Är regimskifte möjligt?

Frågar sig Olle Ljungbeck.

Han ställer frågor och ger (mejlar)synpunkter till Ulf Kristersson, Ebba Busch, Nyamko Sabuni, Jimmie Åkesson, Annie Lööf och Anders W Jonsson.

”Tidpunkten för ett regimskifte där Stefan Löfven tvingas lämna statsministerposten och en ny regering måste tillträda närmar sig allt mer.

Enda alternativet blir i så fall en regering grundad på eller med M, KD, SD, L. Att jag inte nämner C beror på att detta parti omöjligen kan ingå i en regering så länge Annie Lööf och Anders W Jonsson leder partiet.

Annie Lööf har nu vid så många tillfällen Federley diskuterats aldrig tagit barnens parti utan har hela tiden visat sin sympati för denne man. Annie Lööfs uttalanden har varit av den arten att det är omöjligt att känna eller tro att hon verkligen tar avstånd från vad Federley står för eller verkligen är motståndare till pedofili.
Det vore ett hån mot alla drabbade barn att låta denna person ingå i en ny regering. Det är inte underligt att hon stöder Stefan Löfven.

Annie Lööf får vad känslokyla och maktbegär gäller anses vara en kopia av Löfven.

Bildresultat för Löfven och Lööf
Bildkälla: Expressen. EU:s bästa bundsförvanter Löfven och Lööf


För dessa är strävan efter makt helt överordnat allt annat medan verklig humanitet och människokärlek inte finns i deras vokabulär.

Hur är det möjligt att ni är så ohyggligt naiva att ni inbillar er att en person har flera vänner som är pedofiler och som låter pedofiler bo med ens minderåriga barn, själv skulle vara helt ovetande eller oskyldig….

Här ett utdrag ur domen mot pojkvännen/sambon :

Utdrag ur dom B-211 14, Linköpings tingsrätt:

”Jonas brukar natta henne medan hennes mamma nattar de andra syskonen. Han brukar då ligga bredvid henne i hennes säng och läsa. Ibland somnar hon samtidigt som Jonas läser. Dörren är stängd. Hon har känt Jonas snopp och ibland stoppar han in den i rumpan eller i snippan.
Det känns obehagligt när Jonas tar sin snopp mot hennes snippa, hans snopp brukar kännas blöt och han rör på snoppen ibland. Han brukar då ha händerna på hennes rygg eller på hennes rumpa. Det händer att det även gör ont i snippan. Hon vet inte hur ofta det har hänt, kanske två gånger varje vecka hon varit hos sin mamma. Det kan bli blött och det våta brukar hamna i rumpan eller i snippan.”
”Vid ett annat tillfälle har Jonas tagit hennes hand och lagt den runt hans snopp. Vid ett tillfälle då de låg i hennes säng hade Jonas munnen mot hennes snippa. Det kändes blött och äckligt. Hon har sett Jonas ta på och dra i sin snopp så att det kom upp något annat och såg äckligt ut. Det har hänt många gånger, nästan varje gång Jonas har läst för henne.”

Olle Ljungbeck

——————————————————————————-

Tänk efter Annie Lööf om det varit din äldsta flicka, skulle du då kallat förövarens sambos sjukskrivning för psykisk ohälsa och önskat honom Välkommen tillbaka?

Bildresultat för pedofili

När det handlar om ett lustfullt och egoistisk leverne helt i Stureplanscenterns anda, där avslöjandet blixtsnabbt förvandlades till sjukdom.

Nu försöker centern med stora annonser i dagspressen låta lögnerna från Annie Lööf flöda fritt i tron att lägga locket på. Glädjande är att partiet tappade röster i senaste väljarundersökningen. Efter avslöjanden om sitt bedrövliga leverne har Federly lägligt drabbats av psykisk ohälsa.
Vad de utsatta barnen drabbats av borde barnläkaren A W Jonsson (C) svara på.

4 tankar kring ”Är regimskifte möjligt?

  1. Kl. 7.57.
    Från min syster:
    God morgon! En eloge till Olle Ljungbeck för hans klara inlägg i dagens blogg , om Centerpartiets vidriga pedofil skandaler!
    Varför hållet vår statsminister sig återigen med tystnad?
    De utsatta barnen och deras framtid, är detta allas lika värde?

  2. I ett extraval kan förhoppningsvis Federley-affären bli det sänke som drar Centern ner till 4%-spärrens närhet.

    1. Jag önskar innerligt att Du har rätt! Att släppa Jöken är det enda sättet för L att få vara kvar i riksdagen, då kan Löfvens knä bli mindre bekvämt för Lööf.

  3. Nalkas vi ett extraval?

    Om Liberalerna genomför en medlemsomröstning, JA eller NEJ till fortsatt stöd åt S-regeringen, så vinner troligen NEJ. Det vore väl f.ö. L:s enda chans att stiga över 4%-spärren.

    När Julen inte längre står för dörren, så kan ju Extravalet stå där.

Kommentarer är stängda.