet från en europeisk hälsovårdsmyndighet.
Det norska folkhälsoinstitutet bedömer att ”även för de relativt svaga svagheterna kan till och med relativt milda vaccinbiverkningar få allvarliga konsekvenser. För dem som ändå har en mycket kort återstående livslängd, kan nyttan med vaccinet vara marginell eller irrelevant….. ”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/norway-vaccine-fatalities-among-people-75-and-older-rise-to-29

Inte nog med vaccinets risker, nu konstateras att sträng Lock Down i Norge byggde på felaktiga testresultat och var således helt onödig.
National Institute of Public Health slog larm om ökad infektion och flera positiva prover under jul. Nu visar det sig att siffrorna var helt fel, skriver Aftenposten och Camilla Stoltenberg chef för Folkhäsoinstitutet beklagar.

https://www.aftenposten.no/norge/i/JJ6dL6/folkehelseinstituttet-bommet-paa-smittetall-i-julen

Coronan är en svår influenza, men inte med fler dödsfall, men Big Pharmas hysteriska undersåtar jämför med spanska sjukan, kolera och smittkoppor, allt för att skrämma folket till lydnad.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/eKaQ34/lika-manga-dor-ett-ar-med-svar-influensa-som-under-coronan

Bildresultat för spanska sjukan
Spanska sjukan, också kallad spanskan, var en ovanligt svår och dödlig form av influensa som spreds över hela världen i slutet av och strax efter första världskriget. Dess ursprung är okänt. De flesta dödsoffren var unga vuxna, vilka i övrigt var vid god hälsa. Mellan 50 och 100 miljoner människor dog, vilket gör spanska sjukan till den pandemi som skördat flest liv i mänsklighetens historia på så kort tid. Antalet döda motsvarar 3–6 procent av världsbefolkningen, som då bestod av 1,6 miljarder människor (Wiki).

3 tankar kring ”Lock Down är mer skadligt än Covid-19 och coronavaccin för gamla kan påskynda död!

  1. I går hade SVT Rapport ett inslag där man visade likkistor köande framför ugnarna.
    Avsikten var uppenbar. Att skrämmas!

    Rapport hade även ett inslag riktat mot Swebbtv. Avsikten där var förstås att misskreditera kanalen. Men frågan är om inte det motsatta kommer att hända.

    Ty SVT visade Swebbtv:s logga och ett porträtt av chefredaktören. Bara det gjorde antagligen tusentals tittare nyfikna. Så resultatet kan bli att Swebbtv får ännu fler tittare.

    Snopet va, SVT?

    1. En iakttagelse som jag också gjorde.
      När DN:s skribenter nu ojar sig över att SVT för en enstaka gång också lät en Trumpsupporter komma till tals i ett nyhetsinslag och för att programmet ”Min sanning” släppte fram Mattias Karlsson, då borde varenda tittare förstå hur korrumperad Wolodarski med systemmedia är. Han menar att bara hans dvs. den globala finansmaffians, sanningsåsikter skall presenteras. Denne Sorosaktivist är så långt från saklig och objektiv journalistik, som man kan komma och borde avlägsnas från sin post om demokratin vore frisk.

Kommentarer är stängda.