”Han skulle avrätta mig den dagen”

Kanske skulle Eva Nilsson, polisen som knivattackerades i Borås ha böjt knä och bedyrat sin vördnad för pöbelgänget, som hennes kollega gjorde inför Black Lives Matter aktivisterna?

Boråspoliserna Maria och Eva Nilsson vittnar om att våldet blivit grövre, vapnen fler och gängkonflikterna blodigare i stadens särskilt utsatta områden.
Bild från artikeln i SvD

Hon och hennes kollega blev omringade i samband med ett ingripande i Borås. Pöbeln bestod av 150 personer, som attackerade poliserna. Kollegan , Maria flög bakåt efter att ha fått en spark, därefter roade sig dessa bastarder med att hoppa sönder polisbilen.

Mitt i tumultet blir även Eva nedsparkad, men hon studsar upp direkt och börjar spreja med pepparsprej.

”……….Då ser hon en kille med luva över huvudet och sin vänstra arm framför ögonen gå mot henne med beslutsamma steg. Det hon inte ser är att han i högra handen har en 30 centimeter lång kniv som han döljer…….
Eva berättar detaljerat när vi står vid den gråa el-stationen. Hon visar hur killen med luvan över huvudet tar i med hela kroppen när han hugger mot henne och hur han siktar mot hennes hals. Strax innan kniven träffar hinner Eva vrida kroppen och hugget tar i hennes armhåla. Hon kastar sig undan och tar upp sitt vapen – då har cirka 150 personer samlats i en halvcirkel runt de två poliserna.
– Jag mantlar, klick låter det. Det är först då som de backar helt och börjar springa därifrån, säger Eva. Samtidigt kommer första polispatrullen till platsen, cirka 45 sekunder efter Evas larm….”

Inte konstigt att många platser på polishögskolorna är tomma, men Löfven han orerar om fler poliser och planerar för mer invandring, så MP blir nöjda. Nu kan sjukdom bli asylgrundande och släktanknytning kan räcka för PUT i bidragsparadiset. Ylva Johansson gör sannerligen ett ”bra” jobb i EU till EU-elitens förtjusning.

Tv-klipp SvD.se/Kyvxly samt https://www.svd.se/polisen-eva-attackerades-med-kniv-han-skulle-avratta-mig

6 tankar kring ””Han skulle avrätta mig den dagen”

  1. ”……Det mesta går ut på att slingra sig undan för stunden. Förfallet fortskrider.”
    Med dessa rader ovan är allt sagt om Löfven och hans regering, vars ”slinger-egenskaper” har sipprat ner i samhällets alla vrår. Ingen tar ansvar för utan tjänstemannaansvar, så behövs det inte.

  2. Många poliser slutar och väljer bättre betalda jobb. Förmodligen de bästa. Hur många poliser har man lyckats lockat tillbaka. Hur blev det med pensionerade poliser som kunde ställa upp, erfarna utredare t. ex. Peter Springare som sa sanningen passade inte in. Kraven lär ju ha sänkts, ändå står platser tomma. Damberg pratar om nya polisskolor. Inga konsekvensanalyser. Det mesta går ut på att slingra sig undan för stunden. Förfallet fortskrider.

    1. Hoppas de samlar ihop ett lika lattjo gäng som i filmserien Police Academy. Många go’a skratt och härligt gemyt.

  3. Tyvärr ser jag inte någon annan anledning, eftersom deras socio/ekonomiska villkor är samma och i många fall mer generösa än för värdlandets befolkning. Förortens skolor får ständigt bättre resurser, men framgång uteblir. Skillnaden är att marginaliserade svenskar, som sjuka, arbetslösa, fattigpensionärer inte är uppfostrade i en tradition med klanvälde och överlägsenhet över sin religion. Kasta stenar, bränna bilar är protestmedel från deras hemvist främst i Mellanöstern. Vänsterns bortförklaringar smälter bort och kvar står en vacklande värdegrund, för vi har inte samma rötter. Därför är det så viktigt för dessa nations förstörare att dra upp och håna våra.

    1. Nej, Fredens religion är ofelbar. Det måste vara Anderssonskans, Petterssonskans och Lundströmskans telningar, om inte faktiskt rövarna Kasper, Jesper och Jonatan.

Kommentarer är stängda.