Mord utanför Hemköp och från en balkong

Isolering av coronan eller av rädsla för att bli mördad, när Du är ute och handlar?

Polisen uppger att det handlar om en person som helt oprovocerat har huggits till döds, utanför Hemköp i Sundbyberg under lördagskvällen den 2 december.
Polisen släpper signalement, skriver Aftonbladet.
Vilken nyhet! Givetvis utan att etnicitet anges.
Att tryggheten minskat och utsattheten ökat för vanligt folk är konsekvenserna av vänsterns godhetshybris i vår humanitära stormakt.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/EpJvAG/man-dod-efter-knivdad

https://www.friatider.se/forbipasserande-hoggs-ihjal-utanfor-hemkop

Balkongmorden fortsätter tack vare vår feministiska regeringens hybris för den kulturella identiteten, som i praktiken står över lag och rätt. Löfvens eftergivenhet för dessa patriarkaliska klanmördare står i proportion till hans maktbegär.

Tafatta dimridåer med försäkran att fler poliser och straffskärpning (som inte blir verklighet) skall få bukt med den skenande brottsligheten, är allt vad medborgarna får till livs.

Att utfärda asylstopp finns inte på regeringens agenda, migranter av olika vandel passerar dagligen gränsen in till landet där evig försörjning utan krav är legio, allt medan folket får ta smällen av livsfarliga kulturkrockar.

Ingen misstänkt är gripen är standard meddelandet efter mord, knivskärningar, rån, våldtäkter, sprängningar, till skillnad från pensionärer, som uttrycker sin förtvivlan på nätet.

Men de verkligt skyldiga till landets moras, är Reinfeldt och Löfven, som finns framför näsan på polisen. De har brutit mot rikets grundlag att skydda landets befolkning. Reinfeldt får gåvor från den globala eliten och Löfven viktiga röster från förorten.

Bildresultat för lagboken

2 tankar kring ”Mord utanför Hemköp och från en balkong

  1. Det mesta har både för- och nackdelar.
    Balkongfall har följt med mångkultur som tidigare regering har infört och är naturlig följd av politiken.

Kommentarer är stängda.