2020 är Avståndets år mellan politiker och medborgare

I hela världen finns en gynnad parasitklass med mutade undersåtar som vill förändra den globala ekonomin och samhället så det passar dess syften.

Ägarna i de globala nätverken som big tech, big food, big pharma, big news med bankimperiet som högsta general vilar inte på hanen. Verkställarna till dessa uppdragsgivare är i första hand FN och EU tack vare nationens politiker, vars media ännu håller folket sovande om bakgrunden till världens katastrofer, krig, terror, fattigdom och lidande.

Kyrkan och hjälporganisationer har världens orättvisor som affärsidé.

Lönelistan red.png
Cheferna som tjänar mest i biståndsbranschen, överst från vänster: Pasi Hellman, vd, Nordic Development Fund; Maria Håkansson, vd, Swedfund, Yves Leterme, generalsekreterare, Idea; Peter Eriksson, biståndsminister (MP), Regeringskansliet och Monika Weber-Fahr, verkställande sekreterare, Global Water Partnership. 
Foto: Pressbilder/OmVärlden , från

https://www.omvarlden.se/Branschnytt/nyheter-2019/nya-rekordlonen-for-bistandschefen-218-000-kronor-i-manaden/?fbclid=IwAR2jVEjO_O0-jag8g_GcWwUlZKeC0hhD-yjvY5dM6rIwutVox4h1

Avståndet mellan politiker och folket har aldrig varit större, skickligt dolt med vackra ord om ett starkare samhälle med trygghet för alla.

Här är bara några ord och händelser som jag minns från avståndets år här hemma;

-”Generation villebråd

-Gangsterparadiset

-Förnedringsrån

-Federly skandalen

-Terroristbankomater

-Skandiamannen, Olof Palmes mördare, som få tror på

-Klimatets undergångsprofeter

– Lock down med corona hysteri

– Coronavaccin med många ???

-Åldersrasism med ordinerad död på äldreboende

-Estonia sprickan

Censur och inskränkning av yttrandefriheten, där Swebb Tv och alternativen utgör Löfvens största hot https://newsvoice.se/2020/12/swebbtv-riksdagen-repressiva-krafter/

-White flight med gates communities ökar främst för eliten som fortsätter att värdegrundspredika

– Till sist en formidabel uppvisning i den politiska elitens, predikan med pekpinnar till folket för alla måste göra mer, var det rea besök i en galleria han menade statsministern?
https://samtiden.nu/2020/12/stefan-lofven-i-jultrangseln-ocksa-23-december/
Morgan Johansson köpte julklappar i Lund, Lena Hallengren shoppade loss i Kalmar, Nyamko Sabuni i Kista, Ebba Busch gick på stor fest före jul och Magdalena Andersson nöjde sig med Sälen, hon hade nog inte läst vårdförbundets uppmaning https://www.svt.se/nyheter/inrikes/vardforbundet-vadjar-stanna-hemma-ak-inte-till-fjallen

– Men värstingen i vanlig ordning var Dan Eliasson, som tog semester och stack utomlands, tänk om han kunde stanna kvar i Las Palmas

Uti världen;

-Valfusk i Belarius och USA

-Fyrverkeri-explosioner i Beirut

-Förgiftningar av regimkritiker

-IS terror dåd i Paris, Nice, Wien

– Black Lives Matter rörelsen

-Uppror I Honkong, Thailand, Belarius

-EU:s skuldsättning av framtida generationer med sin corona fond på 750 miljarder

Efter fyra år ett Brexit avtal

Vad jag hoppas på inför nya året är att fler medborgare skall vakna och inse; att nationen är grundbulten för demokratins bevarande och att framtiden är något vi alla skapar.

Visa information om relaterad bild