En maktgalen statsminister offrar landet, för att klänga sig kvar vid makten

Miljöpartisterna firar nog varje dag, först med Preem som drog sig tillbaka och nu med Löfvens ja till fler frustrerade unga män med kvinnoförakt i bagaget. Sveriges unga, kvinnor och män lever allt farligare, när det offentliga rummet inte längre är allmän egendom.

I förslaget om en ”hållbar” migrations politik fick MP nya eftergifter av Löfven. Nu gäller ”särskilt ömmande omständigheter” även för alla vuxna, när anknytning finns till Sverige. Med MP som ömmar för alla som vill till bidragsparadiset, som redan har > 2 miljoner invandrare. Därmed är risken stor för ständig upprepning av invasionen på 160.000 som under 2015. Nu skall förslaget ut på remiss, men Löfven är känd för att strunta i svaren, glöm inte gymnasieamnestin, där majoriteten av instanserna varnade för beslutets ja-konsekvenser, som har uppfyllts med råge. https://www.svd.se/regeringsmakten-och-migrationspolitiken/i/senaste/om/ledare

Bildresultat för stefan löfven
En nöjd, men maktgalen statsminister

Sverige skall även enligt EU vara landet för fritt val, när anknytning till ankarbarn och tidigare migranter kan åberopas. PUT blir lätt att få, det är bara att ansöka, överklaga in absurdum och hjälper inte det, så har migranten hux flux blivit homosexuell, gärna med RFSU:s hjälp och Kyrkan ställer tjänstvilligt upp för nya själar, glömt är då islams fatwa över avfällingar.

Nu har skattehöjarförslagen fått vind i seglen, dvs. storm. Nya miljöskatter, där trafikverket höjer koldioxidsutsläpp med 700 %.

”Ska likställas med den högsta möjliga straffavgiften”, säger toppekonomen John Hassler. https://www.fplus.se/forskarna-sa-tvingar-s-och-mp-fram-nya-miljoskatter-bakvagen/a/6zj4pz?utm_term=fplus_morgonkoll&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=fpl

Samma energi har Tomas Åberg i sin jakt på oliktänkande och som kan tömma ut lite frustration på nätet.

Ett fullständigt haveri eller nu är det krig……är omdömet från M och SD.

4 tankar kring ”En maktgalen statsminister offrar landet, för att klänga sig kvar vid makten

  1. Ska vi slå vad om att Löfven klamrar sig fast vid makten även denna gång? Vem vågar hålla emot?

  2. Det skulle förvåna om det blir ett extraval.
    Mest trolig i nuläget är att S och V kommer på nåt listigt för att V ska undgå tappa ansiktet.

    Men risken/chansen att V ändå gör det (tappar ansiktet) finns där.

  3. Det sorgliga och bedrövliga är att statsministern själv och inte bara han, inte begriper att han är fel person på fel plats för folket . Hundratals miljarder går upp i rök varje år! Skrämmande obildat och ansvarslöst! Vi får se om det blir extraval. Det är dags för väljarna att rensa riksdagen på de obehövliga. Flera hundra tusen fattigpensionärer, ett gigantiskt svek av i första hand vänsterliberalerna.

Kommentarer är stängda.