Ljus i november-mörkret

Trots att SD har svikit många löften och dess fäbless för utrensningar, så värmer det mig ändå, när jag i går tog del av Sentios senaste väljarundersökning, där SD slår ut Löfven med sina 25,2 %! Ljusen lyser starkare med MP och L långt under riksdagsspärren. Borde inte mobbingtakten avstanna, när en majoritet av väljarna ger Åkesson sitt stöd?

Tyvärr verkar det motsatta råda, takten i folkutbytet måste skyndas på.

Image
https://www.friatider.se/sd-krossar-i-ny-matning-storre-s

Trots allt så är SD det minst dåliga riksdagspartiet!

En annan ljuspunkt finns i Det Goda Samhället. Där en luttrad kommunistledare, Robert Mathiasson, förordar återvandring i stället för invandring. I poddavsnittet menar han;

”att massinvandringen bör stoppas och ersättas med en politik för återvandring. Han vill också avskaffa mångkulturen och införa en sträng assimilationspolitik. Klasskampen, säger Mathiasson, är nationell. Arbetarrörelsen är internationell, vilket också betyder att den är nationell. Eddie och Robert Mathiasson pratar också om hur kommunismens lärofäder Karl Marx och Friedrich Engels såg på invandringsfrågan. Marx menade att invandring användes som ett vapen av kapitalet mot arbetarna. I sin analys av arbetarrörelsens förutsättningar i Förenta staterna nämnde han också att arbetarnas etniska splittring försvårade organisering….”

I dag är vänstern ett vapen mot värdlandets arbetare, dessa renegater/klassförrädare har blint anammat identitetspolitik och relativism, som kommer från sumpmarken. Marx läror är det få av det röda gardet som har läst, kraft och tid ägnas i stället åt åt godhets signalering. Så vi skall se vilka fina människor de är. Tyvärr är chansen att de skulle nyktra mycket liten, för att inte säga obefintlig hos miljöpartisterna.

Maria Ferm hade uppdraget att leda utredningen om kvotflyktingar, efter att beslutet redan var fattat hos Löfven. 620.000 kronor kostar en genomsnittlig kvotflykting, men denna dam menar att kostnaden inte spelar någon roll.

Så nu kommer de in från Arlanda, välklädda, välnärda och leende med tunga resväskor för ett behagligt liv i bidragsparadiset. Den humanitära stormakten är på banan igen med världsrekord i mottagande av kvotflyktingar/capita (Nya Tider v.47/2020). Att hjälpa betydligt fler på plats, ger inte samma söndringseffekt och inte fler röster till Löfven.

Att landet har sämst pensioner i Norden, rekord i sprängningar, skottlossningar, mord, rån, våldtäkter hör liksom inte dit, att folket dignar under skattebördan, triggar dessa förrädare bara att ta ut mer.

Enkel sammanfattning av massmigrationens följder:

Kapitalägarna får sänkta löner och svagare fackföreningar

Kyrkan får nya själar

Lövfen och hans anhang får röster.

Bildresultat för kvotflyktingar

Källa: https://detgodasamhallet.com/2020/11/19/nytt-poddavsnitt-fore-detta-kommunistledare-vill-stoppa-massinvandringen-till-sverige/

2 tankar kring ”Ljus i november-mörkret

  1. SD är ett fesljummet parti av anpasslingar. De verkar helt tillfreds med låtsasopposition och ett snäpp mindre vansinne än resten av Åttaklövern. Men några idéer om radikal kursändring för att rädda Sverige åt svenskarna och bevara, försvara och avancera den svenska nationen ser jag inte röken av.

    1. När SD tror att de kan förändra EU inifrån, då tappade jag tron på deras förändringsvilja.

Kommentarer är stängda.