Läkare, som inte lyder Big Pharma censureras

Nils Littorin, läkare och partiledare för Malmö listan skriver på Facebook:

”God Jul men…
Nu censurerar Youtube min kritik mot Covid-19   #lockdown  för andra gången.
Videon med läkaren Sebastian Rushworth
togs ner igår. Videon jag gjorde med läkare Sven Roman censurerades också.

Covid-19 är en hemsk sjukdom, som dödar  äldre och immunsvaga. Jag menar att omvärldens reaktion, med ovetenskaplig nedstängning och inhumana restriktioner gör situationen värre.
Social distans, tvätta händerna och ett fokuserat skydd av riskgrupperna är en human och korrekt strategi. Att skydda riskgrupper misslyckades vi med, och det är vår lärdom från detta trista 2020.

Men stänga ner och göra människor arbetslösa, förbjuda restauranger att servera, stoppa barn från att gå till skolan, förbjuda idrott eller tvinga människor att bära mask är inhumana och onödiga åtgärder. En total lockdown av Sverige vore katastrof.

Tre oberoende av varandra vetenskapliga studier har funnit att lockdown av samhället inte fungerar. Viruset sprids ändå. Titta på Tyskland, England, Danmark,Spanien, Italien etc…. Kejsaren är naken och allt fler genomskådar bluffen.

Bildresultat för kejsarens nya kläder
Bilden ingick ej i Littorins facebookinlägg

Det enda lockdown och andra groteska restriktioner gör är att skapa mer isolering, psykiska skador och ekonomisk ruin för småföretagare och människor med små marginaler. Banker och storföretag klarar sig bättre.

Pandemin har blottlagt elitens förräderi. Framför allt bristerna  inom äldrevården , akutsjukvården och krisberedskapen.
Nedskärningar i vård- och omsorg har sedan årtionden skapat ett kroniskt krisläge i vården som varje dag drabbar patienter och vårdtagare. Det är ett normalläge som vi svenskar tyvärr har vant oss vid och som gör att vården blir överbelastad av minsta förändring.

1993 hade Sverige totalt 4300 respiratorer. 2018 hade vi 534. Så har den nyliberala politiken gjort Sverige till ett ytterst sårbart land. Oavsett om det varit röda eller blåa laget vid makten har nedmonteringen av vår trygghet fortsatt. Det är därför skånsk vårdpersonal inte får semester i jul. Vi har inga säkerhetsmarginaler och det finns ingen luft i systemet längre.

Lösningen är att investera i nya vårdplatser och att förbättra arbetstiderna för personalen. Inte att stänga ner Sverige.
Lösningen är att höja löner för vård- och omsorgspersonal och sänka lönerna för politiker som misskött sig.
Men vi ska inte göra saken värre genom att skjuta upp operationer och ställa in planerad vård. Det finns andra sjukdomar än Covid-19 som måste behandlas.

Lösningen är att hemtjänstens personal får fasta jobb, rätt utbildning och inte tvingas springa till 15 olika vårdtagare på ett arbetspass. Är det någon som hör politikerna komma med sådana smarta lösningar? Nej, istället smälter de ner isbanorna och stänger fotbollsplanerna för våra barn. Idioti på högsta nivå.

Över världen protesterar nu folk mot lockdown och ovetenskapliga corona-restriktioner som regeringarna tvingar på folket. Dessa protester (från USA, Frankrike, Canada och England)  tystas ner av SVT på liknande sätt som YouTube försöker tysta mig och mina läkarkollegor när vi berättar sanningen.

När regeringar och media i folkhälsans namn censurerar, låser in oss och skapar undantagslagar som vi inte sett sedan andra världskriget är det dags att börja ifrågasätta vad tusan de håller på med. Pandemin får inte bli ett svepskäl för att sänka demokratin.

En av mina censurerade videos har någon lagt upp på alternativa sidor och kan ses här:”

https://www.bitchute.com/video/E1OtnBJSEldS/


————————————————————————————–

När det handlar om begränsningar i den så kallade flyktingpolitiken och rättsväsendets generositet mot brottslingar då dras förslagen i en låååångbänk, inget händer. Utredningar håller på år ut och år in. Alla åtgärder som kan störa Löfvens valboskap får både dagen och framtiden i anspråk, innan något förändras. IS mördarnas bankomat är det senaste exemplet och skyddad identitet med lägenhet och bidrag för återvändare från mödar-sekten. Den humanitära stormakten tar nya friska tag för sin valboskap.

Men när det handlar om lock down åtgärder, då djävlar går det fort. Nu, äntligen får dessa demokratiförstörare något saligt i blicken, när de i sin fadersgestaltförklädnad låser in oss. Mina associationer går till hur nazismen gick till väga mot judarna under -30 talet. I dag jublar bankerna med oligarkernas alla ”Big”, med Pharma som har politikerna som marionetter.

Bildkälla. https://pixabay.com/sv/images/search/marionetter/

Läs gärna;

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/lakare-vi-som-finns-pa-sjukvardens-golv-har-fatt-nog-31447

och självmorden skenar bland corona – strandsatta sjömän https://cornucopia.cornubot.se/2020/12/hundratusentals-sjoman-strandade-ombord.html#more

5 tankar kring ”Läkare, som inte lyder Big Pharma censureras

 1. Med risk för feltolkning av tecknen i skyn, får jag känslan av att regimen strävar till avskaffande av demokratin.

  Nästa steg kan bli en kungörelse om faran med att ”i demokratisk ordning fortsätta såga i den gren vi sitter på”. Makten kan alltså ge sig alibi för att i lagen ersätta demokratin med Värdegrunden.

  Med värdegrunden som referens kan en domstol ogiltigförklara ett riksdagsval, där ”fel” partier fått majoritet.

  Det nya systemet har redan provats så smått. Både DÖ och Jöken kom till för att runda demokratin och istället bygga på värdegrunden.

  Eftersom det inte blev någon folkresning mot detta övergrepp, så kan regimen mycket väl våga sig på att öka ut knepet till ännu större områden, exempelvis ett allmänt val.

  Ty om demokratin inte räcker till för fortsatt regeringsinnehav, då kan värdegrunden åberopas för att skydda landet mot (i regimens ögon) skadliga partier.

  Som alternativ till denna groteska utveckling, kan vänsterblocket ingå en pakt med delar av högerblocket samt medierna, där de lovar varandra att aldrig låta ett nationellt parti, typ SD eller AfS, komma till makten. I så fall behöver inte demokratin slopas, eftersom den innebär majoritetsbeslut.

  Samordning med pressen garanterar att partier, som vill att riktig demokrati tillämpas,
  portas från att komma till tals. Deras annonser förbjuds.

  Hoppas att jag misstolkat tecknen i skyn.

  1. Tack för insiktsfulla reflexioner, som jag tror ligger mycket nära i framtida verklighet.

 2. Vården är inte så dålig.
  Genom effektiviseringar i vården och infrastrukturen kan vi nu försörja två miljoner fler invånare än för några årtionden sedan. Få förändringar kan mäta sig med det.

  1. Javisst är det så, vårdens effektiviseringar har avlivat många, många gamla, som ensamma fick en plågsam död. Att invandrarna är överrepresenterade i alla åldersgrupper ger nu krut åt Löfven med mera bidrag till förorten, större lägenheter, som snabbt kan fyllas på med släkten från hemlandet. En slags evighetsmaskin för vänstern.
   Ökad invandring, mer bidrag, ökade skatter, dvs. ännu mer makt åt korrupta politiker och coronans lock down åtgärder eldar på.

Kommentarer är stängda.