För helvete vakna!!

Inlägget har publicerats på Newsvoice om bakgrunden till avrättningen av läraren Samuel Paty i Paris. Nu har han fått hederslegionen postumt, men han hade hellre önskat få behålla sitt liv.

https://newsvoice.se/2020/10/samuel-paty-mordet-bakgrunden/

Tyvärr verkar detta bestialiska dåd, redan ha fallit i glömska. Je suis Samuel låter det nu, tidigare var det Je suis Charlie, vilket namn som kommer i morgon, vet vi inte, bara att det kommer nya.

En liten ljusglimt är dock att Emmanuel Macron tar sig ton mot Erdogan och har insett att islam vill åt vår framtid, om det kommer från hjärtat eller är spel för gallerierna, när Marine Le Pen finns i hasorna, kan diskuteras. Erdogans svar är mer respekt för muslimer och psyktest för presidenten! https://www.svt.se/nyheter/utrikes/erdogan-macron-behover-ett-psyktest

Marine Le Pen kallar EU:s nya migrationspakt för Europas självmordspakt som blir dödsstöten för vår civilisation. Därmed kommer Charlies och Samuels mördare att eskalera allt snabbare.

Samuel Paty

Bloggaren Mons Krabbe ställer frågan; när skall naiviteten i väst få ett slut?

Denna fråga grubblar jag ständigt över och är utled på grupptryck, feghet, karriär, indoktrinering osv som svar.

För helvete, vakna! Är det enda som jag vill ropa till folk som blundar och vägrar släppa sin tro på vänsterns nationsförgörande godhet.

Majoriteten av västerlänningarna tycks leva kvar i inbillningens värld. Inga Fader Jacques Hamel, Lee Rigby eller Samuel Paty i världen kan väcka dem ur vanföreställningarna som de har fått sig itutade! Inga terrordåd såsom Nice, Manchester eller massvåldtäkter som i Köln, synes kunna väcka dem ur denna drömsömn.
När ska västerlänningarna förstå det existentiella hot som vi står inför? När ska ni ta lämpliga steg för att säkerställa att detta inte blir era barns framtid? Jag har undrat länge, men tycks få stå där, med frågan…

5 tankar kring ”För helvete vakna!!

 1. Den förmedeltida politiska våldsideologin islam verkar för världsherravälde genom infiltrering, barnafödande, erövring, plundring, underkastelse (islam) där döden är större än livet och detta dessutom betalar vi för. Idioti. Kortfattat ett mentalt och moraliskt ökenlandskap. Historien visar detta med all tydlighet. Riktig demokrati existerar inte i detta vansinne. Denna sedan länge samhällsomstörtande verksamhet åsidosätter vår grundlag och västerländska värderingar. Profetens CV: Karavanplundrare, krigsherre, våldtäktsman, mördare, slavhandlare och pedofil. Förebild för vad och vilka? Detta påminns vi alltmer och delvis inlindat i media varje dag år in och ut. Att bemöta detta med pizzor, käpphästar, löjliga straff och diverse eftergifter är naivt, undfallande och ansvarslöst. Alla icke muslimer är otrogna! Vad är detta för någonting och vad innebär det rent förståndsmässigt? Det krävs lagändringar och omfattande militära insatser för att vi skall kunna leva normala liv i framtiden. Vad, vilka skall vi visa hänsyn till? Vad, vilka skall vi respektera? Många kineser har fått sätta livet på grund av illdåd och islam. I Kina tar man tag i med hårdhandskarna och dagtingar inte. Många moskeer har jämnats med l marken. Omfattande utbildningar /omskolningar genomförs. Är detta omöjligt i väst? Tag lärdom!

  1. Detta borde alla våra 349 riksdagsmän få, en kunskapsfylld och klar sammanfattning om islam, vars täckmantel är ”fredens religion”.
   Då borde alla förstå att det ligger andra krafter bakom. Nationalstaten skall splittras falla samman av massmigration och nu spär coronan på. Politiker är överförtjusta att få makt att stänga ner hela samhällen, då skyndas det hela på.
   Bankerna och Bill Gates med Big Pharma gnuggar händerna av förtjusning varje dag, medan folket utarmas med nya förbud, pålagor och skatter.

   1. Du har helt rätt!!! Jag var någon tid sedan deprimerad och jag trodde att hela landets befolkning har förlorat förståndet – galna och självmordsbenägna. Jag har invandrat från Ungern rätt så länge sedan och när jag kom till Sverige 1974 trodde jag att jag kom till paradiset! Idag ser jag verkligheten och undrar hur är det möjligt att färändra och förstöra ett land så mycket till det sämre. Jag bor i Malmö och igår besökte jag en stor köpcenter vid Triangel. Det verkar mellan östern helt och hållet. Kunderna och försäljare är från dessa länder- ”fredens religion” har tagit över Malmö!

    1. Varmt Tack för din kommentar med presentation av din bakgrund. Under min yrkestid har jag mött många riktiga flyktingar, från de vita bussarna, Ungernkrisen, båtflyktingar från Vietnam m.fl. Trots funktionsbortfall har det funnits en enorm kämparanda för egen försörjning, som alltför många i dagens migrationsströmmar saknar, bidragen kommer ändå, utan minsta motprestation.

 2. Från min syster:
  Jag kan bara hålla med, vad bra skrivet om detta vidriga dåd. Som vanligt får man som svensk skämmas för stadsministern , skolministerns, regeringens undfallenhet för alla muslimska illdåd.

Kommentarer är stängda.