EU:s ”ekonomiska statskupp” på 750 miljarder euro kan stoppas!

I mars 2021 skall riksdagen rösta om propositionen om EU:s enorma corona paket på 750 miljarder euro, där vår statsminister efter låtsaskrumbukter skrev på och satte hela landet i pant och skuldsatte kommande generationer.

Steget Efter bevakar Magdalena Andersson hos Lyxfällen.

Bild

Hon vet inte ens om det är 147 eller 199 miljarder vi ska punga ut från 2028 fram till 2058. Nästan 5 miljarder varje år av våra skattepengar, skall till länder som under åratal misskött sin ekonomi, trots att vi inte är med i euro samarbetet.

Det som inte statsmedia lyft fram är att det finns möjlighet för oppositionen att rösta nej till EU:s ”ekonomiska statskupp” iscensatt av den globala bankmaffians lobbyister, där Soros promenerar ut och in i EU-elitens finrum.

Vem som iscensatt och spridit coronaviruset tvistas det om, men alla som vill se har uppräckt vilket effektivt smörjmedel det är för NWO.

Rädda och skuldsatta medborgare är det bästa dessa herrar vet, som till exempel Bill Gates, Elon Musk/Goggle, AL Gore, Robert MacNamara och Jeff Begzos/Amazon med stöd av den globala bankmaffian.

NWO är ett helt nytt ekonomiskt system som FN kallar för hållbar utveckling, men nämner inte att dess målgrupp främst är den globala eliten.

Bildresultat för AgendAa 2030
Bildkälla: Info Wars

Bakgrunden till detta enorma bidrags-regn var att Angela Merkel fick reda på att även Tysklands banker var i gungning och ”gjorde plötsligt en kovändning när hon upptäckte att de tyska bankerna var enormt riskutsatta i de länder som ska ta emot ”gratispengarna” och att bankerna och euron till varje pris måste skyddas” blixtsnabbt ändrade hon sig från lån till bidrag och fick sin knähund Löfven med sig och den sparsamma fyran sköts i sank.

Så nu är vi uppbundna till eurosamarbetet, som vi i en folkomröstning sagt Nej till och vad värre är, är att landets beskattningsrätt kan tas över av EU.

En stor folkkampanj borde omedelbart startas för att få oppositionen att rösta nej och därmed skadeskjuta EU elitens planer på nationernas utplåning. Några av alla kända ”dissidenter” borde ta initiativet. Jag är övertygad om en uppslutning, lika stor Lennart Hylands insamling ”Den röda fjädern” 1965 som inbringade 13 miljoner, som gick till bostäder åt handikappade.

Folkets röst borde nu få en blågul färg och ljuda från norr till söder.

https://youtu.be/6CI3iFBtsEo
Bildkälla: Jan Norbergs atikel i NewsVoice

Relaterade källor, artiklar av Magnus Stenlund, Jan Norberg och Christer Nilsson

SwebbTV-artikel (aug 2020): Magnus Stenlund: Säger riksdagen nej faller hela stödpaketet

4 tankar kring ”EU:s ”ekonomiska statskupp” på 750 miljarder euro kan stoppas!

  1. Från min syster:
    Har Löfven förklarat för folket varför han hårt skuldsatte oss för en lång framtid? Har han rätt att skuldsätta sitt folk för framtiden genom att först få oss att tro på ett nej och sedan vända kappan efter vinden och rösta ja!
    Det borde inte var möjligt!

    1. För en feministisk regering (med rekord i våldtäkter) och global regering är allt möjligt!
      Den internationella karriären och bankbonus efter avslutat värv går före allt annat.

  2. De tyska storbankernas indirekte lakej, den svagsinte och servile Löfven måste avlägsnas från allt vad ansvar heter. Förslaget handlar om grov stöld av skattemedel, vilket det inte var från början. Riksdagen har bara ett självklart val – NEJ.

Kommentarer är stängda.